FIV 30
Raspunsuri - Pagina 7

mishi spune:
Buna fete!
Update Mishi FIV:
5 feb - Diphereline
Ieri - venit CM in toata regula, speriata de mama focului dar noroc cu voi ca m-ati lamurit ca nu e anormal
azi - vorbit cu dr. Moisa si mi-a zis ca e totul ok.
maine dim. 7.30 - prima echo vaginala, daca se mai duce din CM
cam atat!
ba nu, sotul meu a racit azi cu febra, transpiratii, l-am doftoricit cu lamaie si ceai...sper ca nu dauneaza la bilute.
mishi
.............
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor.

zisaCami spune:
In anul 2000 cand am descoperit-o prima data, chistul a fost scos laparoscopic, apoi tratament cu Zoladex. Acum un an m-am operat din nou ( a reaparut ) si nu am mai facut nici un tratament dupa deoarece am facut FIV. Din fericire, pana acum nu a mai reaparut.
Cami

eva47 spune:
micky
am revenit la birou
super veste ! nu imi vine sa cred ca incepi asa repede.iti doresc mult , mult succes.pana la urma unde te-ai hotarat sa faci ?
si la mine lucrurile au avansat , luni fac punctia .
am incercat sa-ti trimit pm dar nu ma lasa .
astep un mesaj de la tine cat de repede poti daca nu vorbim pe tel

anis spune:
Buna fetele,
Am fost si noi la dr iar, totul ok,col inchis dar fiindca colul are o forma de palnie..asta mai incolo poate fi in dezavantajul meu,deoarece bb va creste si va presa colul si poate sa existe riscul sau nu,sa se deschida colul..si ca sa nu se asumam acest risc aiurea.... vom face cerclaj peste o saptamana.
ASTA E....noi doua sa fim sanatoase.Exista un anumit regim de viata dupa aia,dupa cerclaj?
AniS si bebelina mea dulce 15+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

lauion spune:
Eva iti tinem pumnii sa fie bine luni...
Mishi cum a fost la eco?
Lachione tu ce mai zici? Cand faci FIV? Ai idee cand sunt urmatoarele loturi la Medsana?

ramonav23 spune:
Anis, e mult mai bine sa faci cerclaj, indiferent de ce va fi dupa.....important e ca bebita sa fie sanatoasa, si sa te vezi cu ea in brate. Apoi, nimic nu mai conteaza.
Pupici

VIOI74 spune:
Eva, Micky, sa ne tineti la curent cu etapele FIV-ului. noi suntem alaturi de voi si va dorim bafta, sa fie cu ochisori.
Vin si eu din urma voastra.
I

adelia alin spune:
Multa bafta fetelor care au declansat" Operatiunea Fiv"!
Sa dea Domnul sa reusiti !!!!Adelia