Ce fac taticii?

Ce fac taticii? | Autor: lulu75

Link direct la acest mesaj

Cum se comporta viitorii tatici cu voi de cand au aflat ce comoara purtati in burtici? Va mangaie pe burtici? Vorbesc cu BB?

Luminita

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

DA!
Si la prima sarcina si acum,tati vorbeste cu bebe(bineinteles cind e acasa,fiindca vine seara tirziu)si impreuna cu Mihnea ma mingiie pe burtica,iar bebe le raspunde prin "cioc-cioc",deocamdata sint primele "cuvinte".
Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Binenteles ca tati are program de conversatie si pupaceala in fiecare seara cu baiatul lui Citeodata bebe da si el cu piciorusul si tati este foarte fercit cind il simte.
Ca sa nu zic, prin nu stiu ce minune, pe mine ma vede mai frumoasa, chiar daca sint ca o rata si ma simt imensa

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Gabitzam, si la mine se intampla la fel. Si nu numai sotului i se pare ca sunt mai frumoasa, mi se intampla destul de des sa-mi spuna alte persoane ca am o fata radiosa, si ca arat foarte bine, in ciuda faptului ca de abia intru pe usa...!
Iar in ceea ce-l priveste pe tati are obiceiul sa "dea noroc" cu bebe. Cum? El stie mi bine! Zice ca ii cauta manuta... si culmea... o mai si gaseste!

Cristina si bebe DPN 06.03.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Pana s-a vazut burtica si amiscat bebe nu ii venea sa creada,dupa a inceput conversatia cu mangaieri.

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

da, si al meu il mangaie si il pupa si vorbeste cu el seara inainte de culcare si cateodata pune purechea pe burtica si se minuneaza de ce suntete aude, mai ales cand sughute bebelinul, mor de ciuda ca nu pot auzi si eu
Adriana si bebelinul 29+

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Si la noi e la fel. Chiar de la inceputul sarcinii, ma manca gelozia ca el ii putea da pupici si eu nu. Pune urechea, ii vorbeste, o mangaie si ea pare pe faza cateodata, numai ca mai are si momente cand e "bandita exact ca maica-sa". Acum, de cand miscarile ei aunt mai ferme, mai puternice, tati e tare entuziasmat sa vada ce forme mai ia burtica, numai ca la inceput tare s-a mai speriat, iar eu nu mai puteam de ras cand ii vedeam ingrijorarea.
Speram sa fie totul bine si de acum inainte si sa nasc un copil sanatos!

Geani cu Daria(31 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Si la noi tati le spune in fiecare seara noapte buna baietzilor lui din burtica si le da indicatii sa manance si sa creasca.

Maria 27+ sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

si taticul nostru pare sa ma vada cu alti ochi, e mai indragostit si asta i se citeste pe fata si in ochi. noaptea are grija si ne inveleste, ne mangaie si ii spune lui bebe sa fie cuminte cand picioreste prea tare. cand a fost burtica mai mica nu a realizat, acum ca am crescut ii surprind cate un zambet si o moaca fericita

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput