VIATA IN TREI!
![](images/user_woman.png)
VREAU SA VA SPUN DESPRE CE FRUMOS E SA AI O FAMILIE,ATMOSFERA CALDA SI MULTA INTELEGERE!SUNTEM O FAMILIE FERICITA MAI ALES DE CAND S-A NASCUT FETITA NOASTRA, DIANA.SOTUL MEU ESTE UN OM MINUNAT,IN TIMPUL LUI LIBER NE AJUTA FOARTE MULT SI NE SCOATE IN ORAS DE CATE ORI SE IVESTE OCAZIA!FETITA NOASTRA E UN COPIL FOARTE CUMINTE,INTELEGATOR SI INTELIGENT SI ARE NUMAI UN AN SI DOUA LUNI!IMI PLACE CUM SE JOACA SINGURICA CU JUCARIILE,CUM RASFOIESTE REVISTE SI CARTI DE POVESTI CU DESENE,CUM DESENEAZA IN FELUL EI,CUM ISI SAVUREAZA SUCUL DIN BIBERON, CUM MANANCA,CUM ZAMBESTE SI RIDE,CUM ALEARGA PRIN CASA,CUM SE JOACA CU TATAL EI,CUM COBOARA SI URCA SCARIILE,CUM DANSEAZA PE MELODIILE EI PREFERATE SI RECLAME TV,CUM STIE SA-SI ARATE PERSONALITATEA SI CUM REFUZA CEVA CEEA CE NU-I FACE PLACERE.MA SPERIE FAPTUL CA TIMPUL TRECE FOARTE REPEDE O DATA CU NOI.AS VREA CA ACEST VIS SA NU SE MAI SFARSEASCA NICIODATA!VA
SI VA DORIM MULT
SI VOUA!
Raspunsuri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ALDONA spune:
MULTUMIM PT.URARI!VA DORESC DIN SUFLET SA AVETI PARTE SI VOI DE INTELEGERE SI LINISTE IN FAMILIE!ATATA TIMP CAT EXISTA DRAGOSTE SI RESPECT!NE MAI GANDIM SI LA UN FRATIOR(DACA NE AJUTA D-ZEU) PT. DIANA!VA
mariamunteanu spune:
CE frumos sa citim si despre asa ceva printre atatea probleme. Abia astept sa vina pe lume copiii mei si sa pot spune ca sunt cuminti si intelegatori (si mancaciosi), desi despre 2 baieti e cam greu sa te astepti la asa ceva ! Ca despre sotz pot sa spun ca e un om minunat de cand il stiu.
Maria
flori76 spune:
Felicitari si sa fiti mereu la fel de fericiti ca acum!
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
Danelutza spune:
Felicitari, sa dea Dumnezeu s-o tzinetzi tot asa. Si familia mea e frumoasa, aproape fericita ca a ta, spun aproape pentru ca noi iesim la plimbare cu bebitza care se afla pe drum.
Pupici de la o viitoare mamica.
Daniela si micutza ISABELLA din burtica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bidiloi/bidiloi.jpg)
bidiloi spune:
Sa fiti toata viata tot asa de fericiti, si sa o tineti tot asa! Ma bucur ptr. voi foarte mult si va urez bafta in continuoare!!!!
puf13 spune:
E minunat ca intre atatea necazuri mai sunt si oameni fericiti.
Chiar asa cum reusiti, poate dati si altora reteta.
annablue spune:
Intr-adevar, prinde tare bine un asa subiect, aici unde de obicei lumea vine sa se "planga".
Sa fiti fericiti si sa o tineti tot asa, sa nu va lasati pacaliti de greutatile vietii si sa faceti orice sa depasiti grijile si problemele de zi cu zi.
Nimic nu e mai linistitor si mai odihnitor decat sa stii ca esti iubit si apreciat de cel de langa tine. Si daca mai exista si un bb sau doi, fericirea e deplina.
Va doresc tutror la fel de multa fericire si buna-dispozitie !
Ana
Annablue si Adita 1.11.2002