Reproduceri tablouri Gustav Klimt
Buna,
Dupa ani si ani de zile de cand ne-am mutat, in sfarsit am ajuns la pus tablouri.
Am vazut la sora mea reproduceri dupa Gustav Klimt si apoi m-am uitat pe net si am gasit unele care sa-mi placa si sa se potriveasaca la mine in casa, dar nu stiu de unde sa le cumpar. A mea surioara le-a adus dintr-o deplasare in Austria. Da' eu n-am deplasari in Austria... Stie cineva daca in Bucuresti gasesc asa ceva, unde si cam cat ar costa ?
O stiti pe aia cu "Tara arde si baba se piaptana.", nu ? Asa si eu acuma...
Daca mai stiti locuri unde pot gasi tablouri in acest stil (reproduceri, pardon, ca n-am bani de originale) , poate ma ajutati si pe mine.
Pupicei,
Caprioara
Raspunsuri
ticka spune:
Eu am vazut la Practiker langa Cora niste tablouri inramate (de fapt printuri dupa tablourile lui Klimt). Era The Kiss, Danae si altele. Si eu sunt fan Klimt!!!!!! Mie imi plac cel mai mult Serpents d'eau si Arborele vietii dar astea nu le aveau....
Caprioara spune:
Ei, Sepents d'eau vreau si eu, ma gandeam pentru dormitor.
The kiss am vazut pe net o varianta de detaliu, numai cu capetele celor doi, pe lung, nu pe inalt, care mi-a placut. Si eu le vreau mari, nu micute. Acolo cam ce dimensiune aveau?
Eu am dormitorul pe un portocaliu cald peretii si covoare, draperie, cuvertura pat, pe verde. Iar sufrageria este cu peretii galbeni si mobila nengru cu albastru, canapea bleumarin cu galben, covoare bleumarin. Tre'sa gasesc ceva sa se potriveasaca.
ticka spune:
Aveau format A3 si A2. Si aveau si acolo reproduceri - detaliu.
Daca mai vad pe undeva dau zvon in tara
tata lu Toma spune:
1.La libraria de la Dalles se gasesc/gaseau seturi de reproduceri pe format A3, cred.
2.Pe o straduta perpendiculara pe Calea Victoriei, straduta care iese la catedrala Sf.Iosif si care e plina de mici magazine de moda, se afla un atelier de inramat unde au multe postere/reproduceri. Au si un catalog din care aduc la comanda. Cred ca magazinul se cheama Next.
vlad
Tzuni spune:
Caprioaro, un sfat prietenesc!
La Dalles gasesti albumul Gustav Klimt in format mic, popular, deloc scump. Acolo gasesti o parte considerabila din opera marelui pictor. Apoi, te duci frumos la Fac de Arte si nu cred sa nu gasesti un student care, pe bani putini, sa-ti faca o reproducere (pe care o vrei tu din album). Asa economisesti si bani, si poti avea exact tabloul care iti place si pe care il vrei. Bafta! Sa ne tii la curent cu ce-ai facut!
Caprioara spune:
Pai cat ar putea sa coste o reproducere facuta de un student la arte? Si cat costa un poster?
Si apoi as vrea sa mi-l recomande cineva (pe student), ca eu nu cunosc pe nimeni la arte, din pacate... Si poti sa stii cum iese rezultatul final ? De aia ma gandisem la poster, ca il vaz cu ochii mei cand il iau... Dar poate ca nu-i o idee rea.
Cine le are cu arta si cunoaste pictori la inceput de cariera dispusi la asemenea compromisuri, poate imi spune si mie . Se ofera cineva ?!
ankalaura spune:
Eu am The Kiss puzzle de 1500 de piese! I love puzzle!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
http://community.webshots.com/user/ankalaura
tata lu Toma spune:
In mod sigur, posterul e mai ieftin decat reproducerea. Si cand spun asta nu ma gandesc la "onorariul" studentului ci, doar la, panze si vopsele.
vlad
Caprioara spune:
Corect, posterul e mult mai ieftin. Am uitat sa pun la socoteala materialele .
Deci, tre' sa caut postere. In afara de Practiker unde s-or mai gasi? Si la ce bani?