Meniu de nunta
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
musca tzetze spune:
quote:
Originally posted by LadyC
Printre invitatii mei vor fi vreo 10 de vegetarieni.
...
Ar fi bine sa-i pun pe vegetarieni la o masa? Sunt tare ingrijorata de faptul ca trebuie sa fac diferentieri, in ceea ce priveste mancarea, intre invitati... si mai intervine si faptul ca nu am idei despre mancaruri vegetariene.
Ma ajuta cineva, pls!
...
Eu zic sa stai linistita. Cei de la restaurant stiu cu siguranta sa faca un meniu vegetarian...
Chiar nu are rost sa-ti faci probleme ca faci diferente. Propunerea mea:
Vegetarienilor le dai meniu special, dar ii asezi la mese cu cunoscutii lor, netinand seama de meniu. Fiind cu prietenii la masa, toti vor stii ca x sau y e vegetarian si nu se vor mira de un meniu deosebit.
![](cheers.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blanca000/blanca000.jpg)
blanca000 spune:
Sa va zic si eu in ce a constat meniul la nunta mea :
"Meniul cuprindea (aperitiv: salata de creveti super buna, rostbeaf pe pat de portocala, spuma de ton cu ciuperci, rosie cu branzica, rulada de pui, si alte bunatati deosebite, peste: salau meuniere cu legume asortate (super ca aspect si gust) si lamaie imbracata in tull, sarmalule 4 buc si mamaliguta cu ardei, fel principal: muschi de porc impanata la gratar cu bucatele de usturoi si kaiser , piept de pui umplut cu mozzarela la gratar, cartofi taranesti; tort de mascota si diplomat (a fost mancat tot pana la ultima bucatica), alune, covricei, fructe(banane,struguri, prune, mere,pere, etc)"
Pupici
http://community.webshots.com/user/blanca_000
Martiana spune:
Ah, ce mi-ati mai bagat un ghimpe acuma ca ma tot gandesc la cei carora poate le place pestele pe care eu il urasc si m-am hotarat sa-l sarim...Ufff!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anduta78/anduta78.jpg)
anduta78 spune:
Buna miresici, vad ca la unele rest pretul e mai mare la altele mai mici.la noi = la Rest Elite meniul e 42E 4 feluri mancare fra bautura doar paine si cafele de la rest.Bautura o aducem noi.+ 1 E pt scaune(huse) si aranjamente la masa
Scuze m-am zapacit 32E meniul
Andu se marita cu cel mai bun.
irina_2507 spune:
Buna fetelor.ma alatur si eu voua,sper sa ma primiti!meniul meu de nunta costa 29 eur,si cuprinde platou cu gustare rece,somon la gratar cu buchetiera de legume,sarmalute,mixt grill cu ganitura si salata,tort festiv parfait si fructe.A,am uitat,in pret este inclusa si bautura,dar,doar "softul",adica suc.apa minerala,bere,vin.Restul,taria,trebui sa o aducem noi.
musca tzetze spune:
, miresici...
Ce mult ma bucur ca a revenit subiectul, adica mai prezinta inca interes.
Nu de alta, dar nici acum nu am pus la punct meniul.
Multumesc tuturor celor care au avut rabdarea sa detalieze bucatele de nunta! Mai astept...
In legatura cu tortul, voi ati auzit de "tortul nashei"? Am inteles de la cineva ca nasha nu serveste din tortul miresei, ca toata lumea, ci are un tort al ei!!! E prima data cand aud asa ceva si nu stiu ce sa cred...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dana_sp_n_p_/dana_sp_n_p_.jpg)
dana n. spune:
quote:
Originally posted by musca tzetze, miresici...
Ce mult ma bucur ca a revenit subiectul, adica mai prezinta inca interes.
Nu de alta, dar nici acum nu am pus la punct meniul.
Multumesc tuturor celor care au avut rabdarea sa detalieze bucatele de nunta! Mai astept...
In legatura cu tortul, voi ati auzit de "tortul nashei"?Am inteles de la cineva ca nasha nu serveste din tortul miresei, ca toata lumea, ci are un tort al ei!!! E prima data cand aud asa ceva si nu stiu ce sa cred...
Eu pana acum nu am auzit de tortul nasei si nici nu cred ca este adevarat ca ar avea un tort al ei.La cate nunti am fost nu am vazut asa ceva.Nasa a avut si ea tortul ei cand a fost si ea mireasa, nu?
Poze cununie:
http://www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207
musca tzetze spune:
quote:
Originally posted by dana n.
Nasa a avut si ea tortul ei cand a fost si ea mireasa, nu?
Hai ca mi-ai placut...
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Dar am auzit de "tortul nashei" tocmai de la soacra-mea, iar nasha e ruda cu ea. De aceea nu mi-am permis sa ignor ideea.
Alte pareri?
![](bere.gif)
marlenn spune:
Draga miresici,
Sunt noua pe aici...
Si pentru mine meniul e o pb, insa o sa-l stabilim cu doua saptamani inainte de nunta cu cei de la restaurant si ceva idei nu strica...Pe mine, in Braila, meniul ma costa 900.000 lei (si cu eventualele scumpiri), in care vor fi incluse 4 feluri de mancare (aperitive+peste, friptura, si inca unul), 1l apa minerala/pers, 0,5l suc/pers iar vinul, taria, fructe, sampania, piscoturi etc aducem noi. Tortul tot la ei il comandam, dar e aparte de meniu. La un moment dat credeam ca e scump meniul, dar vazand preturile voastre acum mi se pare rezonabil, avand in vedere ca e unul dintre restaurantele de lux din orasul meu