Mamici de martie-aprilie 2005 (14)
Continuarea de la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42196" target="_blank">Mamici de martie-aprilie 2005 (13)
Oana_B
Raspunsuri
adrianafedorca spune:
uffffff ce bine ca am trecut si de cap 13 ca io is cam superstitioasa ai abia asteptam sa-l inchidem
pupici la burtici
Adriana si bebelinul 29+
Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza
teodora racz spune:
Roxx multumesc de raspunsuri!Chiar acuma seara am fost la cumnata mea si mi-a dat o groaza de hainute,body-uri si salopete care mai de care mai frumusele;dar probabil ca tot voi mai lua vreo caciulita mai haioasa sau o rochita;nu stiu ce am dar tot ma gandesc cum o voi imbraca la maternitate;vreau ca toata lumea sa-mi laude odorul;eu cum ti-am spus nu am luat inca tarc si nici carucior dar la inceputul lui martie sper sa ajung sa le iau;pana atunci trebuie sa stau linistita ca nu cumva bb.sa vina mai devreme cu contractiile pe care le-am avut!
Mamacita unde esti?Ti-am simtit lipsa sa stii!Stiu ca ai un program foarte incarcat si chiar ma minunez cum rezisti cu doua servicii!
Teodora si bb.30 sapt.
rrox3 spune:
Listuta cu 
Martie
Pomeanm DPN 3 martie 2005
AdaBB DPN 4 martie 2005, viitoare mamica de 
Mariad DPN 4 martie 2005
Giuliatm DPN 5 martie 2005, viitoare mamica de
Alessandra
Mali DPN 6 martie 2005
Ellinia DPN 6 martie 2005, viitoare mamica de
Stefan Costin
Sasuke DPN 7 martie 2005
Cameron DPN 7 martie 2005, viitoare mamica de
Erin Stefan
Salimoni DPN inceputul lui martie
Ninocikap DPN inceputul lui martie viitoare mamica de 
Ana71 DPN 8 martie 2005, viitoare mamica de 
Claudia_2803 DPN 9 martie 2005, viitoare mamica de
Melissa Ioana
Betilina DPN 10 martie 2005 viitoare mamica de 
Daniela77 DPN 10 martie 2005viitoare mamica de 
Clara03 DPN 11 martie 2005viitoare mamica de 
Saphir DPN 12 martie 2005viitoare mamica de 
Ramo-mara DPN 12 martie 2005viitoare mamica de 
Anca Micaela DPN 13 martie 2005viitoare mamica de 
Sofronica DPN 13 martie 2005
Caramella DPN 13 martie 2005, viitoare mamica de
Alicia Bianca
Codri DPN 15 martie 2005
Mary-Jane DPN 16 martie 2005 viitoare mamica de 
Dariaevelin DPN 16 martie 2005 viitoare mamica de 
Erix DPN 16 martie 2005viitoare mamica de 
Cristina Iuliana DPN 16 martie 2005
Oanaanast DPN 18 martie 2005 ,viitoare mamica de 
Infofun DPN 18 martie 2005
Gia22 DPN 18 martie 2005 ,viitoare mamica de
Nicolas David
Giovana DPN 19 martie 2005
Lorelai DPN 21 martie 2005 
a nascut pe 18 ianuarie
Livia si Maya
An-k DPN 21 martie 2005viitoare mamica de
Bianca Ecaterina
Adiveroig DPN 22 martie 2005
Andruzza DPN 23 martie 2005viitoare mamica de
Rares
Ani si Stefi DPN 25 martie 2005
Elibui DPN 25 martie 2005, viitoare mamica de
Alice, dr. Moisa Marcel
Smmiha DPN 25 martie 2005, viitoare mamica de
David Andrei
Zuzunachi DPN 25 martie 2005, viitoare mamica de
Alexandros Xenofon
Geneviere DPN 26 martie 2005
Raluk DPN 28 martie 2005,viitoare mamica de 
Mariab DPN 31 martie 2005 viitoare mamica de
Catalin Razvan
Janib DPN 27-30 martie 2005
Nika DPN 25-30 martie 2005, viitoare mamica de 
Cristinacostinescu DPN 31 martie 2005 viitoare mamica de 
Aprilie
Giliutza DPN 2 aprilie 2005, viitoare mamica de
Adinuta
Dr Tutunaru-Spitalul Elias
Hiroral DPN 2 aprilie 2005 , viitoare mamica de 
Marlen DPN 3 aprilie 2005
Gabrianah DPN 4 aprilie 2005
Kathywsha DPN 4 aprilie 2005, viitoare mamica de
David Oji
Gabrianah DPN 4 aprilie 2005, viitoare mamica de
Gabriel
Camelia Geanina 78 DPN 7 aprilie 2005
AdelaP DPN 9 aprilie 2005, viitoare mamica de 
Tuchi DPN 9 aprilie 2005, viitoare mamica de 
Geta Sava DPN 10 aprilie 2005 , viitoare mamica de 
ClaudiaH DPN 10 aprilie 2005 , viitoare mamica de 
Coral DPN 12 aprilie 2005
GabiG DPN 19 aprilie 2005, viitoare mamica de
Luca
Cenia DPN 12 aprilie 2005, viitoare mamica de
David
Talacami DPN 14 aprilie 2005
Gegea DPN 14 aprilie 2005
Gabrielaveres DPN 14 aprilie 2005 , viitoare mamica de
Tomas Daniel
Dialori DPN 15 aprilie 2005 , viitoare mamica de 
Clio DPN 16 aprilie 2005 , viitoare mamica de
, Dr Tutunaru-Spitalul Elias
Merry Marry DPN 16 aprilie 2005
Danuta t DPN 16 aprilie 2005 , viitoare mamica de 
Simonnete DPN 18 aprilie 2005, viitoare mamica de 
Rrox3 DPN 18aprilie 2005 , viitoare mamica de
Ioana Alexandra
Gipsy DPN 18aprilie 2005 , viitoare mamica de
Robert Andrei
Adela20 DPN 20 aprilie2005, viitoare mamica de 
Ocrainic DPN 21-22 aprilie 2005, viitoare mamica de
David
Miska DPN 25 aprilie 2005
Mamanati DPN 25 aprilie 2005 ,viitoare mamica de 
Crangutalil DPN 24 aprilie 2005,viitoare mamica de 
Sibip DPN 21-27 aprilie 2005 ,viitoare mamica de 
Teodora Racz DPN 26 aprilie 2005 ,viitoare mamica de 
Lorin7774 DPN 28 aprilie 2005
Danna J DPN 28 aprilie 2005 ,viitoare mamica de
Emma
Adrianafedorca DPN 29 aprilie 2005 ,viitoare mamica de 
Mamacita DPN 29 aprilie 2005 ,viitoare mamica de
Alexandru
Ligia13 DPN 30 aprilie 2005, viitoare mamica de 
Kemelina viitoare mamica de aprilie
Rianna viitoare mamica de aprilie
Tuchi viitoare mamica de aprilie
Clara turza viitoare mamica de 
Jenii viitoare mamica de 
Oanamc viitoare mamica de
, Letitia Medeea
Ako viitoare mamica de 
Darian si Rares
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28552&whichpage=10" target="_blank">aici a inceput
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30044" target="_blank">partea aII-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31185" target="_blank">partea aIII-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31933" target="_blank">partea aIV-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33200" target="_blank">partea aV-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34250" target="_blank">partea aVI-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35921" target="_blank">partea aVII-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37026&whichpage=1" target="_blank">partea aVIII-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38447" target="_blank">partea aIX-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39535&whichpage=1" target="_blank">partea aX-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40453" target="_blank">partea a XIa
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41289" target="_blank">partea a XIIa
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42196" target="_blank">partea a XIIIa
Roxana, Mariuca (5 ani si 7 luni) si bebe din burtica s. 31+
mamacita spune:

Sunt aici,teodora racz,multumesc de grija,e foarte placut semntimentul.De fapt,nu am doua,ci trei servicii:sunt Sef de Lucrari la Facultatea de Medicina(echivalentul lectorului la alte facultati),drept care acum, in februarie,a trebuit sa dau si examene cu studentii,ca doar pentru ei era sesiune,n-aveau treaba cu burtica mea;la spital v-am spus ca lucrez la obstetrica ginecologie ca anestezist si lucrez si la un cabinet privat de ginecologie(anestezii generale pentru chiuretaje).Pana acum nu mi se parea deloc obositor,pentru ca imi place ceea ce fac(mai putin treaba didactica,dar trebuie s-o faca cineva si pe asta,nu?si nu am decat un asistent universitar subaltern,pentru ca disciplina de anesteziologie si terapie intensiva e micuta pentru nivelul de student).Acum insa chiar ca obosesc,dar de la 1 martie,care coincide si cu ziua mea de nastere,imi voi lua concediu.Azi nu am intrat deloc pe forum pentru ca a trebuit sa predau urgent rezumatele a doua comunicari stiintifice pe care ar trebui sa le sustin in aprilie si au trebuit postate intr-o formulare standard.Dat fiind ca in aprilie eu voi avea alte indeletniciri,am rugat o rezidenta sa le prezinte oficial,cand va sosi momentul.Dar nu puteam sa inchei ziua fara sa vad ce mai fac mamicutele mele...
Mamanati,arati super!Bravo!Azi mi-am facut si eu poze cu burtica cea de 29 sapt.,dar sa vedem cum reusesc sa fac albumul,n-am mai facut asa ceva,dar nimic nu e imposibil daca vrei.Apropos de album,l-am vizionat si pe al Ralucai hiroral:nu te speria,arati absolut normal pentru o europeanca insarcinata,lasa japonezii cu ideile lor despre castigul in greutate.Stii,ca ti-am mai povestit de diferentele de metabolism si statura.Esti ok.Incep si eu ca si coral:sa vina medicii din Japonia sa vada mamici grase la noi...Hiroral,mi se pare absolut normal sa vina sotul cu tine din motivele pe care mi le-ai spus si o solutie foarte diplomata sa-i comunice el soacrei ca nu doresti prezenta ei la nastere.
caramella,pui intrebari la care ti-as putea raspunde cu cursuri intregi,dar nu sunt sigura ca nu te-as speria.Esential este faptul,pe care l-am mai subliniat cand v-am mai raspuns legat de epidurala,sa ai un anestezist cu experienta in epidurala la nastere,astfel incat sa nu-ti mai injecteze anestezic cu minim 30-40 minute inainte de expulzie,de preferat 1 ora,astfel incat sa-ti conservi capacitatea de a te "screme" si copilul nu va ramane blocat in travaliu,asa cum iti spunea dr.respectiv.Asta a fost teama principala pe care am avut-o de combatut si la ginecologii nostri.Acum,dupa ani de experienta,au vazut si ei ca n-am avut nici macar un caz de "blocare" din cauze anestezice.A,iar cateterul mai bine ti-l monteaza mai devreme decat mai tarziu,pentru ca la peste 4 cm dilatatie contractiile sunt asa frecvente si dureroase incat nu te vad stand cocosata si nemiscata un numar de minute necesar manevrei in siguranta.
Va pup si ma duc sa fac un dusulet binemeritat.
Raluca I. spune:
Salutare dragi gravidute!
Eu sunt Raluca, am 26 de ani si sunt o viitoare mamica! Burticuta mae cu bebita are deja aproape 33 de saptamani!
Imi pare asa de bine ca v-am citit mesajele fiindca asa mi-am dat seama ca nu sunt eu singura cu intrebari si nelamuriri ci ca toata lumea trece prin ele! Au! bebita a simtit ca e vorba de ea si mi-a trimis un mesaj de atentionare ca e pe faza!
Eu am avut o sarcina usoara, care nu stiu cand a trecut asa de repede! La inceput am avut ceva greturi (usoare)si doua, trei varsaturi dar atat!
Pana acum am luat 13 kg! Imi pare mult fiindca am inceput sarcina fiind mai grasa, de asta ma uit in oglinda si imi zambeste o balenuta!
O problema la care as grea un raspuns este urmatoarea: am luat 4 kg saptamana asta in...4 zile! Nu mi se pare nimic normal in asta, dar medicul de familie nu a stiut sa-mi spuna despre ce este vorba fiindca nu am tensiunea marita si nici nu ma umflu (maini/picioare). Nu mananc sarat; nici nu prea mananc decat de doua ori pe zi, in schimb mananc zilnic o cana de lapte cu biscuiti cu vanilie(pentru ca mai ametesc din cauza calciului). Stie cineva despre ce poate fi vorba?
O alta nelamurire pe care o am este in legatura cu vaccinul antitetanos; se face sau nu acum?
Eu nu mi-am mai facut analizele sangelui din primul trimestru. Ar trebui sa mai fac ceva?
La ecografia 3D din decembrie mi-a spus ca voi avea o fetita! Eu am sarit in sus de bucurie, iar sotul meu a inceput sa-si dea palme si sa se gandeasca la faptul ca trebuie sa-si cumpere pusca pentru paza!!!!! Apropo, unde gasesc si eu liste cu nume pentru fetita, ca nu ne punem deloc de comun acord!
Cred ca v-am ametit inca de la primul mesaj! asa ca ma opresc aici pentru azi! Dar maine revin!!!!
Pupici!!!
ocrainic spune:
Dragele mele, nu am mai scris de cam multisor si de abia am prididit cu cititul mesajelor. Ce mai harnicute ati fost!!! Bun venit noilor fete si bebei frumosi si sanatosi!
Am pus si eu niste poze pe server caci asa ne vom cunoaste nu doar prin scris!
danna_J ce harnici ati fost, asa de multe ati facut pt camera bebelui! Cred ca e o minune! Eu nu am facut nimic, dar tot la fel si noi ne-am mutat in casa noastra, nou construita acum un an (pe 28 feb se face anul)si una din camerele mici care avea doar un pat de oaspeti va deveni camera bebeului, dar asta mai incolo, caci initial patutul lui va sta cu noi in dormitor. Asta si pt ca la sf lui iunie (bebele va avea cam 6-7 sapt) vom veni in Romania poate pt 3-4 luni. Asa ca ma gindeam pina la calatorie sa stea cu noi si sa-l punem in camera lui doar cind revenim, la 6-7 luni. Si camera o sa o amenajam mai incolo. E zugravita verde pal acum si mie mi se pare ca e foarte draguta. Cu patutul de lemn, care ve fi achizitionat tot mai tirziu, cind revenim de acasa, cred ca va arata f bine.
Cineva pomenea de o intilnire la vara, ce frumos ar fi, si noi o sa fim prin jur de la sf lui iunie pina prin sept-oct!
Si acum intrebari, oare suntem noi inconstienti sa calatorim atita amar de drum cu bebele asa de micut? Eu stiu multi care au calatorit cu bebeii de 5-6 sapt, si fara probleme, voi stiti cea despre asta? Eu am inteles ca micuti fiind, sunt linistiti pe avion, dorm mult, si singurul moment periculos pentru urechiusele lor ar fi la decolare si la aterizare, dar daca sug in momentul respectiv, nu e nici o problema. Noi intentionam sa ne oprim la mijlocul drumului, in Dubai pt 3 zile, si ma gindesc ca asa fragmentat, drumul nu va fi asa de greu.
Da si David al meu se misca in diferite moduri, mai ales cind sunt eu la orizontala. In timpul zilei, la spital, nu prea il simt, caci fiind eu intr-o permanenta agitatie si mereu in picioare cred ca nu prea are el mult spatiu sa-si faca tumbele. Dar cind ajung acasa in fotoliu sau pat, atunci sa vezi pozitii, zici ca suntem in Alien. Uneori se misca finut, ajungind aproape complet in partea dreapta sau stinga, alta data cred ca loveste cu piciorusele, as ca un cutremur cum compara cineva. E tare dragut!
Sa va spun ce am facut eu in weekendul care tocmai a trecut: am cumparat hainite pt bebel, dar nupt prima perioada de nou nascut, caci o astept inca pe mama pt asta, ci pentru 3-6 luni, cind vom fi in RO. Asta pt ca la noi fiind vara spre sfirsit, vor dispare toate hainitele de vara din magazine! Sunt toate asa de dragutele de-ti vine sa le maninci, si stateam ieri si ma uitam si parca il vedeam pe micutul meu imbracat in ele! Le-am facut inclusiv poze sa i le trimit si mamei sa le vada, atit erau de scumpele!
Am uitat sa va spun, am vacanta 12 zile, sunt asa de happy. De fericire azi am stat in pat(inca de acolo scriu acum)pina la ora..2 la prinz.Dar am fost harnica si am pus poze si am cautat ...frigider pe internet.
Va pupilesc pe toate si Happy Valentine! Fie ca fiecare sa aiba parte de un
de la sotiorii lor!!! Oana si David (31 sapt)
danna_J spune:
draga Oana,esti o scumpa, m-am indragostit imediat de pozele tale facute in soarele acela de invidiat din Noua Zeelanda. Maine m-as muta acolo sa scap de clima aceasta umeda din Belgia. Aici nu este o zi fara ploaie si cum nu am masina de uscat hainutele inca, le scot putin afara apoi in casa si tot asa. Nu imi place deloc umezeala si faptul ca e tot timpul o vreme gri ma cam deprima, desi pot sa spun ca deja m-am obisnuit, nu o mai bag in seama. Totusi, daca n-as avea un sot iubitor si foarte grijuliu, daca nu l-as iubi sincer cu recunostina si respect cred ca demult imi schimbam locatia. In fine, vroiam sa te felicit pentru poze, sunt reusite si tu esti o scumpa de viitoare mamica. Eu din ce in ce mi-o imaginez mai mult pe Emma si as vrea sa o am in brate cat mai repede, cand vad un bebe la tele, ma emotionez foarte tare si aproape ca ma dau lacrimile, acum astept sa o vad atat de mult incat nu imi e frica de nastere, stiu ca la sf voi avea un premiu minunat, un cadou de la D'zeu care imi va insenina zilele ploioase.Va scriu asa devreme ca nu am putut dorm bine noaptea aceasta, dupa 3 ore de somn, mai chinuit si ala, m-am zvarcolit efectiv in pat pana la ora 6 cand am zis ca nu mai pot. M-am ridicat si m-am asezat la pc, am vazut niste poze de familie primite prin email si am intrat pe site. Azi reincep munca dupa o pauza de 2 -3 saptamani, nu am emotii dar se pare ca putin stres tot am de nu mi-a dat pace sa dorm.Ieri am fost la film, cadoul nostru de sf. Valentine's day, ne-am convenit sa nu ne cheltuim prea tare, buget limitat, am vazut filmul relativ dragut ... poate azi mai ne asteapta si alte surprize. Dar eu i-am spus LUi: dragul meu, cel mai frumos cadou esti tu si dragostea ce mi-o dai zilnic, vreau sa ramai asa si eu sunt multumita pentru ca alt cadou mai frumos nu exista!Va doresc acum sa va bucurati de fiecare clipa petrecuta langa cel iubit si stiu ca va mai bucurati in ascuns de comoara ce o purtati cu voi si in voi!va pup cu drag, danna
rrox3 spune:
Raluca I bine ai venit printre noi! Spune-mi si dpn-ul sa te trec pe listuta.
Mamacita chiar ca ai activitate! Si eu mai merg la serviciu tot pana la 1 martie, dar mi-e din ce in ce mai greu. A, si suntem in aceeasi zodie
, ziua mea va fi pe 19 martie.
tuturor!
Roxana, Mariuca (5 ani si 7 luni) si bebe din burtica s. 30+