L-AM LASAT

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Alinas si Viovio, mi-au dat lacrimile, citind povestile voastre. Sunteti niste femei puternice si ati avut curajul sa va rupeti din cercul vicios. Alinas, problema este numai sa nu cedezi, pentru ca intri din nou in acest cerc. Nici nu vreau sa ma gandesc ce este in sufletul tau, pentru ca stii cum e, cand povestesti ceva nu poti exprima in vorbe tot ceea ce ai simtit si de cele mai multe ori vorbele nu au un impact atat de puternic ca realitatea. Mult curaj si mergi mai departe de dragul tau si al celor mici.

Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

alinas, ce mai faci? asteptam noutati de la tine!!!!! ce-ti mai fac copilasii???

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Am urmarit toata povestea Alinei si m-am rugat pentru ea si copilasi. As vrea sa stiu ca s-a mai intamplat, daca totul este bine si daca a rezistat tentatiei de a se mai impaca cu
Sa auzim numai de bine.

Daniela

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyah spune:

Mult curaj in continuare, ce a fost mai greu deja a trecut!! Iti doresc toate cele bune si sa-ti ajute Dumnezeu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rover spune:

Ar fi bine sa schimbi cheia la usa, pentru ca altfel s-ar putea sa te trezesti ca iti mai face "vizite" sa vada daca mai gaseste ceva bani sau alte obiecte bune de transformat in bani...Si Doamne fereste sa te trezesti cand ajungi o data acasa ca nu mai ai aragaz sau frigider...

Mergi la inceput