endometru, ovulatie, temperaturi (13)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Dragutele mele , iata ca sunt parolista si vin sa va dau vestea: test negativ (ozone), asta fiind ziua 28. E foarte clar, maine, luni va veni napasta. Vestea buna este ca de cand m-am lasat de fumat vad ca nu mai am aproape deloc PMS.

Diana, bine ai venit printre noi ! Eu zic ca fertilityfriend nu greseste, deci e posibil sa nu fi avut ovulatie luna asta (daca ai luat corect temperatura). Sau ar mai fi o explicatie, ZIUA 28 care nu ai masurat-o ar fi putut sa dea peste cap verdictul de 'ov.nedetectata' si sa indice ovulatie in ziua X. Nu stiu, poate fetele au alta parere...

Laurici, am facut si io pe proasta de era sa cad in gropi, si nimik, dar poate la tine 'merge', eu iti urez multa bafta, si fetita mult-visata! Grfaicul o sa fie elocvent abia la sfarsit, nu te impacienta.

Fetelor, io nu pot intra pe chat, v-am zis de ce, am un program care blocheaza ferestrele cu reclame. Chi, nu sunt suparata pi tini mai mult decat pi mini, stai linistita. Mai ales ca ne tentezi cu tot felul de petreceri, care de care mai deocheate.

Rucsi, eu eram cea care iti propunea sa ne tinem de mana, ca replica la propunerea ta sa ne unim in suferinta, dar probabil ai uitat sau te-ai razgandit, omul se mai si razgandeste, nu? (am glumit). Si vezi ca ai schimbat finalul bancului cu raiul si cu iadul, tipul a vazut adevaratele 'conditii de trai' din iad prea tarziu, deja alesese, deci nu a mai putut sa revina asupra deciziei. In bancul pe care il stiam eu era vorba de un demmo (in loc de screen-saver). Dar ai o bila alba de la mine pt. inventivitate.

Felicity, da, monitorizarea o facem la eco cu sonda vaginala , DE CEEEEE intrebi? Fetelor, se poate si la eco normal? Intreb si io...

Va urez weekend placut (ce a mai ramas din el)!

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca sunt ingrozitor de necajita .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ariadna, sa nu fii tristuca, te rog! Acum incepe luna ta, mi-ai promis! Ne-ai spus sa nu ne asteptam luna asta! Simt eu ca in martie se intampla cu tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Si eu sunt foarte necajita! Mi-a fost si frica sa te intreb! De la 6 de cand m-am trezit numai la tine m-am gandit!

Mergi la inceput

Pai si io m-am gandit numai ca va dezamagesc... iar... Mersi, Tonnia, mi-ai mai incalzit putin sufletul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanadiana spune:

ariadna multumesc ptr raspuns,acum as mai avea o nedumerire:eu mi-am cumparat termometru digital care bipaie asa ca e numai bine eu mai dorm si ma trezesc cand suna termometrul dar intr-o zi il pun si ma uit la el si il contemplez,suna dar eu il cntemplez in continuare si surpriza ca mai urca temperatura cu 0.1.nu este un termometru pentru BBT ca aici nu am gasit ci ptr copii.azi mi-a urcat temperatura la 36.8 si ma dor ovarele ca inainte de ciclu,deci asta inseamna ca a fost anovulator si daca da cate sunt normal sa fie anovulatorii?
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Eu zic sa fii trista, si sa tragi un plans bun ca sa te descarci,dar sa fii impacata ca ai incercat tot ce se poate. Daca Doamne-Doamne are alte planuri cu noi, degeaba stam in cap si-n fund, ca tot aia e!
Stim ce simti si suntem alaturi de tine ! O luam de la capat impreuna, da ?

Si eu am presimtiri negre cu luna asta. Niciodata nu mi-a placut februarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

ariadna dragalasa de tine...nu fii trista, noi suntem aici.
si eu zic sa plangi bine ca ai sa te simti bine dupa.
asa fac si eu
eu m-am trezit cu noaptea in cap, sunt ingrijorata, altele vomita si se simt nasol, eu n-am nici pe dracu. nu stiu cat de normal e!!! mai ales la istoricul meu de pierdere de sarcina "pe mute". tare mi-e teama ca o iau de la capat, dar cu voi parca pare totul mai usor

zice bine Chi daca Dumnezeu are alte planuri cu noi decat ce ne dorim, nu avem ce face decat sa acceptam.

Tonnica ce faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

ariadna, uite de la mine poate o sa-ti fie mai bine! Nu fi necajita ca va veni sigur!!! Uite, ia exemplu de la mine...astept de 13 ani si inca mai sunt intreaga
Ref. la grafic mai bine-mi bag ceva in f..d. M-am cam saturat de charturi. Nici nu-mi vine sa cred ce vad cu ochii mei.

Felicity, mersic de urare chiar daca nu prea am sperante...iar monitorizarea se face numai echo intravaginal!!! Altfel nu se vede nimik!
Si sa sti un lucru: eu am avut trei sarcini si toate diferite. Una a fost fara nici un fel de simptome!!! Asa ca nu te ingrijora!!!

Tonnia, pup fata frumoasa!

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Fetelor , haideti la capitolul (14)

Mergi la inceput