Vreau sa-mi deschid o gradinita particulara
Vreau sa-mi deschid o gradinita particulara cu predare in limba engleza intr-un orasel).Stie cineva ce acte imi trebuie, ce materiale didactice...costuri si toate cele.Banuiesc ca mai sunt prieteni pe DC care si-au deschis gradinite si le multumesc anticipat pentru sfaturi!
Raspunsuri
Ramonika spune:
Sa stii ca si pe mine ma bate un gand. eu cunosc o profa de engleza, adik profa mea din liceu, care si-a deschis. nu stiu exact ce acte iti trebuie, insa sigur iti trebuie un sediu, mult mobilier, materiale didactice, jucarii, exact ce vezi intr-o gradinita. plus de asta, angajati, publicitate etc etc. eu zic ca iti trebuie ceva capital pentru inceput, dar daca ai, de ce nu?
Succes si sa ne spui si noua cum merge treaba
Ramonika si pisicile
O MINUNE
Sabina spune:
daca e in Buc si ai nevoie de profa de pian (muzica)....sunt aici!
Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
Ramonika spune:
quote:
Originally posted by Sabina
daca e in Buc si ai nevoie de profa de pian (muzica)....sunt aici!
Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
I-auzi ca e intr-un orasel...
Ramonika si pisicile
O MINUNE
crinuta spune:
Sabina te mananc. Imi fac concurenta.
Deci, acu te-ai pricopsit cu 2 profe de pian. Vezi ca eu am mai predat in limba engleza deci te pot ajuta.
Si eu ma gandeam sa imi deschid o gradinita, insa nu singura, e prea greu.
Sabina, ce zici?
Crinuta si Rayan
dante01 spune:
of...
am vazut subiectul asta insa nu am avut timp prea mult in ziua respectiva, apoi a fost mutat de la generale si apoi nu mai dadeam de el...
asadar, si pe mine ma intereseaza treaba asta, insa se pare ca lucrurile nu-s chiar asa de simple...
sotia e invatatoare si s-a interesat un pic pe la inspectorat, insa nici ei nu stiu prea bine...
acum ce am eu in cap: o greadinita undeva in afara orasului, eu sunt din ploiesti de fel, undeva unde sa ai si un loc de joaca, cel putin 300 mp de gazon cu balansoare, groapa cu nisip, leagane...
am gandesc insa cat de atractiva va fi ideea de a timite copiii la o gradinita in afara orasului? as asigura transportul ca altfel nu iti aduce nimeni copilul 3-4-5-6 km acolo dimineata...
tot imi fac curaj si imi zic ca vor fi clienti, mai ales ca nefiind in oras nivelul de poluare scade plus ca faptul ca ar avea loc de joaca si afara ar fi un avantaj...
eu am vise si sperante mari la capitolul asta, dar mai dureaza pana ne vom apuca de treaba asta, deocamdata incerc sa ma lamuresc mai bine ce acte si aprobari sunt necesare...
ar fi interesant sa tinem legatura...
...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...
irina.c. spune:
Cei de la revista "Idei de afaceri" au un dosar complet despre cum sa-ti deschizi o gradinita.Cauta sit-ul lor.Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."