FIV 30
Raspunsuri - Pagina 6

anis spune:
Va multumesc din suflet pt urari..si sa ne aibe Dumnezeu in grija Sa.
Va doresc la toate sa reusiti,indiferent care e calea aleasa de Dumnezeu, dar sa nu renuntati niciodata..iar fiecare reusita de pe forum sa va intareasca si mai mult in lupta pt bebe.
AniS 15+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

MickeyD spune:
Fetelor
Se pare ca incep si eu tratamentul pentu ICSI. Sambata fac prima injectie cu Diphereline. Apoi pe 2 martie, prima ecografie. Abia m-am intors de la doctor si trebuie sa recunosc am ceva emotii. ICSI o sa fac probabil cam pe 15 martie cand o sa fac asi sotul meu biopsie testiculara. Emotii mari.

zisaCami spune:
Buna fetelor,
M-am trecut pe lista pentru FIV in octombrie - dr. Denisa Protopopescu, Medsana.
Am facut ieri o ecografie si slava Domnului, sunt ok, nu mai sunt urme de endometrioza.
Anis ma bucur pentru voi ca este ce v-ati dorit, iti doresc sarcina usoara in continuare.
Cami

flavia ramona spune:
Spuneti-mi si mie va rog, in toata procedura pt FIv sotului ce trebuise sa i se faca? Adica, in afara de recoltarea spermei i se mai face ceva?
Merci

Floran spune:
Buna dimineata,
Te rog sa-mi spui zisaCami, cum ti s-a dat diagnosticul de endometrioza, nu cumva ai facut laparo? Eu am facut si pe iesirea din spital mi s-a scris "usoare urme de endometrioza" ????? Ti s-a facut eco pentru a stabili daca mai ai sau nu???
O zi buna va doresc.

inapopescu spune:
Buna, sotului nu i se mai face nimic, decit recoltarea spermei acuma depinde o data sau de doua ori...succes

MadalinaM spune:
zisaCami, de ce spui ca te-ai trecut pe lista de FIV in Oct? nu mai erau locuri pina atunci? sau asa ai vrut tu?

thea_m spune:
Felicitari Anis pentru fetita ta ! Sa fiti sanatoase amandoua si sa nu ai probleme nici in timpul sarcinii, nici mai tarziu!
Mult succes fetelor care fac FIV acum si sa se lase cu baietei sau fetite.
Teodora

flavia ramona spune:
Mersi Ina. Intrebam pt ca sotul meu e foarte ocupat si vroiam sa stiu daca trebuie sa vina si el cu mine peste tot.

zisaCami spune:
Buna fetelor,
Floran: Diagnosticul de endometrioza mi s-a dat in urma laparoscopiei, se poate vedea si ecografic, dar nu se poate pune un diagnostic cu certitudine.
Madalina M: M-am trecut pe lista FIV din octombrie pentru ca asa am vrut, nu pentru ca nu ar mai fi locuri. In general toamna e cel mai aglomerat si se inregistreaza cele mai mari succese.
Cami