Tudor isi poate pierde mama ! S.O.S. !

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_p spune:

O sa ne anunte inainte cand va fi emisiunea si o sa va spun. Sper sa fie bine.
Cu traducerea in engleza cred ca ma descurc, dar m-ar ajuta daca mi-ai trimite si mie 'traducerea'in romaneste ca nici eu nu inteleg tot ce scrie acolo.Sper sa ma descurc cu termenii tehnici.
Mihaela, iti multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

mesaj din partea Dianei, sora Alinei:
Emisiunea pentru Alina va fi maine, 8 Martie, pe postul Antena 1,emisiunea 9595,la ora 17.45 cred, ca la ora asta e de obicei.
Doamne-ajuta!

Mihaela , Diana Alexandra(22 nov 1996) si Silvia Petra(10 sept 2003)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!

pozici noi

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Fetelor care mai cititi aici si aveti timp si idei...am facut un site pentru Alina, va og intrati si vedeti daca e bine, daca mai trebuie ceva...
Adresa e: http://site.neogen.ro/alinasabau/index.html

Am sa atasez link-ul la semnatura, sper sa il vada cat mai multa lume si sa o putem ajuta pe Alina.

Maine uitati-va pe Antena1!!!!

Mihaela , Diana si Silvia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!

pozici noi

Mergi la inceput

Chiar nu mai citeste nimeni pe aici???? Nu are nimeni nici o parere???

Mihaela
Diana si Silvia

Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzelu spune:

Draga Mihaela,

Bineinteles ca aicea suntem. Cred ca toata lumea asteapta cu sufletul la gura deznodamantul.... dupa emisiunea... pe care eu n-o pot vedea:((

Site-ul arata super fain. Esti grozava. Bravo!

Pupi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancutzelu

Draga Mihaela,

Bineinteles ca aicea suntem. Cred ca toata lumea asteapta cu sufletul la gura deznodamantul.... dupa emisiunea... pe care eu n-o pot vedea:((

Site-ul arata super fain. Esti grozava. Bravo!

Pupi

ancutzel

ancutzel, multumesc mult, sper din suflet sa fie in folosul Alinei.

Din pacate, filmarea cu Alina n-a fost data azi, probabil va mai dura o saptamana-10 zile. Am vorbit azi cu sotul Alinei la tel. si mi-a spus acest lucru. Cand vom sti, eu sau Diana va vom anunta.

ancutzel poti vedea emisiunea pe internet, in reluare...caut acum adresa si ti-o scriu.
Pupici.

Mihaela
Diana si Silvia

Mergi la inceput

ancutzel intri pe www.antena1.ro si undeva in stanga paginii pe la mijloc scrie cu rosu "inregistrari". Intri acolo si alegi emisiunea din ziua pe care vrei sa o vezi. Ai nevoie de realplayer ca sa poti vedea.

Mihaela
Diana si Silvia

Mergi la inceput

Mercic mult pt info, Mihaela. Esti o draguta. Asteptam sa ne spui cand va fi emisiunea.

Pupi si numai bine
cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_p spune:

Mihaela a facut un lucru lucru extraordinar, si noi ii suntem recunoscatori pentru asta si speram ca munca ei sa aiba rezultate si sa o ajute pe Alina.
Emisiunea nu a fost astazi asa cum ni s-a spus, nu stim inca cand va fi dar speram ca in curand.Vom afla asta.

Mergi la inceput

Dragii mei,

Ma intreb cum ii merge Alinei. Cum raspunde la tratament??? E okei?? Mi s-a povestit ca de obicei se fac vreao 4 ture de tratament. La al catelea e Alina??

cu mult drag

Mergi la inceput