Salvati-l pe Liviu Mihail Ungureanu!
Raspunsuri - Pagina 10
aschiutza spune:
Daca aveti completari sau mai multe informatii, va rog trimiteti lui Ancutzel PM, pentru ca ea are posibilitatea sa trimita FAX acestui domn. Motanik si Cryss, buna treaba cu site-ul!
A doua varianta:
Povestea lui Liviu Ungureanu
Date personale:
Data si locul nasterii: 05.06.1975, la Horezu-Valcea
Casatorie civila: 10.02.1999
Casatorie religioasa: 09.10.2004
Copii:---
Sotie: Ana, nascuta la. (07.07.1974 in Horezu-Vilcea, studii ASE, lucreaza ca electronist).
Despre boala:
Primele simptome si dureri au aparut in August 2002. Primul set de analize, facut la spitalul Municipal au iesit asa de prost incit a fost trimis la Spitalul Coltea pentru noi analize. De acolo au fost trimisi la „Victor Babes“ pentru a infirma o hepatita. Acolo a stat internat trei saptamini, i s-au facut multe analize, dar nu au gasit cauza. De aceea l-au trimis mai departe la Spitalul Fundeni pentru a determina daca e prezent vreun limfon. Dupa o luna si jumatate de stat la Fundeni , in urma unui Eco-Dopler a fost in sfirsit depistat cu Sindormul Budd-Chiari / tromboza venelor suprahepatice. Liviu a urmat tratament medicamentos, dar la sfirsitul lui noiembrie 2004 a fost nevoit sa faca o extractie a lichidului (punctie).
Datorita faptului ca ficatul este impiedicat sa aiba o activitate normala, acesta creeaza ascita (lichid), care se acumuleaza in abdomen si preseaza toate organele interne. De la depistarea bolii (care de fapt este doar o cauza a ceva nelamurit pana in prezent) pana in octombrie trecut, medicii romani nu au facut altceva decat sa-i administreze o solutie pentru diluarea foarte tare a sangelui, in speranta ca acesta va reusi sa deblocheze vasele obturate.
Deci nu s-au obtinut decat aparente ameliorari, in scurte etape de timp.
Doctorii din Romania i-au indicat necesitatea unei operatii a acestor vene, operatie care insa nu are loc in Romania.
Ana a luat contact cu televiziuni, ziare si, in final, forumul Desprecopii, care se ocupa mult cu ajutorarea oamenilor bolnavi si a familiilor nevoiase. Cei de pe acest forum am inceput sa ne interesam de clinici unde aceasta operatie s-ar putea face. Cinci clinici din Germania au acceptat sa analizeze datele existente si sa se pronunte despre posibilitatea operatiei si despre costuri.
Aceste clinici sunt:
1. Klinik für Allgemein-, Visceral- und Transplantationschirurgie, Charité -Universitätsmedizin Berlin, Campus Virchow Klinikum, Augustenburger Platz 1, D – 13353, Berlin, (Prof. Dr. Peter Neuhaus)
2. Universitätsklinikum Hamburg-Eppendorf (UKE) Martinistraße 52 20246 Hamburg, (Prof. Dr. med. Dr. h. c. Xavier Rogiers)
3. Klinik für Allgemein-, Viszeral- und Transplantationschirurgie, Medizinische Hochschule Hannover, Carl-Neuberg-Str. 1, 30623 Hannover (Prof. Dr. Jürgen Klempnauer)
4. Universitätsklinik und Poliklinik für Allgemein-, Viszeral- und Gefäßchirurgie, Martin-Luther-Universität Halle-Wittenberg, Klinikum der Medizinischen Fakultät, Ernst-Grube-Str. 40, 06120 Halle (Saale) (Prof. Dr. Henning Dralle)
5. Medizinische Universitätsklinik Freiburg, Abteilung Innere Medizin II, Hugstetter Straße 55, 79106 Freiburg (Funktionsoberarzt Dr. Oliver Opitz)
Citate din emailurile Anei catre membrele „Desprecopii.com“:
„Referitor la planuri de viata: singurul nostru plan este chiar pastrarea vietii. Indraznim sa ne gandim, sa ne dorim altceva?“
„Cine este Liviu? Un om plin de viata, care iubeste tot ce a lasat Dumnezeu frumos pe lumea asta: natura, sunete, veselie... El este un haios, nu te plictisesti langa el, este inzestrat cu talent vocal, este un artist in ale jocului de picioare (a si fost membru al unui ansamblu folcloric). Daca nu ar fi fost un optimist, un luptator, ar fi clacat probabil de mult. Are o vointa fantastica!“
„Oricum fi sigura ca nu voi renunta. Am muncit prea mult, ca sa ma innec la mal. Numai cand ajung acasa si-l vad pe Liviu care se chinuie cu burta lui mare, cu suferinta lui, deja regret ca este noapte si ca trebuie sa astept ziua urmatoare pentru a mai incerca sa fac ceva pentru el.
In ultima vreme, ma rog la Dumnezeu sa ma tina pe picioare, sa pot sa vad ca s-a dus raul, ca am reusit.
Te rog sa le multumesti tu sufletelor mari care ne-au fost alaturi inca o zi.”
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117
motanik spune:
Daniela fac acum niste modificari pe pagina lui Liviu.
--------------------
Andra
Noi
Pufi
danielaaaaa spune:
Buna seara
Am revenit cu o intrebare eu maine la ora 9 dimineata ora romaniei ma voi duce la banca pt a depune bani in cont.
Intrebarea mea este este bun acest cod ;
RO52RNCB5037000029570002,,,acesta find pentru euro.
Cu numele de LIVIU MIHAIL UNGUREANU.
SUCURSALA BCR BALTA ALBA.
Daca nu va rog sa ma ajutati pt a nu face vro greseala.
Sau pt a trimite prin posta imi trebuie neaparat adresa unde locuiesc pt a ajunge bani si pt ai ridica sotia lui.
Eu as dori mai mult prin banca pt ca ar ajunge mai repede,decat prin posta.
Va multumesc si astept sa imi confirme cineva adresa sau contul de banca
motanik spune:
Danielaaaa ti-am dat pm, contul l-am scris acolo.
--------------------
Andra
Noi
Pufi
frunzaverde2 spune:
Buna seara,
Ma bucur pentru ceea ce a-ti reusit sa faceti pina acum pentru Liviu si sper ca initiativa obtine succesul asteptat.
As vrea sa trimit niste bani pentru Ana si Liviu, prin Posta. Din Franta vor ajunge cam in doua saptamini spre Ro.
Imi poate da cineva dintre voi (pe email sau PM) numele exact si adresa la care sa-i trimit in Bucuresti ? Si eventual adresa email pe care o acceseaza Ana, ca sa-i confirm trimiterea in ziua in care o voi face.
Intre timp ma interesez si de modalitatile de trimitere a acestor bani in Germania. Nu s-ar pierde la conversia din euro in lei si din nou in euro. Operatia am inteles ca ar urma sa aiba loc in Germania... daca e mai rentabil in D, atunci voi contacta pe cineva dintre voi care locuiti acolo.
Multumesc anticipat.
------------------------
If you want to win you have to learn to be a master of the game.
ancuta06 spune:
mihiasiro, eu am tirmis la Motanik. Ea o sa-i trimita mai departe cand se mai strang. Sper sa se stranga cat mai repede.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Ajutati un OM sa traiasca!
Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn
ancutzelu spune:
Draga mihiasiro, cum se va intampla ceva in aceasta directie, adica deschiderea unui cont pe numele lui Liviu, aici, in Germania, fii sigura ca va voi pune la curent.
Numai bine,
carmita_baby spune:
Draga Mihiasiro, eu sincer nu te-as sfatui sa trimiti bani prin posta in Romania, pentru ca acolo se deschid plicurile cu usurinta la posta. Eu am o prietena care a trimis niste felicitari in tara si cand le-au primit destinatarele erau dezlipite.. asa ca.. Eu am trimis la Motanik pentru ca ea se implica tare mult in cazul asta si am mare incredere in ea. Tu acum faci cum vrei, ca doar nu o sa iti zic eu cum sa faci.. Eu doar mi-am dat cu parerea
Numai bine,
Carmen
www.speranta.as.ro" target="_blank">Iulia este condamnata la moarte. Haideti s-o ajutam, are doar 12 ani!
danielaaaaa spune:
In sfarsit am reusit si eu sa pun bani in aceel cont ,dupa ce m-au tinut japonezi 1 ora jumatate cu tot felul de intrebari ,si tot felul de adrese ,si pt ce.
Singura greseala a fost ca nu am stiut sistemul banci ,dupa ce am completat tot ce trebuia ,,ca sa imi zica ca taxa costa 45 euro.
Daca stiam ca este asa mare ma duceam la posta unde plateam decat 10$ numai ca asteptati 7 zile ,si asa avea liviu mai multi bani.
Acum nu mai pot face nimic a ramas asa.
Ramane sa ma anunte si pe mine cineva daca au ajuns bani ca eu de nervi ca mau tinut o gramada acolo am uitat sa intreb cand ajung bani,,adica cum au ei sistemul bancar.
motanik spune:
mihiasiro, nu trimite bani in plic in .ro ca nu ajung! Trimite-i prin transfer bancar sau trimite-mi-i mie in plic pt ca eu trimit mai departe. Am gasit si metoda cea mai ieftina, nu pierdem nici un ban. Noi trimitem acasa pachete printr-un sofer de tir si am sa ii dau lui plicul cu bani lui sa i-l dea mamei mele care ii va depune direct in contul lui Liviu si eu am sa scriu aici toate datele tranzactiei ca sa stie toata lumea si cine vrea sa poata verifica.
Am sa va rog sa imi scrieti ce sume depuneti, cele care nu imi trimiteti mie, ca sa avem si noi o situatie. Repet de la noi, membrele Dc am 35euro de la carmita_baby, 15 euro de la ancuta06, 10 lire sterline de la CryssUk, iar eu voi pune de data asta 20 lire urmand sa mai pun la salariul urmator.
Danielaaa, te roog scrie-mi pm sau posteaza direct aici cat ai depus si pe ce nume, am sa vb cu Ana sa verifice daca a ajuns tranzactia ta.
Inca o data va rog dati-mi adresele voastre de email ca sa trimiteti si voi mai departe scrisoarea pt ajutor. Multumesc.
Nu uitati de pagina lui Liviu, este in semnatura mea, sa o faceti cunoscuta...
--------------------
Andra
Noi
Pufi