Meniu de nunta
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
cornelianeli spune:
quote:
Originally posted by marlenn
Draga miresici,
Sunt noua pe aici...
Si pentru mine meniul e o pb, insa o sa-l stabilim cu doua saptamani inainte de nunta cu cei de la restaurant si ceva idei nu strica...Pe mine, in Braila, meniul ma costa 900.000 lei (si cu eventualele scumpiri), in care vor fi incluse 4 feluri de mancare (aperitive+peste, friptura, si inca unul), 1l apa minerala/pers, 0,5l suc/pers iar vinul, taria, fructe, sampania, piscoturi etc aducem noi. Tortul tot la ei il comandam, dar e aparte de meniu. La un moment dat credeam ca e scump meniul, dar vazand preturile voastre acum mi se pare rezonabil, avand in vedere ca e unul dintre restaurantele de lux din orasul meu
Buna, incearca sa nu iei tortul de la ei.Prietenii nostri care au avut nunta in martie asa au facut.Si a fost buuuuuuuun, charlota proaspata cu fructe, dar jenant de putin, cred ca nici 50 grame nu avea bucatica minuscula pe care au servit-o.
Mai bine iti comanzi in alta parte.
![](pupic.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
musca tzetze spune:
marlenn Bine ai venit pe DC!
Ma bucur tare sa vad pe cineva din Braila. Sper sa ma poti ajuta... Nashii mei sunt din Braila si stiu ca acolo sunt f multe obiceiuri si traditii. Ai auzit cumva de "tortul nashei"? E ceva important? Nu de alta, dar nu vreau sa se supere nashii pe mine daca nu-l fac... La urma urmei, e doar un tort si daca as stii ca asa e obiceiul pe acolo, l-as face.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nushulica/nushulica.jpg)
nushulica spune:
marlenn bine ai venit printre noi
eu am un meniu mai simplu doar din 3 feluri si fara peste si sarmale
gustare rece foarte bogata ca na lumea vine flamanda gustare calda un grande gourmet si fripturica
vi se pare putin?
eu nici atat nu pot sa mananc cand merg la o nunta,daca ma apuc de mancat prajituri sau fructe
bye
Steluta spune:
quote:
Originally posted by musca tzetze
Ma bucur tare sa vad pe cineva din Braila. Sper sa ma poti ajuta... Nashii mei sunt din Braila si stiu ca acolo sunt f multe obiceiuri si traditii. Ai auzit cumva de "tortul nashei"? E ceva important? Nu de alta, dar nu vreau sa se supere nashii pe mine daca nu-l fac... La urma urmei, e doar un tort si daca as stii ca asa e obiceiul pe acolo, l-as face.
Si eu sunt din Braila (stabilita acum in Bucuresti), si iti spun sigur ca nu exista un asemenea obicei. Fratele meu chiar a avut nunta recent, asa ca sunt destul de informata. Dar vezi si tu, daca nasa insista cu asemenea pretentii, banuiesc ca i le poti satisface.
Numai bine,
Steluta.
musca tzetze spune:
nushulica mie una nu mi se pare putina mancarea... Imi suna tare aiurea si invechita ideea ca lumea vine la nunta sa manace. Eu chiar cred ca in zilele noastre vine sa se simta bine. Si asta implica mai multe... (parerea mea)
Steluta merci mult de informatie. Chiar nu ar fi o problema sa mai fac un tort (doar nu-l fac eu) Nasa nu a avut nici o pretentie cu obiceiurile, super dragutza. Doar soacra-mea se pare ca are idei...
Cred ca pur si simplu o voi intreba pe nasa daca vrea un tort al ei, desi am intrebat-o daca tine la ceva traditii si mi-a zis ca nu are nici o treaba... Oricum nunta e in Ardeal si majoritatea invitatiilor sunt de pe aici.
Dar cum sa-i scot la soacra-mea tortul din cap?
Cred ca stiu... va fi un al 2-lea tort... "tortul pt socra mare"
pupici la miresici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nushulica/nushulica.jpg)
nushulica spune:
musca tzetze-normal ca e invechita ideea ca lumea vine la nunta sa manance dar cam asta e realitatea ...bine doar nu vine numai sa manance cum ai zis si tu vine sa se simta bine dar asta implica si mancarea si doar asta era subiectul,nu?
pupici
itza spune:
Dragi miresici meniul meu costa 35E si cuprinde meniul clasic, adica: gustare rece, gustare calda sau peste (noi cred ca o sa optam pt gustarea calda), sarmalute, friptura. In plus avem inclus in meniu vinul, 100ml "tarie", tortul miresei si 2 sticle apa mineral(0,5 ml), 2 cafele. Mai trebuie sa aducem noi fructele, sucuri, ceva bautura si binenteles mai multa apa. Ce ziceti, e convenabil?
musca tzetze spune:
quote:
Originally posted by nushulica
bine doar nu vine numai sa manance cum ai zis si tu vine sa se simta bine dar asta implica si mancarea si doar asta era subiectul,nu?
Iubita, vad ca ne intelegem ca surdu cu mutu...
![](icon_smile_big.gif)
Tu ai intrebat daca e putina mancarea, eu am crezut ca te va ajuta un raspuns. Se pare ca am gresit ca l-am si argumentat.
itza pare ok pretul, mai ales ca mai are cate ceva inclus, pe langa mancare... Chiar nu inteleg de ce ai zis ca mai trebuie sa aduci apa. Eu am inteles ca asa se calculeaza, 1l de apa / persoana. Eu cred ca ar mai trebui in schimb racoritoare, sucuri, ceva de genu asta. Daca ai nelamuriri, vezi ca este un subiect Bautura la nunta.
![](cheers.gif)
marlenn spune:
quote:
Originally posted by musca tzetze
marlenn Bine ai venit pe DC!
Nu stiu sa existe un tort al nasei. La nunta mea va fi doar tortul miresei, iar nasa e din Braila...Am mai fost si la alte nunti, si chiar la tara (in jud. Braila) unde obiceiurile sunt un pic mai stricte decat la oras si tot nu am vazut tortul nasei ci doar pe cel al miresei...
Parerea mea...
BraveGirl spune:
Meniul nostru costa 31 de euro si cuprinde meniul clasic, fara bautura. Avem inclus si tortul si cafeaua. Logodnicului meu nu-i place pestele dar eu nu am vrut sa renuntam pt ca majoritatea familiei mele e mare mancatoare de peste.
Corina