L-AM LASAT
![](images/user_woman.png)
in sfarsit s-a intamplat.l-am lasat.am sperat pana in ultima clipa ca totul va fii bine dar uite ca nu a fost.picatura care a umplut paharul a fost urmatoarea.mi-a spus ca a castigat 10 milioane la cazinou,dar eu nu am vazut nici un ban de acolo chiar daca aveam nevoie pentru copii,pentru cheltuielile casei si plus ca avem o datorie imensa la avocat.dupa 2 seri imi spune ca gata nu mai sunt bani,i-a pierdut acolo la jocuri.normal ca m-am enervat si l-am certat.replica lui:"ce tu i-ai castigat?eu fac ce vreau cu banii mei"i-am spus sa plece IMEDIAT,el a crezut ca glumesc,a doua zi i-am spus iarasi sa plece,el se facea ca ploua.a spus ca sa-i fac eu bagajele,atunci pleaca.asa ca i-am luat valizele si am impachetat.el a ramas mut,nu se astepta la asa ceva dar era si prea orgolios sa zica ceva sau sa-si ceara scuze.a spus ca nu o sa-l mai vad niciodata,ca copiii oricum vor pleca dupa el cand vor fii mari etc incerca sa ma intimideze dar nu a tinut.M-AM SATURAT.
nu stiu unde s-a dus.cert este ca a doua zi cand trebuia sa platesc laptele(500.000)banii nu mai erau acolo.am pus in plicuri diferite banii de la voi(pentru lapte,pampers,gaz etc).I-A LUAT PE TOTI.mi s-a facut scarba cand am vazut ca fost in stare de asa ceva,adica a lasat copii asa fara nici un ban,eu nu am abonament si merg zilnic o ora jumatate pe jos ca sa ajung la gradinita la care lucrez si ajung uda la picioare mereu cu zapada asta.
dar stiti ceva?toate neajunsurile astea parca nu ma mai deranjeaza,am o putere pe care nu o banuiam si incerc ca vad partea pozitiva.imi spun ca lasa ca slabesc daca merg asa pe jos etc.a trecut o saptamana si nu a dat nici uns emn de viata.copiii sunt linistiti,nu intreaba de el inca.
mi-am spus povestea mai multoe persoane ca sa fiu sigura ca am martori in caz ca incearca nu stiu sa-mi ieie copiii.toti s-au ingrozit,vai dar din afara parea asa de politicos.
eu trec prin niste sentimente contradictorii.e clar ca ma simt mai bine si linistita dar pe de alta parte am remuscari.mereu aceeasi idee"dar daca totusi s-ar fii schimbat?"si atunci imi spun ca uite copiii cresc cat sa mai astept schimbarea lui?
oricum ma simt mai linistita pentru ca stiu ca am luat decizia corecta.vreau sa multumesc ca ati fost mereu alaturi de bine cu o vorba buna sau chiar financiar.numai bine va doresc.si o viata cu pace interioara.
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
Bravo Alina! In sfarsit ai demonstrat ca esti o femeie cu personalitate! Numai sa ai grija sa nu apara din nou si sa te convinga sa il primesti inapoi. nu ai ce regreta, sincer!
Ramonika si pisicile
O MINUNE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
zepellina spune:
Felicitari nsi multa putere! O sa ai nevoie dar o sa rasara soarele si pe strada ta si o sa-ti vezi copiii fericiti.
zepelina
iren spune:
Bravo Alina! Ma bucur ca te simti mai linistita, cu toate necazurile pe care le ai din cauza lipsei banilor. Esti o femeie puternica si-o s-o scoti la liman in mod sigur.
Nu te mai gindi cu parere de rau la faptul ca a plecat, un om ca el nu s-ar fi schimbat niciodata, numai gindul ca a luat toti banii din casa, bani care erau pentru copii, pentru lapte, ma face sa vad negru inaintea ochilor!!...
Iti doresc multa putere si sanatate, pentru ca ai nevoie de asta acum, in primul rind. Pupici la copilasi
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu
si Julia zbintuita
Poze cu noi nou noute!!
Poze ian- februarie '05
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Banti spune:
Cred ca ai facut bine, Alina. E bine ca ai gasit in sfirsit puterea sa te rupi de un asemenea om. Cred ca iti va fi mai bine tie si copilasilor, veti avea liniste. Va fi mai greu la inceput dar sint convinsa ca va fi soare si in casa voastra. Dumnezeu sa va binecuvinteze! Sa ne tii la curent cu ce se mai intimpla cu voi.
Cu drag,
Ioana
Emi si mami spune:
Alinas, inteleg ca ai ramas fara bani de lapte?
Te rog scrie-mi pe PM daca ai nevoie de bani.
Esti din Bucuresti?
Bine ca l-ai lasat pe .
Fii tare, ca o sa fie ok.
Elenalove27 spune:
Iubita , nu stiu povestea ta decit de aici din ce ai scris la acest subiect dar ma bucur ca ai luat aceasta decizie spre binele tau si al copiilor.
Iti doresc numai bine si multa sanatate.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA
iga spune:
Fi tare si lupta pentru copiii tai!Nu te lasa intimidata de aparente ,si sa nu-ti para rau de decizia luata.Intr-o zi va rasari soarele si pe str ta!Sa auzim de bine!http://community.webshots.com/user/robe
Ioana Co. spune:
Pe departe FELICITARI!!!!!!!!!!
Ioana & Co.
Dariuselul mititelul 1 anisor & bb mic din burtic 19s
http://community.webshots.com/user/yoannaco
SIMONABB spune:
Alina, viciile cu alcoolul, fumatul si jocurile de noroc nu scapi asa usor de ele. Mai ales daca e vorba de un caracter slab, fara vointa. Deci nu-ti mai face remuscari, nu s-ar fi schimbat niciodata.
http://community.webshots.com/user/simonabb