Meniu de nunta

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

E un fel de mix grill nu? si noi am avut de optat la ultimul fel tot asa

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lorym_2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Eu innebunesc.Acum cind eram asa fericita si credeam ca nimic nu-mi va strica fericirea cu 2 sapt inainte de nunta au inceput.Sa o iau pe rind pe subiecte.Deci la capitolul mincare:
Meniul meu e :
Gustare rece (muschi afumat,pastrama, rulou piept pasare,rosii cu brinza,dobos, salama sibiu,muschi in aluat, tarta cu vinete)
Gustare calda 1(file salau cu cartofi natur)
Gustare calda 2(saramura piept de pui cu mamaligutza)
Al patrulea fel: cotlet cu cartofi pai cu salata
Inghetata(ca e 23 iulie - plina vara)
2 cafele
dulciuri(8 feluri- 4 kg) si fructe pe masa(mere, banane, portocale)
tortul miresei(diplomat cu fructe)
Tatal meu are de obiectat ca sa schimb pestele ca e pretentios vara.Sotul cind a auzit ca de ce sa schimb , ca sa las asa.Help! Ce sa fac?Sa schimb?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lorym_2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

u as vorbi cu tatal sa respecte alegerea voastra avand in vedere ca pestele este pretentios daca nu este bine facut, in rest, e usor, ceea ce inseamna ca e numai bun vara .
Parerea mea!

Pisu_Miau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

lorym. tatal tau poate avea dreptate cu pestele. intreaba-l ce propune in locul pestelui, si asa vei vedea daca are sens sa mai schimbi ceva.

http://photos.yahoo.com/micumonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor am stabilit si eu meniul pentru nunta dar am o mare dilema la gustarea calda bucatarul mi-a propus o saramura din piept de pui 150g cu mamaligutza si mi-a specificat ca asta se serveste fierbinteori fiind cald afara e septembrie (poate fi cald poate fi mai racoare)eu transpir numai cand ma gandesc la fierbinteala aia si ti se lipeste mamaliga de stomac
eu as schimba as baga altceva nu stiu poate o specialitate din muschiulet de porc sau piept pui ce ziceti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Nici eu n-am avut peste, ci gustare calda cu: chiftelutze, creier pane, bulete de cascaval, frigarui, ciuperci umplute si gogoshar acru. Si-acu imi ploo-n gura cand mi-aduc aminte c-am lasat tot in farfurie...

Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Nunta noastra

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nushulica

fetelor am stabilit si eu meniul pentru nunta dar am o mare dilema la gustarea calda bucatarul mi-a propus o saramura din piept de pui 150g cu mamaligutza si mi-a specificat ca asta se serveste fierbinteori fiind cald afara e septembrie (poate fi cald poate fi mai racoare)eu transpir numai cand ma gandesc la fierbinteala aia si ti se lipeste mamaliga de stomac
eu as schimba as baga altceva nu stiu poate o specialitate din muschiulet de porc sau piept pui ce ziceti??

mai fetelor va rog mult ajutati-ma si pe mine in problema asta
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

salutari fetelor,
codita si blonda spuneti-mi si mie la ce restaurante va referiti si pe unde sunt plasate in bucuresti?
sunt si eu in cautarea unuia...cu un meniu in jur de 27-30 euro.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

lorym spune-mi si mie la ce resturant faceti nunta ca mi-a placut meniul vostru si pretul lui,,,

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by piggy

lorym spune-mi si mie la ce resturant faceti nunta ca mi-a placut meniul vostru si pretul lui,,,

lorym are nunta maine dar iti zic eu e in vaslui la un restaurant "casa alba"(asa cred ca se chema)

Mergi la inceput