Ma numesc Ilinca,prietena mea cea mai buna are leucemie.As dori tare mult sa primesc mai multe informatii despre acesta boala cumplita,ce se poate face,ce tratament,am auzit ca ii va cadea tot parul, e cumplit,se poate face transplant de maduva?Familia e compatibila?Sunt disperata,vo rog ,spune-ti ceva despre acesta boala,cum pot sa o ajut,toate lacrimile si suferinta o distrug de pe acum.
Va multumesc din suflet.
Ilinca...ce scrii tu e groaznic, imi pare extrem de rau pt prietena ta. Viata e atat de nedreapta...
Din cate stiu, se face transplant de maduva dar nu stiu daca in .ro si costa multi bani...Nu vreau sa te intristez dar trebuie sa stii ce fel de boala este. Daca face chimioterapie sigur o sa ii cada parul, dar asta ar fi cel mai putin important.
Sper sa te ajute cineva care cunoaste mai bine. Eu l-am avut pe tata bolnav de cancer la picior (e mai putin rau fatza de leucemie) si am trecut prin momente groaznice dar la el a fost descoperit in faza incipienta, a facut chimioterapie, apoi operatie si a scapat, multumim lui Dumnezeu in fiecare zi pt aceasta minune pt ca rar se intampla.
Ii doresc din tot sufletul prietenei tale sa lupte pt viata ei. Doamne ajuta!
--------------------
Andra
Albumele noastre