Mamici de iulie-august 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

GABIRUS: ai dreptate, si noi o tinem la curent pe Miruna cu dezvoltarea bebelului, o comparam cu papusile pe care le are, ea ma gadila pe burtica si ii povesteste de surioara de afara...e o super-scumpa!!!

ANIS: eu personal cred ca ai fetita, chiar si in prisma lunii august care e mai mult de fete. Deja la varsta asta nu se mai poate evalua exact varsta sarcinii, caci, cum spui si tu, bebeii o mai iau inainte sau raman in urma. In plus, la tine daca este FIV DPN nu se modifica...

EMAAIMEE: scumpa de tine, imi inchipui prin ce spaima ai trecut! Iti tinem pumnii sa fie tiotul bine, dar nu-ti face griji ca bebe sigur este protejat acolo in burtica. Sa stii ca si eu la prima sarcina am cazut pe scari pe la 5 luni (nu foarte tare) si toata lumea m-a asigurat ca e bine

Pupici,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 15 saptamani (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Daca Iosup ti-a zis ca totul e bine, n-ai de ce sa te ingrijorezi.

Tu ai dubii la 15+ ? La noi prima "estimare" a lui Iosup a fost in sapt 10. Ne-a intrebat daca vrem "sa ne dam cu presupusu' " si uite ca nu s-a inselat, ecografiile ulterioare au confirmat ca bb are snuruletz.. A zis cineva asta, ce mi-a placut

So, indiferent ce este, sa fie sanatos(oasa)

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Buna fetele...

ce harnicutze sunteti, de ieri pana azi ati umplut 3 pagini :)
Eu numai ce am venit de la aerobic si sunt obosita tare :)
Felicitari la fetele care au aflat ce au in burtici si mai ales celor care au exact ceea ce si-au dorit.Sper ca si dorinta mea de a avea un baietel sa se indeplinesca , voi afla vineri.Sincer nu mai pot sa astept, mor de nerabdare.
Eu cred ca va fi baiat dar vom vedea.Toate femeile care ma vad imi spun ca voi avea baiat pentru ca tenul meu este mult mai frumos, mai curat, mai luminos ca de obicei.Se spune ca femeile care au fete in burtici nu arata la fel de bine, la fata, in timpul sarcinii pentru ca fetitele fura din frumusetea mamei :)
Oricum astea sunt povesti din batrani....vom vedea nu? :)

Aveti grija de voi si de burtici
Adriana si bb 20sapt si 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebestrumfitza spune:

anis....!!!!spune-ne.......eu sunt convina ca la 15 s+ e sigur ce zice iosup......la mine era totusi la 12 sapt....in 3 sapt bebe creste destul de mult....nu mai are ce sa se schimbe sau sa nu se vada.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

mitub,Mirunica ta a fost bine,sanatoasa cand ai nascut-o,nu?Nu te supara,dar vreau sa stiu si eu si promit ca ma linistesc
anis,te zic lu' tovarasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Heheh ce e pe-aicea mai fetelor! Am iesit si eu o ora in oras de la serviciu si voi umpleti 2 pagini!
Anis si eu zic acelasi lucru: ca ai fetita, prea esti giumbuslucara!!!si vesela!
Gia asa zic si eu despre mine ca sunt o mama denaturata de nu stiu eu daca bebita al meu a miscat sau nu...
Gabi eu de asta zic ca nu mai stiu ce e contractie, ce e misculatie pe acolo dar se intareste asa burtica si apoi ma lasa, cand ma doare sigur ca iau nospa.
Ema dear sper sa te faci repede bine si stai linistita daca ti-au zis la spital ca e ok bebe iti trec si tie vanataile!
Katink m-ai spart cu ardeii umpluti ca eu nu prea gasesc ardei pe aici, sunt prea scumpi ca sa iau din aia importati mari cat casa...

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Anis eu te felicit pentru ce ai acolo in burtica, indiferent de sex.
Important pentru noi a fost de la bun inceput sa fie sanatos, asa incat asta iti doresc si tie: sa fie sanatos si sa ai o sarcina cat mai usoara in continuare!
Daca este si ceea ce ti-ai dorit tu cu atat mai bine! Parerea mea este totusi ca la 15s+ un ecografist experimentat se inseala mai greu...

Eu la 14s+4 zile cand am fost la Iosup aveam colul de 4cm. Despre placenta anterioara nu stiu nimic, mie mi-a scris ca este praevia marginala atunci.

S-auzim de bine!

Ioana 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Emaaimee: Miruna s-a nascut exact la DPN, prin operatie cezarian pentru ca am eu bazinul deformat si ea avea capul prea mare, a avut 3,700 kg si 54 cm (iar eu am 1,58 si la vremea aia 68 kg), un copil super grasunel si fara nici o problema. S-a nascut marti noaptea si sambata la pranz eram acasa, facuse deja si icterul (care a durat vreo 4 ore-exact intre doua alaptari).

Gandeste-te cate chestii sunt de protectie pana la bebelus, de la grasimea de pe burtica pana la lichidul amniotic...poate el a simtit ca un fel de dat in leagan...sa fii sigura ca mai mult il afecteaza stresul tau si starea de spirit proasta! Eu conduc masina si cand fac vreo chestie mai la risc imi trage un sut in burtica, e clar ca atunci se sperie un pic...

Pupici, ai grija de voi,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 15 saptamani (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Ema stai linistita, totul va fi bine! Stresul tau nu-l ajuta deloc pe bb. Tinem pumnii sa fie bine in continuare.

Ioana 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Multumesc tare mult fetele,eu sunt o optimista din fire,dar m-am pleostit toata cand m-am gandit la bb.Nu imi pasa ca merg ca cutu' schiop(ca m-am taiat in genunchi si tot se deschid taieturile),doar de micut.Atat!
Si,mitub,raspunsul tau il asteptam-ca un drogat care isi vrea doza,m-am linistit acum.Multumesc mult!
Oricum tati mi-a facut azi comanda la covoras si pernuta de baie antialunecus si am interdictie la baita cand sunt singura.Nu mai am aceeasi stabilitate ca inainte.Si inca nu m-am ingrasat rau,zic eu...
Na,ca eu am iesit campioana la bocit pe zilele astea,acum dau in extrema pt vreo cateva zile
Ce ma faceam eu fara voi toate?
anis -reaua-nu ne zice,sigur ai fetita!

si pestiuc iubit de 20s

Mergi la inceput