a disparut un subiect
Acum aproximativ o ora am postat si eu (pentru prima data, la "Mamici din Constanta" (26) - pag. 10) un mesaj.
A aparut un subiect nou, creat de mine (partea 27)
Si a disparut intreg capitolul 26
Va rog, puteti remedia problema?
Julia
Raspunsuri
Andrada spune:
Arboria cred ca subiectul nu mai exista. Probabil a fost sters din greseala. Eu n-am gasit decit cached paginile 1 si 2...daca te ajuta,
Andrada
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelalte stele
marius spune:
La pagina 10 a unui topic se deschide un topic nou ultimul mesaj devenind primul in noul topic. Topicul vechi cel cu 10 pagini se inchide. Se pare ca de data aceasta a fost pierdut in transfer. Am raspuns si la topicul 27.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
Claudelu spune:
Si la "Mamici din Arad" s-a intamplat cam acelasi lucru cu ultimul mesaj postat a devenit automat primul mesaj dintr-un subiect nou...rugamintea noastra e simpla, sa ne puneti listuta in primul mesaj al noului subiect!!!
Multumesc anticipat!
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
marius spune:
Ce inseamna sa punem listuta in primul mesaj? Detaliaza te rog, nu prea am inteles.
Marius Pernes
Claudelu spune:
Noi la inceput de subiect avem o lista care acum cu "miscarile astea de trupe" s-a pierdut, mai exact nu putem sa o copiem de pe vechiul subiect "Mamici din Arad (24)" la noul subiect cu numarul 25, deoarece intre timp nr.24 a fost inchis...acum m-am facut inteleasa???
Martie Aprilie 2004
marius spune:
Daca te referi la cine este de acolo si cu cine etc etc. am plasat aceasta lista deja. Verifica.
Marius Pernes
Claudelu spune:
Vad ca intre timp ai rezolvat problema!!! Multumim mult!!!
Martie Aprilie 2004