Cautam si noi gradinita in zona Drumul Sarii - Calea 13 Sept. Outeti sa imi recomandati ceva ?
De stat e una la intersectia cu Sebastian, alta mai departe in spatele Postei Puisor. Particulara, buna dar scumpa, Happy Kids (pe o strada perpendiculara pe Dr. Sarii).
S-auzim de bine!
Bub
Cea de la intersectia cu Sebastian este, din pacate, cu program scurt. Dar am descoperit ca Happy Planet Kids este foarte aproape de noi - o sa ma duc sa o vizitez.
Multumesc pentru raspuns!
Cea de stat, de la intersectia cu Sebastian, ce numar are? Daca e de stat nu are cum sa fie doar cu program scurt.
Fii-mea este la acea gradinita (de langa biserica - pe 13 Septembrie).
Este intr-adevar cu program scurt (8-12) si exista si tura de dupa-amiaza (13-17 sau 14-18 nu stiu sigur). Eu nu am mai auzit de asa ceva (in 2 ture).
Noi (mai ales fii-mea) suntem foarte multumiti de aceasta gradinita. Eu oricum o aveam la program scurt (in grupa mica am lasat-o la program lung si mai mult bolnavioara a fost, iar de cand o am aici nu a lipsit nici o zi - din 1 decembrie 2004, ceea ce este un record !!).
kalid si copiii : matei (8 luni) si lidia (5 ani si 10 luni)
Cea de la Sebastian este nr. 75. Atentie ca Sectorul 5 este problematic rau la inscriere, sunt foarte multi copii si foarte putine locuri. Automat, clasele sunt suprapopulate.