Diane 35?

Diane 35? | Autor: isabela

Link direct la acest mesaj

Vi s-a intamplat ca inaintea terminarii foliei de anticonceptionale sa va vina "musafirii"? Iau Diane 35 si "musafirii" mi-au venit cu 6 zile inainte de terminarea foliei. Este a treia luna cand folosesc Diane 35. In primele doua nu am avut nici o problema.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Mai devreme cu 2-3 zile da, cind luam Diane 35.

Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=224&cid=229

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilic spune:

Cat mai costa Diane?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Eu am luat Diane35 timp de 3 ani si nu s-a intamplat sa vina nici mai devreme nici mai tarziu.Venea fix la 28 de zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamarchezi spune:

Nici mie nu mi s-a intamplat sa vina mai devreme!Ar fi cel mai bine sa iti consulti ginecologul...

OANA si bb CRISTI

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=oanamarchezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Am luat 5 ani Diane si mi-a venit intotdeauna fix la 29 de zile (nu stiu de ce nu 28).
Ubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andapanda spune:

ma bag si eu in discutie... iau diane de un an si am observat o scadere accentuata a pilozitatii(. a mai "patit" cineva asa? si e reversibil??? sper sa nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Diane35 astea rezolva si problemele tenului? Ma refer la acnee in principal!

LAURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Si eu luasem Diane cativa ani,apoi am schimbat la altele cu mai putini hormoni cica- dar parerea mea e ca pilulele astea in general iti rezolva problemele de ten sau de piele cat le iei,cand intrerupi problemele revin,poate si mai rau.Parerea mea- sau experienta mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

In teorie da, Diane35 repara problemele de ten. Dar in practica trebuie sa lasi organismul sa "negocieze"..

Mergi la inceput