cum se manifesta raceala ...?

cum se manifesta raceala ...? | Autor: monicar

Link direct la acest mesaj

Nu prea stiu ce sa cred. Am impresia ca acum vreo saptamana am racit si acum simt o usoara jena in partea dreapta jos; la menstruatia trecuta, in prima zi am avut niste dureri foarte mari (niciodata nu se mai intamplase asa)
e posibil sa fi racit sau poate fi chiar o sarcina? sanii sunt putin cam durerosi.
Voi de unde stiti cand raciti jos? Mie nu mi s-a intamplat niciodata. Am 29 de ani si vreau sa devin mamica...
Astept de la voi niste semnale inainte de a ma duce la doctor.
Numai bine,
Monica

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danis spune:

durerile pot fi un semn al racelii, dar niste trompe infundate sau o raceala nu se manifesta mereu foarte clar; daca vrei un bebe de mai mult de un an si nu vine ar fi necesare analize (pentru amandoi); sanii tari si durerosi pot fi un semn de sarcina (dar nu este singurul semn); desi rezultatele nu sunt 100 la 100 corecte, ti-ai facut vreu test de sarcina? nu ezita sa te duci la doctor, chiar si numai ca sa te lamureasca,
sanatate si spor la bebe,

Daniela si bb Anda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

Si eu am simtit timp de doua zile cam la a zecea zi din ciclu niste "taisuri" in partea de jos a abdomenului... Am solicitat o ecografie si... anexita bilaterala... e drept stadiu incipient dar e mai usor de tratat acum... la mine s-a "potrivit" sa fie la ovulation treaba asta deci s-a suprapus si cu sanii durerosi... care dureaza pina la sfirsitul acestui ciclu... la sarcina n-am avut dureri... pur si simplu am stiut... de fapt asa stiam eu in fiecare luna in ultimii doi ani cind ori am facut vinzari companiilor producatoare de teste de sarcina, ori nimic...

Sanatate! Sa dea Dumnezeu sa fie bebic si nu anexita!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicar spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri,
o sa ma duc la doctor.

Monica

Mergi la inceput