Mamici de iulie-august 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 7
cocoloasha spune:
Buna fetele,
Ce va mai fac burticile? Eu ma duc diseara sa-mi iau rezultatul la toxoplasmoza - chiar,stie cineva care sunt limitele normale? Ca pana ma duc sa mi le citeasca (lunea viitoare),o sa mor de emotie....abia astept- o sa fac ecografie (a 2-a) si sunt curioasa daca "iese" tot baietzel 
Aseara am poftit la salata de vinete,dar nu e rea ideea cu ardei umpluti sau varza - aoleo,as manca varza in disperare
......ma tot balonez in continuu,orice as manca,si voi patiti la fel?
La cat misca bebeul,ca tot astept ceva si nimic....
Cocoloasha,mamica de cocolosh 
palmyrah2002 spune:
Doamne ema,ce ai avut de tras!
Da cum e posibil asa ceva,parca spuneau ca aceste cazi sint foarte rezistente.
Ai grija de tine si bebe mic!
Pupicei tuturor si aveti grija de voi!
Cristina
si Mihnea
KULTA spune:
anis, draga, parerea mea este ca ai baietel
. Sa-ti traiasca.
Sanatate la toate burticile si la toate mamicile. Eu merg pe 17 februarie la prima eco. Am 13 saptamini si o zi.
Aici astia nu spun ce ai, baiat sau fata.
Pupici la burtici
Kulta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
anis spune:
Asa.bine spuse..ma faceti rea....si eu..n-am facut nimik 

Mi-o i-au azi de la voi nu? 
Tia,Iosup a zis ca e ok...dar pe mine ma roadea s ainteleg ce inseamna fiecare termen..
Saru-mana de urari fetelor!
AniS 
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
AC spune:
Iaca am aparut si eu... Wow ce harnicute-furnicute sunteti la scris.
emaaimee stai linistita, bebe este bine. Cazaturile devin periculoase pentru bebe mult mai tarziu cand nu mai are atata apa in jur, adica prin luna a saptea. Deocamdata are pernuta anti-soc. Singura chestie grava ar fi o lovitura frontala cu ceva protuberant: cazut de pe bicicleta in ghidon, la ski, in schiuri/bete. Restul mai mult mori tu de frica
.
Vad ca ne tinem si de vesti bune:
bebestrumfitza sa-ti creasca mare frumos si sanatos baietelul si tie Oana C la fel pentru fetita

Oana_C ai fost tare dulce cu neincrederea in ce e fetita au baiet
.
Anis tu ne tii in suspans ! Am si eu un dubiu ca astepti o fetita cum iti doreai
, dar cel mai important e sa fie sanatos bebe!
Adriana (blackpanterro) ah tenul nu zice nimic
. La primul bebe fetita am avut un ten frumos de tot. Nici acum nu-i prea rau, zic eu.. dar astept baietel
.
Katink cu dusul nu-i asa mare branzica. Fac cald in baie sa te coci, dusul il incep caldut. Dupa ce ma spal, dau cu putin ulei de masline pe sani si burtica si apoi pun dusul chiar pe aproape rece si incep de la picioare in sus, masand burticelul. Fiind cald in baie te simti ca la strand cu dusul recisor. Daca nu faci cald risti sa racesti. Si asa fac seara cand galusca mea de fetita doarme. Dimineata daca apuc repede imi pun putina crema Biotherm anti-vergeturi pe burtica si sani si zonele mai rotunjoare![]()
Katink spune:
AC iti multumesc mult pentru detalii. 
Anis, noi te iubim in continuare, orice ar fi baiat sau fata, sanatos sa fie, doar ca suntem si noi curioase foc, asa cum le sta bine gravidutelor de vara! 
Gata plec la plimbare... pupici,
Katink
15+
KULTA spune:
Fetelor, daca sunteti interesate sa vedeti poze cu nasteri, mergeti pe site-ul asta: www.birthdiaries.com/diary/
Nu este recomandat celor slabe de inger ![]()
Kulta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
cin spune:
Brrr..stiam ca-s slaba de inger, dar tot m-am uitat..si mi-a inghetat sufletu-n mine...mi-e o frica de momentul nasterii...
AC spune:
Anis la 15 SA si ceva..
daca ti-au zis baietel, e baietel 99,9% daca au zis fetita nu-i la fel de sigur ca s-ar putea sa nu se vada inca bine de tot
,
Andreea
mamini spune:
fetelor, ce bunatati papati, ardei umpluti, chestii...bebe al meu e in post de 7 saptamini, mor de pofta la mincare obisnuita, dar n-as putea sa inghit nimic, ar veni instantaneu inapoi...visez mincare, am innebunit.
Anis, si eu am placenta anterioara, ma rog, e a lui bebe, nu-i a mea
. cica o sa il simtim pe bebe mai tirziu, ca e "antifonat" acolo... pe de alta parte, ma gindesc ca e bine,e "airbagul" lui/ei. important e sa fie bine si poate si bebe aude mai putin si asta e nu-i rau, fiindca la serviciu la mine e zgomot si tati asculta o muzica...mai bine mai liniste,
,bietul copil nevinovat.
abia astept sa vin acasa in martie, sper sa vina primavara pina atunci, ca aici..abia prin mai, nu, Kulta?
spor la crescut burticute,
M.