Cu ce acoperiti bebelusii in timpul somnului?

Cu ce acoperiti bebelusii in timpul somnului? | Autor: bertha

Link direct la acest mesaj

Darius are 8 luni si de la 4 luni doarme intr-un sac de dormit care acum e cam mic si ii ies picioarele.Cred ca i-as putea gasi unul mai mare, dar problema e ca nu prea ii mai place sa doarma in el, il cam incurca noaptea, nu se invarte cum ar vrea el. In prima parte a noptii e bine, dar spre dimineata trebuie sa-l scot pt. ca am impresia ca ii e si cald. L-am acoperit cu o paturica, dar, cum el se foieste f. mult, sta mai mult pe langa. Chiar atunci cand doarme descoperit nu da semne ca nu i-ar placea, dar parca e ciudat, eu in plapuma si el pe langa. Voi cum faceti?

Bertha si bebe Darius (DN 08-06-2004)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Eu de cate ori inveleam copilul,parca era un facut,se trezea imediat!asa ca am renuntat,vara ii pun o pijama,iar iarna 2 ca sa fiu eu linistita ca nu moare de frig,asa are deplina libertate in miscare si doarme bustean toata noaptea.

Numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Il imbrac in pijama si il invelesc intr-o paturica foarte subtire, care oricum ajunge la picioarele lui dupa o vreme .
bertha, daca nu-i place copilului sacul de dormit, nu-l mai baga in el, lasa-i libertate de miscare, cum a zis Cary.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Eu pe Alex il imbrac cu o pijama groasa si sosete, si il invilesc u o patura. Desigur la jumatate noptii se dezveleste, dar macar e imbracat bine si nu ingheata.

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_smn spune:

am renuntat sa-l acopar noaptea cu plapumioara lui, deoarece se foia toata noaptea si se trezea.Acum am griga sa fie imbracat binisor si pun pe el un pled foarte subtire, care oricum ajunge sub el, dar am observat ca doarme mai bine neinvelit. Ai dreptate, chiar ca e ciudat ca eu sa ma invelesc cu plapuma ( sunt mai friguroasa) si el nu.
Pupici si somn linistit!

Cristina si bebelusul Mihaita (11.05.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

La noi este o temperatura constanta de 26grade si deaceea o imbrac pe pitica cu o pijamaluta nu foarte groasa si peste are o paturica tricotata care intr-un final ajunge doar peste picioruse.

Andreea Banica mami de ingeras Alexia Elena
http://community.webshots.com/user/andreeabanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

stefi nu uporta sa doarma invelit..se trezeste si se enerveaza. asa ca are pijama si pe dedesubt un body ca sa nu stea cu mijlocul gol. si sta cu radiatorul in priza!!! vai de mine cand o veni factura de curent!!
asa ca vezi cum se simte mai bine..
sanatate!
somn usor si vise placute!

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_mm spune:

La Eric in camera sunt constant 24 de grade. Doarme imbracat intr-o pijama intreaga si de invelit il invelesc cu o paturica pe care o pun pe latime si o prind in marginile saltelei. In felul acesta ramane invelit mare parte din noapte.

Oana si bb Eric (20.05.2004)
http://www.lamaze.ro
http://community.webshots.com/user/oana_mm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Darius tocmai picioarele trebuie sa le aiba libere, are un stil sa dea din ele... La body nu renuntam niciodata si noaptea ii dau o pijamaluta obisnuita (nici subtire, nici groasa). Chestia e ca atunci cand doarme peste zi se descopera f.rar. Cred ca noaptea se face mai cald in camera, ziua nu prea creste temp. peste 23 de grade.

Bertha si bebe Darius (DN 08-06-2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela1075 spune:

Alexandru a dormit in sac de dormit de cand a inceput frigul si pana acum vreo luna de cand nu il mai suporta (nu ii este mic). De atunci am incercat sa-l invelesc cu o paturica mai subtire dar nu rezista invelit decat 2 ore maxim dupa care se dezveleste si chiar daca incerc sa-l invelesc da din picioare pana da paturica la o parte, asa ca acum il invelesc seara dar oricum il gasesc dezvelit.

Pupici

DANA si ALEXANDRU(28.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

nu o acoperim cu nimic, ca nu accepta nimic, de cand s-a nascut... nu doarme decat in pijama, fara sosete, fara caciulita; fetita mea este foarte calduroasa :)

Mergi la inceput