Superpacientele optimiste ale doctoritei Moisa (6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Buna, fetele!
INDY - multumesc pentru raspuns; acum nu mai am nici un simptom; daca urmatoarea tura voi mai simti asa ceva, o voi intreba pe doctorita;
Roxee - dar cati ani ai...daca nu-s indiscreta?!
Veronici - nu mai stiam nimic de tine; imi pare rau ca au navalit rusii si iti voi tine pumnii la urmatoarea inseminare; sa ne mai tii la curent;
Felicity - in legatura cu analizele imunologice...nu prea pot sa te ajut; o sa ma interesez si o sa incerc sa raspund; ce pot sa-ti spun e ca eu am facut o serie de analize (ca mai toate fetele): toxoplasmoza, chlamydia, ureaplasma si mycroplasma...
Cata - roscatel, imi pare bine ca vad o fata optimista!
LilianaM - ce veti de la munte ne aduci?
Shilily - daca apari - si pe tine si astept vesti proaspete.
Teodora ?????????????????
Va pe toate-toate, Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Felicity, uite niste link-uri care zic cite ceva de analizele imunologice:
http://www.eva.ro/sanatate/articol269.html
http://www.eva.ro/sanatate/articol300.html

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor, va pup pe toate!
Nu am apucat sa citesc ce ati scris zilele astea dar dupa ce va spun ce am facut ma apuc de treaba.
Asa…. Dupa cum stiti vineri am facut inseminarea. De data asta m-a durut. Durerea a fost de scurta durata si localizata pe centru si dreapta (acolo unde am avut foliculul). Pe masa am mai stat doar 4 minute si gata. Am intrebat daca are importanta statul pe pat dupa ce ma ridic de pe masa minunata unde s-a efectuat procedura avand in vedere ca urma sa plec la un drum destul de lung si nu mai aveam posibilitatea sa mai stau lungita. Raspunsul a fost destul de scurt. Nu are importanta pentru ca spermatozoizii au ajuns deja acolo unde trebuie si nu mai au nevoie de timp sa parcurga “culoarul pana la destinatia finala”. Cum stateam acolo pe masa mi s-a spus ca aveam o mica, mica sangerare (cam cat o picatura) semn ca ovulatia isi facea de cap. Asta era un semn bun. Dar sa va spun si ce rezultate am avut la sot. Aici am avut o mare surpiza, foarte placuta. Data trecuta am avut eu scor cervical 12, el 0,5% ml A+B = 48 mil/ml iar acum am avut eu scor cervical 12 iar el 0,5 ml A+B = 96 mil/ml, deci dublu. Am ramas cu gura cascata cand am aflat rezultatul. Sotul face tratament homeopta de pe 4 februarie si deja rezultatele s-au vazut. Eu i-am mai dat sotului cand mi-a venit CM cate o pastiluta de Napraznic de 3 ori pe zi (3 pastile de Napraznic pe zi timp de 10 zile) si 2 lingurite de Mannyphit (1 la pranz si 1 seara numai in zilele in care nu ii administram remediul homeopat). Asa ca fetele care aveti probleme cu sotii mergeti la homeopat si va garantez ca rezultatele se vor vedea foarte repede. La noi a functionat foarte bine. Nu i-am dat nimic de capul meu, mi-au fost recomandate de dr. homeopat.
Dupa procedura am plecat spre munte. Toate bune si frumoase. Data trecuta cand am facut inseminarea am avut o scurgere mica de culoare roz si atunci am stat mai mult instinsa in pat (solutia in care stau gigeii pregatiti am vazut ca era roz). Acum nu am mai avut asa ceva si nici nu am mai stat intinsa dupa procedura. Bun.... am ajuns la munte, am dus bagajul in camera si am plecat la o mica plimbare sa inspectam partia (eram cazati la 2 minute de ea). Nu am avut nimic, m-am simtit foarte bine. Pe la 4 dimineata m-am trezit sa ma duc la baie si acolo am simtit ca imi vine sa vars si ma luase o ameteala ca de lesin. M-am intors de urgenta in camera si mi-am speriat sotul care a sarit ca ars cand m-a vazut. Mi-a deschis geamul, se invartea pe langa mine si nu stia ce sa imi faca. Mi-am revenit destul de repede de la aerul ala curat dar ma apucasera durerile de burta pe partea dreapta, simteam niste intepaturi destul de nasoale. Pana la urma am adormit asa cu ele si de dimineata cand am fost la baie am avut o glera foarte abundenta de data asta mai maronie, nu roza ca data trecuta. Mi-am petrecut ziua foarte bine, fara efort si fara dureri. Seara am prestat din nou pentru ca asa am primit instructiuni de la dr. Zilele au decurs foarte bine la munte, m-am distrat foarte bine.
Acum asteptam sa vedem rezultatul. Eu nu ma simt excelent, in sensul ca mai am faze cand imi vine sa vars si ma doare in partea stanga. Nu stiu de ce in partea stanga pentru ca acolo nici nu s-a umblat. A..... am uitat sa va spun. Dr mi-a dat sa iau Thrombo Ass de 50 mg cate o pastiluta pe zi pana imi vine ciclul (si daca nu o sa imi vina sa ii dau telefon sa imi spuna ce am de facut). Cica este un fel de aspirina care sa imi permita o mai buna vascularizare in zona trompelor si ovulul sa nu intampine mici greutati cand se duce sa se implanteze. In prospect la indicatii terapeutice scrie printre altele si de reducerea aparitiei ocluziilor vasculare dupa interventii chirurgicale in sfera vasculara. Eu sper sa fie bine. Acum mai am 12 zile de asteptat, 2 au trecut deja. Pot spune ca sunt calma chiar prea calma. Poate Doamne Doamne se indura si de noi.
Acum ma apuc sa citesc ce ati mai scris.
Va pup pe toate
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Madyn merci mult pentru ajutorul dau lui Felicity...nici eu nu stiam cu ce se maninca analizele astea....asa ca foarte bine ca acum stiu...eu nu am facut astfel de analize....Roxee de ce crezi ca ai avut un ciclu anovulator? Pe baza temp. nu ai observat cresterea care sa-ti indice ca ai ovulat? Cred ca esti pe undeva in ziua a17-a sau a 18-a cred...si ai un ciclu de 28 de zile, nu? Pina acum nu a crescut temp.? Detalii, please! Betica mergem mai departe...abia astept sa zboare zilele si sa vina sapt. viitoare, poate dau lovitura, cine stie? Sa speram....scumpa...va pupic...

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Bety, nu esti deloc indiscreta. 36 am .
Cata, da. Asa cred din cauza temperaturilor inregistrate pana acum. Si da, sunt in ziua 17. Tare aiurea mi-a iesit chartu' luna asta. Prin ziua 14 a crescut, dup-aia a scazut iar, dup-aia iar a crescut si azi a scazut iar la 36,68. Plus ca, asa cum va scriam, nici alte simptome n-am mai avut, asa cum aveam alte ori, in ianuarie par example. Glera a fost oarecum "normala" ca pentru perioada pre-ovulatorie, prin ziua 12-13.
Lilianaiti tin pumnii sa fie Ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

LilianaM - -la munte se fac baietii...
Roxee - scuze pt. curiozitate...eu-s mai mare, deh!
Madyn - mercic si eu pt. articole.
Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Cata, imi place titulatura ta. Dar cred ca se apropie ziua in care o sa trebuiasca sa o schimbi in "roscatel cu bebel". De marti intr-o saptamana te apuci de monitorizare, parca. Eu luna asta am avut ovulatie mult mai devreme si mi-am dat seama dupa glera care incepuse sa fie cam abundenta. Daca observi asa ceva mai devreme suna dr. sa incepi monitorizarea mai devreme.
bety, si eu ma tot gandesc ca daca luna asta se lasa cu bb baiat o sa iasa ca am prins chiar momentul ovulatiei. Sotul ma intreba ca daca tot fac inseminare nu se poate sa iasa doi? Eu am inteles unde bate. Vrea doi nu unul. Gand la gand cu bucurie, numai sa vina.
Veronici, iti tin pumnii sa fie bine cu noua inseminare. Sa ne ti la curent. Cand ajungi in Bucuresti pentru procedura?
Teo, Indy, lili, deca, madyn, roxee si celelate fete cate un pupic dulce
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deca spune:

Va pup fetelor, imi pare bine ca va regasesc optimiste!
Sa aveti o saptamana minunata!
Liliana, sper din tot sufletul sa fie BB-lica de data asta.
La mine e soare, e o vreme minunata, zici ca-i primavara, si cum primavara se numara bobocii.... e timpul sa-i facem.
Asa ca, ne punem pe treaba!
Carmen

Mergi la inceput

Liliana dar ai scris, nu gluma,...acum am terminat de citit si ti-am sorbit cuvintele, curioasa sa vad cum stai...toate datele sunt bune...greata pe care ai avut-o banuiesc ca a avut un alt motiv...asa ca nu se pune la socoteala...de acum urmeaza numaratoarea inversa, nu?Interesanta treab cu Thrombo Ass ....foarte bine ca ti-a dat un astfel de medicament ca pare foarte util avind in vedere inseminarea...cit priveste cresterea numarului de la sot...tratamentul homeopat a dat roade, nu? Sa fi fetita cuminte, sa nu faci efort si sa ne spui repede orice noutate mei ai....iti tin pumnii sa-ti schimbi repede titulatura dar intr-una "cu bebel" asa cum imi doresc si mie!!!!

Mergi la inceput

Roxee...se pare ca toate datele pe care mi le-ai dat dnota ca nu ai ovulat...sa speram ca pentru moment...desi daca zici ca ai ciclu de 28 de zile...s-ar putea ca luna asta sa nu ovulezi...eu inca sper si iti tin pumnii....graficul l-ai facut pe fertilityfriend?
Deca ce bine de tine...e soare si frumos acasa, nu? Foarte bine, treci la treaba... Noi avem o vreme de rahat...dar bine ca stam bine la capitolul optimism!! Pupici.

Mergi la inceput