Salvati-l pe Liviu Mihail Ungureanu!
Raspunsuri - Pagina 5
Babee spune:
asa se cheama in germana :Primäre billäre Zirrhose ( PCP ), Primär sklerosierende Cholangitis ( PSC ), Gallengangsatresie, Familiäre Cholestasesyndrome
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
motanik spune:
In momentul asta trebuie sa ii ajutam trimitandu-i undeva la sigur...adika Austria sau Germania avem acum optiuni, sa luam legatura cu doctorii din fiecare tara si sa vedfem care l-ar primi pe Liviu la analize, ce ar trebui sa aduca, cat ar dura si mai ales cat costa.
Inteleg ca daca e Austria, ne ajuta Babee iar daca e Germania ne ajuta aschiutza sau ancutzelu cu cazare si indrumari, da?
--------------------
Andra
Noi
Pufi
Actele lui Liviu Ungureanu
motanik spune:
Cand o sa ajung acasa, o sa sun in Germania, sa rog sa-mi spuna macar orasul in care s-a vorbit si ceva referitor la suma vehiculata.
Apoi o sa te sun pe tine, pentru ca deja este tarziu si nu mai pot sa-ti trimit e-mail.
Te rog, lasa-ma sa te sun.( sa nu intelegeti gresit, nu am lasat-o sa ma sune, adika i-am dat cu refuz ca sa o sun eu) Ce mai conteaza un efort financiar in saracia in care ne aflam?
Macar sa muncesc eu o viata degeaba, numai sa-l am pe Liviu aproape.
Un pic din viata noastra amarata o sa-ti scriu in cursul zilei de maine.
Am raspuns la adresa data: este adevarat, vorbim despre sindrom Budd-chiari.
Te pup.
Ana
--------------------
Andra
Noi
Pufi
ancuta06 spune:
Motaniko, ai primit PM-ul meu?
Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
http://community.webshots.com/user/Busch_family
Babee spune:
Ce mi-a scris Ana:
Nici nu vreau sa mai vorbesc despre medicii din Romania. Sunt ei suficienti de indiferenti in general, asa ca atunci cand nu se pricep, deja nu le pasa. De fapt cred ca s-au obisnuit cu moartea, nu-i afecteaza, nu e vorba despre ei.
Ei stiu sa spuna ca nu ne pot ajuta in Romania.
Of, Doamne, daca se va ajunge la concluzia ca este necesar transplantul, deja nu mai avem nici o speranta. Noi nu avem banii pentru mai putin, dar atunci?
Ma rog sa reusim sa-l vada un medic pe Liviu, sa ni se spuna ceva concret.
Multumesc.
Ana
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
motanik spune:
Am vorbit acuma cu Ana.
Liviu a lucrat in comert la un magazin de electrocasnice dar der la 1 februarie a.c. a depus dosarul la Casa de pensii pe caz de boala. Cat vor astepta pana la venirea deciziei nu se stie.
Ana este economista. Ajutor din partea familiilor nu au.
Articolul din Libertatea este scris de o fosta colega a Anei si nu este total adevarat, un exemplu fiind faptul ca Liviu nu a facut mai multe punctii asa cum apare scris ci una singura.
Diagnosticul scris in primul document asa cum apar ele in albumul pus de mine nu este foarte adevarat, sindromul mieloproliferativ fiind stanilit daca lui Liviu nu ii ieseau analizele bine la maduva, insa acestea au iesit normale. Mieloproliferarea cronica este o cauza a ceea ce are Liviu.
Ana crede ca boala lui Liviu nu poate fi numita ciroza hepatica deoarece ficatul este un organ sanatos. Poate duce insa la ciroza hepatica.
In Germania s-a interesat o fosta colega de liceu a Anei la un doctor care a spus ca poate inlocui vasel infundate (probabil cu ceva artificial), garantand ca cele noi nu se vor mai infunda, iar operatia l-ar costa 20mii euro pt ca apoi sa i se spuna ca, in caz ca apar riscuri sau postoperatie este necesar tratament sau alte probleme de genul asta...ei sa fie pregatiti cu cca 40mii euro.
Asadar asteptam acum informatii de la fetele din Austria si Germania...Ana si Liviu au 5mii de euro in acest moment si sunt pregatiti sa vina la consultatie/analize in Germania sau in Austria (in functie de unde va fi mai bine si din punct de vedere financiar, ca sa cheltuie cat mai putin, sa raman bani pt operatie).
Fetelor, Babee si Aschiutza, rugamintea este sa obtineti informatii reale cat mai rapid. Ana si Liviu au pasapoartele pregatite si sunt gata sa vina cand le vom stabili ceva concret.
Inca o data va spun ce trebuie sa aflam noi:
-dupa ce spuneti doctorului despre ce e vorba, intrebati daca se baga in asa ceva
-daca da, cand il poate primi pe Liviu la analize
-cat dureaza
-ce acte trebuie sa aduca din Romania
-cat costa consultatia + analizele si ce ii maiface daca el vine sa fie vazut
Doamne ajuta.
--------------------
Andra
Noi
Pufi
motanik spune:
Anuta06, da iubita, scuze ca nu am trimis pm inapoi, sunt cam ametita si eu, iarta-ma. Astept pliculetzul, multumesc.
--------------------
Andra
Noi
Pufi
ancuta06 spune:
Cu placere
Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
http://community.webshots.com/user/Busch_family
ancutzelu spune:
Draga Motanik,
Si eu pot sa ma interez aici, in Dortmund, cum sta treaba cu medicii si cam cum ar fi daca s-ar face aici aceasta interventie.
Numai bine
motanik spune:
Ancutzelu, pai intereseaza-te, te rog, despre ce am scris inainte, daca il pot primi la analize si consultatie, ce acte trebuie si cat costa.
--------------------
Andra
Noi
Pufi