Bebelusi de iulie-august 2004 (41)
Raspunsuri - Pagina 14
mitzura spune:
Nicole, ce sa zic, in continuare masa de dimineata e cah, dar eu am impresia ca s-a saturat de fructele pe care i le dau, mar in principal. Azi a luat cateva lingurite de cereale. Dimineata mananca sa zic vreo sase lingurite si alea in scarba, sau deloc, cel mai adesea.
La amiaza nu am probleme de obicei, pireutul de legume ii place. Seara, dupa toane, daca ii dau iaurt e minunat, daca ii dau altceva nu se stie. Oricum nu mai manaca cum manca o data asta e clar. De abia astept sa apara si alte fructe sa le incercam.
Eu i-am fiert ficatelul in apa, nu stiam de faza cu laptele. Dar nu se afuma laptele ala, nu da in foc pana se fierbe ficatul?
Lia, ma interesa mai mult masa de seara, sau voi papati inca lapte seara?
mitzura cu bebe Tudor Codrin
szivarvany spune:
Eu stiam de ficatei ca se tin 15 minute in lapte, apoi se fierb in apa ... noi papam asa ceva peste 1 luna, azi papam pentru prima data galbenus (1 bucatica mica-mica in piureul de cartofi).
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
Giulia-primele-6-luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
mitzura spune:
Lia, am o mare rugaminte, am vazut ca ai primit prin mail retetele mihaelei de la "Ce mai gatim pentru puiutii nostri de sase luni". Ai putea sa mi le trimiti si mie, ca sa nu o mai innebunesc pe ea, si in plus am vazut ca nici nu a mai intrat de ceva timp...
Adresa mea de mail este adelapopa@yahoo.com
Mersi mult.
mitzura cu bebe Tudor Codrin
rain spune:
Mitzule, daca Tudor mananca piureul de legume e super, moata nu vrea nici asta, ma chinui sa-i amestec cu iaurt, acum am pus la fiert morcov+dovlecel+broccoli ...poate poate!
sper sa le treaca figurile astea ...ca altfel, sa vezi chin !
Simo, cu carutul ies ...sa vezi ce muschi fac pe unde sint portiuni de zapada topita !
insa sint trotuare pe unde nu mai este zapada deloc si merg pe acolo, io n-am stare ...ma duc si la piata, ma duc si prin magazine, ma stie toata lumea !
http://community.webshots.com/photo/264698642/274718167vissQI
asa aratam la inceputul anului cand aveam 65 kg !!!
http://community.webshots.com/photo/264698760/274714852PJAaQs
asa arat acum cu 8,5 kg mai putin !!!
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
roxanaz spune:
si noi am iesit azi afara ptr ca in sfirsit nu mai ploua. iepurele mik a dormit 45 de minute, a mincat si acum din nou nani...fara scandal! sa nu-l deochi....
mai nou grasu maninca dupa-amimaza un ditamai castronul format din fructa mixat cu 2 lingurite mari de iaurt si 2 mari de brinza de vaci. maninca de zici....ca-i spart! nici el nu maninca iaurt gol...cred ca e mult prea acru!
Dorsilia spune:
Nicole, felicitari, io am 63 de kile eroic mascate de titi si bustiere :)) de slabit o sa vedem la primavara ce reusesc, acu n-am timp sa-mi gatesc si pace numa-n weekend, tin 2 zile de dieta Montignac, egal cu zero in weekend cand e tati acasa. Oricum partea pozitiva e ca nu ma ingras mai mult de 5 luni ma mentin aici.
Mitzura- trimis mail
Dorsilia spune:
mai mamici mai aveti vreuna copilasi de 6 luni jumate care nu se ridica si nu sta singur fara sprijin pe fund????...eu sunt tare stresata (stiu faza cu fiecare cu ritmul lui dar....)
amironeanu spune:
Lia, Stefi are 6 luni si nu sta singura in fund si se intoarce doar de pe spate pe burta si nu tot timpul.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
http://community.webshots.com/user/a_mironeanu
roller025 spune:
Buna ziua de la noi!
Io n-am vesti asa bune :(( Vicu mic a racit si de 2 nopti dorm numai cu el in brate sau ingramadita pe canapeaua de la el din camera. Are un nas rosu si curgator ca o apa de izvor, un gat plin de nu'sh ce kestii, ochii rosii si lacramosi... Cum puiu mic nu stie sa dea afara din gat toate alea-alea se inneaca si se sperie si plange. De doua nopti nu cred ca dorm legat mai mult de 2-3 ore... Ufff... Si e prima data cand patim asa ceva... Capac peste toate am alunecat pe gheata si cred ca mi-am luxat mana stanga, ca abia mai pot apuca ceva cu ea...
Altfel tati buni si la locul lor... ;)
O zi buna sa avem...
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi