Meniu de nunta

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna fetelor!
Am si eu o problema, poate ma ajutati. este in legatura cu meniul. Noi facem nunta la Rest. Lebada- e si hotel, in Pantelimon. As vrea sa stiu daca un meniu traditional cu aperitive, peste, sarmale, friptura (2 Feluri) si tortul miresei, si bautura de rigoare, care costa in jurul a 1.750.000 lei, este mult? Voi cam ce preturi aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Turturica,noi facem nunta in Craiova la rest.Jiul,iar meniul va fi in jur de 1 milion.Bautura o aducem noi.

zozela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codita spune:

Noi o sa avem 4 feluri de mancare (aperitiv, peste, sarmale si friptura) la 25 Euro +tortul si bautura adusa de noi.In total ajunge meniul la 1300000/ pers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

meniul nostru cuprinde tot cele 4 feluri (gustare rece, peste, sarmale si friptura)- deci e cel clasic. restaurantul mai asigura sampania si piscoturile de intampinare, apa minerala, racoritoare si cafeaua. noi trebuie sa mai aducem bautura si tortul. si cred ca totul ne ajunge la maxim 1.200.000 lei de persoana




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blonda spune:

Mie la Pizza&Pasta mi-au dat varianta de meniu cu gustare calda la acre am renuntat pentru ca mi s-a parut prea "grea" (aveau creier pane, bulete de cascaval etc).Am pus gustare rece traditionala nu neaparat pentru ca asa este clasic ci pentru ca nu vreau sa am discutii despre felurile de mancare...Pe mine meniul ma costa 25 euro + bautura adusa de mine+tort deci cred ca va ajunge cam la 30 euro/persoana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musca tzetze spune:

Salutare miresici!

Vad ca cele mai multe ati optat pt peste, sarmale si friptura.
A, si inainte de toate, "gustarea rece". Spuneti-mi si mie, macar aici, la aperitiv, aveti ceva idei de variatiuni? Nu-mi surade ideea de salam, masline, chiftele, juma` de rosie umpluta cu branza si clasicul deja rulou de sunca cu hrean.

Ce ziceti, daca aperitivul ar fi putin altfel, s-ar supara nuntasi?

In legatura cu preturile... Ioana81, 1.750.000 mi se pare cam multisor... ai vazut si tu ce preturi au zis fetele. La mine meniul, fara bautura si tort este aprox 1mil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Are dreaptate Ioana07.Nu trebuie sa alegeti voi meniul ca nu sunteti numai voi la nunta.Si noi spre exemplu am vrut sa scoatem sarmalele pentru ca este un restaurant mai deosebit iar sarmalele sunt traditionale,dar am stat de vorba cu mai multe persoane si ne-au spus acelasi lucru.Trebuie sa fie meniul clasic indiferent daca iti place tie sau nu,dar invitatilor trebuie sa le placa mai mult.Asa ca noi vom avea aperitiv,peste,sarmale,friptura de pui+friptura de porc,fructe si tortul.meniul ne costa 30 euro/persoana fara bautura.

photos.yahoo.com/ellamiss2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Ioana, la mine meniu costa cam la fel. Include gustare rece, gustare calda (am renuntat la peste) sarmale, friptura porc si pui, tortul miresei, aranjamentele meselor, cafea si apa minerala la discretie. Vom lua de la restaurant sucurile (santal si Cappy, cola, fanta, apa tonica) si restul il aducem noi. Asa ca dupa niste calcule, meniul nostru ajunge undeva pe la 1.600.000. Rezonabil, zic eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna fetelor,
Si noi am optat tot pt meniul traditional cu 4 feluri: aperitiv, peste , sarmale, friptura pui+ porc+garniturile aferente, 2 cafele si apa minerala si ne costa 1.300.000. Restul, adica sucuri si bauturile, tortul, fructe aducem noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LadyC spune:

Printre invitatii mei vor fi vreo 10 de vegetarieni.
Nu am nici cea mai mica idee despre un astfel de meniu,
pentru ca eu sunt o devoratoare de carne. Nu ar parea ciudat ca unora sa le servesti meniul traditional si altora ciudatenii facute din legume? Eu sunt din Tr Severin si cei de la restaurantele de aici nu au habar ce inseamna un meniu vegetarian. Am ales un restaurant care are masute de cate 6-8 pers.
Ar fi bine sa-i pun pe vegetarieni la o masa? Sunt tare ingrijorata de faptul ca trebuie sa fac diferentieri, in ceea ce priveste mancarea, intre invitati... si mai intervine si faptul ca nu am idei despre mancaruri vegetariene.
Ma ajuta cineva, pls!

...

Mergi la inceput