Aranjamente florale

Aranjamente florale | Autor: ellamiss

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor!Am o problema in legatura cu aranjamentele florale de masa.Am tot trimis mail-uri la diferite firme care se ocupa de asa ceva dar mi-au dat niste preturi enorme.Si nu stiu cum as putea face fata la aceste preturi deoarece noi vom avea la nunta 21 de mese a cate 10 persoane.Daca ati putea sa-mi dati o idee,sa-mi spuneti de niste firme care au preturi mai mici(eu am contactat casa cochet,floraria iris).M-am gandit sa intreb si la florariile care sunt asezate la colt de strada dar mi-e cam frica sa nu cumva sa dau banii degeaba si sa-mi faca niste buchete urate.Nu vreau trandafiri ci numai crizanteme,cam 5 la un singur buchet.astept raspunsurile voastre.pupici

photos.yahoo.com/ellamiss2000

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

draga mea eu sunt din constantza shi am gasit o florarie de cartier, fara pretentzii unde imi voi face aranjamentele pentru mese (vreau sa-tzi zic, ca asha mica cum e,aceasta florarie are un catalog impresionant de buchete shi aranjamente).nu pot sa cred ca in tot bucureshtiul nu vei gasi o florarie unde sa-tzi potzi face arnjamente frumoase la un pretz acceptabil.asha ca incearca shi la florariile din coltz de strada.nu potzi sa shti de unde sare iepurele.mie aici, imi ia 100.000 de aranjament(cu florile lor + manopera).tot ce trebuie sa mai duc eu ,sunt lumanarile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Buna Roxy.Am fost aseara si la o florarie din coltul strazii,si mi-a cerut 190.000 lei pe buchet.Acum depinde si de cate flori vrei si ce fel de floare.Eu i-am cerut din 5 crizanteme care sunt foarte ieftine.Mai putin de 200.000 lei nu-mi face pe buchet.Oricum voi merge si la alte florarii,poate le gasesc si eu mai ieftin.Tu din ce flori iti faci buchetele de masa si cate flori?Sa-mi fac si eu o idee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Scuze,mai putin de 190.000 lei nu-mi face pe buchet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

Eu am fost, la recomandarea unei prietene, la o florarie din piata Amzei (de fapt sunt mai multe acolo...nicaieri nu am vazut in Bucuresti mai multe flori adunate la un loc...). Eu vreau sa-mi fac acolo buchetul, lumanarile, cocardele naturale si aranjamentele pt masini dar fac si aranjamente pt restaurant si tot ce vrei. Eu am vorbit cu o tanti foarte draguta, care mai mult ca sigur te va sfatui in legatura cu aranjamentele tale: din ce flori sa le faci, ce culoare (in functie de culoarea in care va fi amenajat restaurantul...etc). Si lucreaza cu flori proaspete si de buna calitate. Nu stiu sa-ti spun cam cat te-ar costa...dar poate dai o fuga pana acolo si o sa afli mai multe amanunte.
Mult succes!

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdala spune:

Roxy,roxy, pai crezi ca scapi? Vreau si eu sa stiu unde e floraria aceasta? Oare daca duc eu florile cat m-ar costa?
Iti multumesc mult pentru sprijinul tau.
P.S.
Ce noroc pe mine ...... si ce ghinion pe tine ca nu mai contenesc cu intrebarile!

Mami Magda si scumpa Rafaela
noi

Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blonda spune:

stiti cumva o ghirlanda la intrare facute din flori cam cat costa?la targul de nunti am primit numai raspunsuri evazive.Vreau sa aleg intre asta si baloane...si nu stiu care e mai ieftin..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

'Neata la toate!!!!!
nu imi prea fac probleme pt. aranjamente. De astea se va ocupa mama mea cu o prietena de-a ei. la toate nuntile cunoscutilor a facut mama aranjamentele si buchetele domnisoarelor de onoare.va fi cam aglomerata, dar sper ca vor iesi super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

mai eu nu vreau sa te necajesc acum,dar shi eu tot din crizanteme vreau(acelash motiv-sunt mai ieftine)shi tot 5., shi imi ia 100.000.oricum eu imi fac shi buchetele shi lumanarile de cununie acolo.shi mi-a zis ca la aranjamente nu platesc decat florile fara manopera.probabil ca-mi face o oarecare reducere pentru ca fac totul la ea.nu shtiu ce sa zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miezure spune:

Si eu vreau ghirlanda de flori la intrare, dar evident ca va fi mai scumpa decat cea din baloane. Nu stiu insa cat costa desi as vrea si eu sa stiu. Oricum depinde si de dimensiunea arcadei.
Eu am gasit pe Net o oferta de aranjamente florale :buchetele pt. masa: 3,60 euro/ buchetel si 35 de euro buchetul de pe masa mirilor si tot 35 euro buchetul miresei. Nu mai stiu adresa site-ului dar se chema Party Shop.
Nu vi se par preturi bune?

miez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Martiana spune:

Eu sunt moarta dupa trandafiri albastri. Am vorbit la o florarie langa blocul nostru si o sa am un buchet din aceste flori, facut la comanda. Sper sa se asorteze cu ceva de la ginerica.
Arata foarte interesant. Si sunt si relativ simplu de obtinut. Am impresia ca se iau florile albe si se tin in apa cu cerneala cu cateva zile inainte, dar prefer sa faca asta cei care au experienta. M-as ingrozi sa vad ca se ofileste totul in dimineata nuntii (brrrr!)

Mergi la inceput