Meniu de nunta

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Am uitat sa spun ca in pretul meniului mai sunt incluse fructele si parjiturile. Eu sunt foarte incantata ca mi-au luat de pe cap aranjamentele florale ale meselor, tortul (am vazut poze cu torturi de la ei si arata super, plus ca au 5 tipuri din care iti alegi), fructele, prajiturile, apa minerala, sucurile.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupezica spune:

La noi meniul costa 1.200.000 (29E) si cuprinde aperitiv, peste sarmale, friptura, 2 cafele si o apa minerala.Nu include bautura, tort, fructe, etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

V-am tot urmarit subiectul si nu intzeleg ceva .. tot vorbiti de peste .. ( e prima oara cand aud ca se serveste perte la nunta ) ei bine intrebarea mea este .. cum e gatit ? Cu ce serveste ?
Pupici

pyssy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza spune:

cu legume sau cartofi fierti este servit de obicei.fara oase, sub forma de snitel, eventual stropit cu lamaie
mie imi place foarte mult acest fel de mancare care este foarte specific unei nunti romanesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Si noi am mers pe meniul clasic: aperitiv rece (dobos, salam sibiu, icre de crap, vol au vent cu creveti, ardei umpluti cu branza, rosie umpluta cu vinete, rulada pui, somon), medalion de somon gril cu legume, sarmalute in foi de varza cu carne porc si in foi de vita cu carne de pui sau vita, mixed grill (piept pui, cotlet porc si mici) cu cartofi taranesti, salata asortata, cafea, tort martipan si inghetata - toate acestea la 1,400,000.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

salutari la toate!!!!
Pai 30 euro/meniu, cam ieftin. noi facem nunta in Alba Iulia si ne costa 30 euro numai mancarea. trebuie sa mai aducem bautura, tortul si prajiturile. va dati seama la cat ajung?

http://community.webshots.com/user/ioananemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Noi am ales rest club Polo - meniul este cel clasic: aperitiv, peste, sarmale, mix grill, cafea si ceai, noi am ales varianta de meniu in care nu sunt incluse bauturile, dar in acelasi timp nu sunt incluse nici desertul sau tortul si costa anul trecut 28 de euro.

Acum stau si ma intreb sa aleg tortul tot de la ei sau sa caut prin oras.

O alta intrebare este se serveste si desert si tort ?????

roxygeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Halou, fetele!
Pe mine, la Casa Universitarilor, ma costa cam 850.000 meniul/pers. Asta include: 4 feluri de mancare (aperitiv, gustare calda - am renuntat la peste, sarmale, friptura cu garnitura si salata) + 1 cupa sampanie si piscot/pers. + 50ml vodka/pers + 1l vin/pers + 1,5l apa minerala/pers. + 0.5l suc/pers. + 2 cafele/pers. + tort (de inghetzata). Pe langa asta, am platit chirie pe spatziu (3 saloane+1 hol marmura) 11.305.000, plus ca o sa mai ducem noi tarie (whisky+martini), vin (roshu, pt. friptura), fructe si alune. Rezonabil....zic eu!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/my_photos

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

quote:
Originally posted by roxygeo

Noi am ales rest club Polo - meniul este cel clasic: aperitiv, peste, sarmale, mix grill, cafea si ceai, noi am ales varianta de meniu in care nu sunt incluse bauturile, dar in acelasi timp nu sunt incluse nici desertul sau tortul si costa anul trecut 28 de euro.

Acum stau si ma intreb sa aleg tortul tot de la ei sau sa caut prin oras.

O alta intrebare este se serveste si desert si tort ?????

roxygeo

In legatura cu tortul...eu zic sa-l iei tot de la restaurant. Asta daca nu cumva au vreun pret exorbitant... E mai comod pt voi. Gandeste-te ca daca il faceti in alta parte trebuie sa va ocupati voi de transportul tortului pana la restaurant... si cred ca in ziua nuntii numai asta nu va trebuie. Parerea mea.

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

noi tot meniu clasic vom avea (gustare rece, peste, sarmale, friptura cu salata si desertul), deoarece am fost la nunta cuiva ce ne-a servit numai chestii deosebite- noroc ca inainte sa ajungem la restaurant am bagat cate un meniu la mcdonald, ca altfel muream de foame toata noaptea (au avut pui in foetaj, peste cu legume fierte , friptura era din aia fiarta si doar in vizita pe gratar- oribil)> prin urmare: Traiasca sfanta sarma!

So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame

Mergi la inceput