VIATA IN TREI!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

noi nu sintem 3... ci 4 iar in curind 5!
ne putem lua de mina cu Aldona si celelalte cupluri asemenea noua... in familia noastra domneste linistea,armonia...

ne pomenim citindu ne gindurile, intuindu ne reactiile si miscarile unul celuilalt.

stam in sufragerie, el se joaca cu parul meu, eu motai... tragem cu urechea la mindre... au mereu ceva de discutat, ori uneori se mai chitzone iar risetele lor ne umple sufletele

mai "punem tara la cale" si ne iubim muuult, tare mult

noaptea in somn ne cautam prin pat, veti ride insa uneori ne tinem de mina in timp ce dormim
si umpem casa cu iubirea noastra si ne rugam Bunului Dumnezeu sa nu ne ia acest dar de nepretuit

cum reusim? nu stim.. incercam sa ne ajutam reciproc, sa ne intelegem nevoile unul celuilalt, nimic sa nu ni se pare injositor,sa ne respectam reciproc si sa nu uitam ca ne am intilnit atit de tirziu, ca viata i scurta si in consecinta sa ne iubim cit mai mult cu putinta!

http://community.webshots.com/user/tora97

"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

frumos, Tora! Dumnezeu sa va ajute sa fie tot asa!

zepelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALDONA spune:

Va multumesc pt.gandurile voastre bune!Noi suntem o familie care in general apreciem lucrurile simple,suntem modesti, ne iubim foarte mult si ne respectam,nu lasam sa treaca o zi fara sa facem ceva cu folos,traim CLIPA.Ne gandim tot timpul ca viata e scurta si cand vom ajungem "mai tarziu" sa nu ne para rau ca am pierdut timpul degeaba.
Va doresc multa sanatate(pt. ca este cel mai important lucru) si sa fiti si voi fericite alaturi de soti si copilasi.Va
MAMA,TATA SI DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Multa sanatate si sa dea Dumnezeu sa fiti mereu asa fericiti!

Geani cu Daria(31 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mircea42 spune:

Sint fara indoiala un vitzios iremediabil. Cind am vazut la sectiunea de forum adapostind in cvasitotalitate despartiri, conflicte, ceva legat de viata in trei, mi-am zis sa te tii relatari picante.
M-am inselat.
Voi irita prin sinceritatea-mi pe oamenii la locul lor, dar dati-ne voie si noua, pacatosilor, sa evoluam sub soarele asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Initial creeata de ALDONA

VREAU SA VA SPUN DESPRE CE FRUMOS E SA AI O FAMILIE,ATMOSFERA CALDA SI MULTA INTELEGERE!SUNTEM O FAMILIE FERICITA MAI ALES DE CAND S-A NASCUT FETITA NOASTRA, DIANA.SOTUL MEU ESTE UN OM MINUNAT,IN TIMPUL LUI LIBER NE AJUTA FOARTE MULT SI NE SCOATE IN ORAS DE CATE ORI SE IVESTE OCAZIA!FETITA NOASTRA E UN COPIL FOARTE CUMINTE,INTELEGATOR SI INTELIGENT SI ARE NUMAI UN AN SI DOUA LUNI!IMI PLACE CUM SE JOACA SINGURICA CU JUCARIILE,CUM RASFOIESTE REVISTE SI CARTI DE POVESTI CU DESENE,CUM DESENEAZA IN FELUL EI,CUM ISI SAVUREAZA SUCUL DIN BIBERON, CUM MANANCA,CUM ZAMBESTE SI RIDE,CUM ALEARGA PRIN CASA,CUM SE JOACA CU TATAL EI,CUM COBOARA SI URCA SCARIILE,CUM DANSEAZA PE MELODIILE EI PREFERATE SI RECLAME TV,CUM STIE SA-SI ARATE PERSONALITATEA SI CUM REFUZA CEVA CEEA CE NU-I FACE PLACERE.MA SPERIE FAPTUL CA TIMPUL TRECE FOARTE REPEDE O DATA CU NOI.AS VREA CA ACEST VIS SA NU SE MAI SFARSEASCA NICIODATA!VA SI VA DORIM MULTSI VOUA!

Bravo voua, si noi suntem fericiti asa in 3, dar nu inteleg de ce tipi asa??? (majusculele... regulamentul... neticheta... scuze, dar nici n-am reusit sa citesc tot ce-ai scris!)

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Pot sa spun ca si eu ma numar printre cei fericiti. Prietenul meu e un om minunat si ne potrivim f. bine. Sintem impreuna de trei ani si nu imi vine sa cred cit de fericiti sintem. Cred ca si eu si el ne luasem orice gind de la a intilni pe cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

ma bucur pentru voi!si noi suntem foarte fericiti de cand o avem pe Alice in viata noastra!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Ce bine este sa intalnesti si oameni fericiti!
Sanatate , iubire si fericire va doreste o familie cel putin la fel de fericita ca voi!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Pozici
Pozici noiFara par
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otis41 spune:

Felicitari! Si noi ne bucuram de viata petrecuta alaturi de baietelul nostru de 1 an si 3 luni si care are pasiuni similare cu ale fetitei voastre. Viata petrecuta alaturi de el este minunata.
Sanatate la toti forumistii si familiilor lor!

Mergi la inceput