Meniu de nunta

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana T spune:

Buna Maja.
Meniul nostru costa 750.000lei fara bautura. Eu sunt foarte multumita pt ca locatia este superba, restaurant de 4*.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majaginn spune:

Oana, te salut din nou!

Vreau sa va intreeb pe voi toate fetelor ....am o dilema: Meniul -asa cum arata el scris mai sus- cu felul de peste dupa aperitiv- am vorbit la Hotelul respectiv si cica la o nunta in toiul verii nu e bine sa servesti peste ptr. ca e prea cald, e pretentios, lumea nu e asa de incantata de peste etc. Adica- asa cum si socrii mei ne sfatuiesc- sa avem traditionalele sarmale si sa scoatem pestele.

meniul nostru ar arata cam asa- aperitiv(unul mai bogat in cazul asta)-supa rasol-sarmale-friptura. Ce parere aveti?

ce e mai bun de avut in meniu-peste sau sarmale???

toate parerile sunt binevenite!!!

maja, bride2be
www.nuntanoastra.com
http://community.webshots.com/user/ginmseb

Mergi la inceput

Dupa cum am mai scris:
Un NU!!!!!!!!!!!! hotarat salmalelor.
Un peste bun place oricui, numai mitocanii ar avea ceva de comentat.
Nu te lasa convinsa de ALTII, nu renunta la peste, este daca vrei mai elegant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by Oana T
Un peste bun place oricui, numai mitocanii ar avea ceva de comentat.
Nu te lasa convinsa de ALTII, nu renunta la peste, este daca vrei mai elegant!

Hmm....sa fiu oare mitocanca?! Hu nauz?! Ai sa-ti spun ceva: noua NU ne place PESHTELE!! Asa ca NU vom avea asa ceva la nunta noastra! Si DA, vom avea SARMALE! Dar nu ele vor inlocui peshtele, ci GUSTAREA CALDA, care va contine frigarui, cashcaval pane, ciuperci pane umplute si piftelutze....Deci, parerea mea: peshtele n-are nici o legatura cu sarmalele!

Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Nici eu nu vreau sa renunt la sarmale, desi asa as renunta la peste...Hai sa va zic si meniul nostru, care nu e batut in cuie deocamdata:
Aperitive sarate
^^^^^^^
Terina de salau
Rulori de hering marinat cu castraveciori murati
Rulou de sunca cu pasta de branza
Ardei gras cu spuma de pate de ficat
Pastrama de pui
Salata Waldorg
^^^^^^^^
File de salau cu sos Meuniere si cartofi nature
^^^^^^^^
Sarmalute cu mamaligutam bacon si ardei iute
^^^^^^^^
File de porc si frigarui din piept de pui la gratar
cartofi taranesi cu ceapa si bacon (sau cartofi prajiti)
Salata asortata
^^^^^^^
Tort de nunta
^^^^^^^
Cafea si ceai
Fructe asortate
Fursecuri

Toate acestea:35 Eur.
Daca as renunta la peste, as avea: Gougonette de pui cu nuci, castraveciori murati, ciuperci umplute cu branza, crochete de cartofi cu bacon, conopida paneMie mi-ar placea mai mult asta dar ramane sa mai vedem. Pe de alta parte am destui prieteni pasionati de peste asa ca....

http://photos.yahoo.com/flory1008

Mergi la inceput

Olguttza, te rog sa ma scuzi
Sa stii ca nu cred ca oamenii care nu prefera pestele sunt mitocani...dar unii vin la nunta ca sa critice.Mai ales oameni ajunsi la bani, dar cu creier lipsa. Si te poti trezi ca nu au fost multumiti de ce li s-a pus in farfurie!
Eu de fiecare data cand am fost pe la vreo nunta am mancat ce mi s-a dat....indiferent ce a fost...peste sau sarmale. Bineinteles eu prefer pestele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

quote:
Originally posted by Oana T

Olguttza, te rog sa ma scuzi
Sa stii ca nu cred ca oamenii care nu prefera pestele sunt mitocani...dar unii vin la nunta ca sa critice.Mai ales oameni ajunsi la bani, dar cu creier lipsa. Si te poti trezi ca nu au fost multumiti de ce li s-a pus in farfurie!
Eu de fiecare data cand am fost pe la vreo nunta am mancat ce mi s-a dat....indiferent ce a fost...peste sau sarmale. Bineinteles eu prefer pestele.

Oana, sa stii ca mancarea la President e suuuuuper! Si in special la noi la nunta au fost super laudate sarmalele. Noi nu am avut peste. Ne-am orientat spre meniul clasic, dar a fost foarte multa mancare. Un meniu ne-a costat 800.000 lei.
Ti-am scris e-mail si ti-am lasat nr. meu de tel. Suna-ma daca vrei si mai povestim.
Pupici

http://community.webshots.com/user/alinus118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Sa va spun si eu meniul meu de la nunta:

Gustare rece:
- salam sibiu
- rosie umpluta cu pasta de branza
- rulou de sunca cu salata a la Russe
- hering marinat
- pastrama de curcan
- icre de stiuca pe pat de lamaie

Peste: salau cu cartofi natur;
Sarmalute cu mamaliguta;
Friptura: muschiulet de vita, file de proc si piept de pui+ cartofi prajiti si salata asortata;
Tort;
Fructe;
Alune, covrigei;

Bauturi:
- bautura aperitiv;
- vin, apa, racoritoare;
- 2 cafele;

Tot meniu costa 40 EURO.

http://compage.totalnet.ro/edy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

ratusca nu e prea incarcata friptura???se servesc toate o data adik si vita si porc si pui??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

quote:
Originally posted by nushulica

ratusca nu e prea incarcata friptura???se servesc toate o data adik si vita si porc si pui??

Da toate odata, dar sunt gramaje mici, asa ne-a spus seful de sala.

http://compage.totalnet.ro/edy/

Mergi la inceput