Donatii pentru Mihaita - metoda mai simpla?

Donatii pentru Mihaita - metoda mai simpla? | Autor: alina023

Link direct la acest mesaj

Am vazut la topicul deschis pentru ajutorarea lui Mihaita al lui Felis ca administratorii fac apel la comunitatea DC sa reactioneze la acest caz induiosator.
Ideea pentru care am deschis acest subiect a fost sa incercam sa gasim modalitati mai simple de a face donatii. Multi dintre noi auntem extrem de ocupati (si eu ma numar printre acestia) si chiar ne este imposibil sa ajungem la o banca pentru a face o donatie. Ma gandesc ca ar fi o idee buna sa incercam sa deschidem o linie telefonica pentru trimiterea de SMS-uri. Sunt convinsa ca se poate discuta la marii operatori de telefonie mobila si se pot gasi solutii. Acum problema probabil ca vor fi costurile pe care le presupune aceasta procedura dar cred ca ar simplifica mult procesul de donatii si in felul acesta vor fi si mai multe.
S-ar putea, de ex. sa trimiti SMS cu mesajul "Mihaita" si infelul acesta se va sti ca banii sunt pentru el.
Nu stiu prea multe despre ce demersuri si ce costuri ar presupune asta dar cred ca se poate studia problema.
Ce ziceti???

Alina si puiul Luca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Poate ar fi o idee si cu ajutorul POSTEI ROMANE,unde sunt mai putine cozi.

La banca e mereu aglomeratie,avand in vedere ca multi pensionari isi i-au pensia pe card si mai sunt de ridicat si alocatiile,mereu pierd mult timp acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

La noi in GL sunt cozi interminabile si la Posta, si la CEC, si la banci. Adica nu sunt interminabile, dar sunt cel putin descurajante. Cel mai greu se misca functionarii de la Posta, care pentr4u orice probklema completeaza cel putin in 3 locuri (registre, fise, chitantiere....de ce nu s-or fi automatizand?)

Vilma, Anca (3.7 ani) si Tudor (11.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Din experientele mele, la Posta sunt cozi mai mari decat la banci, iar functionarele sunt mult mai lente.
Deschiderea unei linii speciale de donatii pentru apel telefonic sau SMS implica costuri suplimentare din partea operatorilor de telefonie. Avand in vedere nivelul donatiilor, nu cred ca este cazul sa impartim banii...
Parerea mea ar fi sa incercam sa gasim totusi un pic de timp, sa trecem pe la orice banca, nu numai Banc Post, si sa viram banii catre conturile respective (si eu ma numar printre cei cu un program foarte incarcat, dar voi incerca sa gasesc o fereastra).

Mergi la inceput