Tudor isi poate pierde mama ! S.O.S. !

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancutzelu spune:

Mercic mult Laura pt link. Cred ca o sa foloseasca nu numai Alinei, dar poate si Iuliei, lui Stefanita sau Liviu.

Numai bine si cum aflu ceva, dau de veste
cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_p spune:

Si eu iti multumesc pentru link, vad ca la mine a mers direct.Intradevar cred ca lista cuprinde cam toate centrele unde se fac transplante.Acum mi-as fi dorit sa stiu mai multe limbi.O sa mai incercam si la spitalul din Fundeni, poate, poate ne spun ceva.Ma tot gandesc acum cum am putea sa obtinem informatii de la centrele respective, eu stiu doar engleza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Ma bucur ca va este de folos listuta si nu-ti face probleme Diana, ca vom rezolva noi cumva, acum avem macar punctul de plecare si stim unde trebuie sa sunam. Eu voi incerca maine la Padova, dar cred ca mi-ar trebui diagnosticul tradus in italiana, sau nici nu stiu exact.
Mai vorbim maine.
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Diana, ti-am raspuns pe PM, sper sa fie de folos.
Daca vrei sa-mi scrii si cumva pe PM nu poti-casuta mea e aproape plina, te rog sa o faci pe adresa: mihaela_s20@yahoo.com

Mihaela , Diana Alexandra(22 nov 1996) si Silvia Petra(10 sept 2003)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!

pozici noi

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Am reusit sa sun la Padova, dar nr. din lista e numai al Universitatii si am primit alt nr, dar va trebui sa revin maine ca nu stia costul efectiv si ce anume trebuie "sa avem" la noi.
Vedeti ca se misca lucrurile???? Eu totusi as insista pe spitalul Fundeni din Bucuresti; pacientul care a fost operat acolo se numeste Florinel Ivascu si tot cei de la DC l-au ajutat in mare masura cu strangerea de fonduri, dar si alte forumuri. Daca nu ma insel si Achamot a avut o contributie acolo??? Sper sa nu fac o confuzie.
Sanatate multa tuturor,
Laura

Mergi la inceput

Dragele mele,

Pentru Germania ma pot ocupa eu. Am sunat deja si pana acum am auzit doar la peste 100.000 de euro. Ma gandesc ca mai la est trebuie incercat pt preturi mai mici. Pana atunci, imi spuneti si mie daca Alina a gasit un donator?? Sau sa faca teset de compatibilitate. Inteleg de la cineva cu aceeasi problema ca treaba cu donatia se rezolva dintr-o banca internationala de maduva, insa costa la 50.000 de euro (numai donatia de maduva).

Astept informatii,
pupi
anca

Mergi la inceput

Iti multumesc din suflet ca ne ajuti acolo in Germania.Stiu ca sunt preturile asta imense.
In privinta testului de compatibilitate inca nu l-am facut pentru ca doctorul nu a considerat ca e necesar inca pentru ca transplantul nu e inca foarte foarte urgent.Si mai trebuie facute niste tratamente inainte.In caz ca eu sau fratele nostru nu suntem compatibili atunci se apeleaza la alt donator.Noi speram din tot sufletul sa nu fie
nevoie.

Mergi la inceput

Draga Diana,

Si eu sper din tot sufletul sa nu fie nevoie de transplant. Daca te uiti pe site-ul Iuliei (pe forum), tocmai mi-a raspuns Bianca cum ca ea cunoaste personal pe cei care au facut tratament si s-au vindecat de aceasta boala.
Doamne ajuta!!!
Oricum, daca aveti nevoie de ceva de aici, din Germania, nu ezitati si spuneti-mi, va rog. Cel mai bine la email:
anca.niculae@mpi-dortmund.mpg.de

Cu bine si sa auzim numai lucruri bune,
cu drag,

Mergi la inceput

Sora mea Alina si cumnatul meu vor merge maine in Bucuresti pentru emisiunea de la antena 1 '95 95', cu doctorul Andrei, la care a fost si Stefanita.Emisiunea va fi filmata vineri insa nu e in direct asa ca nu stiu cand va fi la televizor dar o sa aflam inainte, probabil de 8 martie. Din pacate pe Tudor nu o sa-l duca, la 8 luni e prea mult pentru el pana in Bucuresti.
Speram ca va fi bine si ca ne va ajuta.Doamne-ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Diana, ma bucur mult, sa ne anunti neaparat ca sa urmarim si noi emisiunea. Foarte bine ca ati reusit la "9595", stiu ca are un rating bun. Sa fie intr-un ceas bun!
ps.sotul meu va "traduce" analizele Alinei in romaneste(eu nu inteleg ce srie acolo) si apoi le trimit la tradus in italiana. In engleza ar fi nevoie de traducere?

Mihaela , Diana Alexandra(22 nov 1996) si Silvia Petra(10 sept 2003)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!

pozici noi

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput