Bebelusi de iulie-august 2004 (41)
Raspunsuri - Pagina 15
BLUE ANGEL spune:
oauuu !! Nicole arati super !! Bravo , felicitari !!!!
he, he ,si eu fac la fel ... ,ma cunosc toate vanzatoarele de prin cartier si de prin piata ..
hai ca iesim si noi afara !!!
pupici si multumesc de raspunsurile in legatura cu ficatelul ... nici eu nu-i dau inca dar ma pregatesc sufleteste .. in carti scrie ca sa nu cumperi organe de la pui crescuti cu hormoni .. ha ! dar unde gasesc eu altfel ?????
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
rain spune:
Danule, pupacim pe Vic !!!
lasa ca-i trece, nu-i dai nimic pentru raceala?
te cred ca esti super obosita, tot asa o sa fim, iti dai seama ca nu e nici prima, nici ultima raceala ...sa vezi nopti albe si griji!
tinem pumnii sa treaca urgent si rapid
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
alice2004 spune:
Dana, sanatate multa si tie si lui Vic !!! Si cupilu meu tot asa, cu nas cu muci si kestii in git pe care nu stie sa le inghita si se inneaca ... parca azi e mai bine si sa dea al de sus sa ii treaca mai repede, ca deja am obosit sa il tot tin in brate sa doarma mai bine !! Nu mai vorbesc de noaptea ...
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
http://community.webshots.com/user/alice20041
roller025 spune:
Va multumesc, fetili. io's varza ca ma chinuie si serviciu... Nu vrea cineva in locu' meu?
Alice, sanatate si lui Andreiu mic.
DA' las ca vine ea si vremea sa alergam prin parc dupa fete...
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
Marina spune:
Danutza pupi lui Vic...ai grija de el si de tine!
Rox nu ma baga la absenti ca io mi'st mama muncitoare mey , am familie mare de intretinut
Lia Mitzu nu se ridica singur in fund si nici nu prea sta singurel...si are 7 luni si e perfect normal. Iar Maria la varsta lui se punea singurica in fund si o luase la trap in 4 labe de nu mai aveai treaba cu ea...asta e viatza deh
Doamna Bibi spune:
Am intrat sa va salut doar ca n-am mai intrat de ceva timp,am probleme mari acasa si nu vreau sa va stresez cu ale mele.De fapt nici nu am chef sa va povestesc cand voi sunteti asa fericite .Singurul care imi mai lumineaza sufletul este Bogdanel pe care il iubesc atat de mult.Ca sa nu va las in suspans atat va spun ca o sa ma despart de sotul meu,acum sunt in cautare de apartament,iar apoi o sa urmeze partea nasoala cu divortul si altele...O sa ma intorc si la servici (cred ca in aprilie,mai vreau sa ma mai bucur putin de puiul meu) ca o sa cam am nevoie de bani,nu putem trai din indemnizatie.
Va las si aveti grija de voi.
Monica si bebe Bogdan (01.09.2004)
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
Marina spune:
Monica am vazut si celalalt subiect si m-ai lasat cu gura cascata. Chiar asa rau e? Ati discutat si s-a ajuns la solutia asta? Mi se pare de necrezut. Io zic sa te racoresti aici, macar noi sa te ajutam cu o vorba buna cum om putea.
puiu
mitzura spune:
Lia, multumesc!
Monica, imi pare foarte rau ca ati ajuns aici! Dar voi stiti mai bine daca mai puteti continua sau nu. E foarte trist, dar il ai pe Bogdanel care va fi o bucurie in fiecare zi...Si nu te mai gandi ca ne intristezi, suntem aici sa ne ajutam una pe alta. Din pacate noi nu putem cu foarte mult, decat cu o vorba buna.
mitzura cu bebe Tudor Codrin
roxanaz spune:
Monique puiule ce se intimpla???? vorbeste cu noi, hai sa discutam....macar sa iti racoresti sufletul!!!!
pls!!!!
Dorsilia spune:
sanatate lui Vic !
Monica eu nu dau sfaturi ca nu stiu ce e la voi in casa dar nu cred ca se poate strica asa totul in 5 luni, doar sunteti tineri, de cati ani casatoriti? Si v-ati dorit copilasul, nu? Ce s-a schimbat asa drastic in asa scurt timp intre voi? E stresul cresterii copilasului asa mare incat sotul tau nu mai face fata responsabilitatilor? sau (scuza-ma) are el pe altcineva, supla si calma, cocheta, fara ochi rosii de la nesomn si par incalcit dimineata? si maini patate de la stors morcovi? Scuza-ma nu trebuie sa-mi raspunzi la toate intrebarile astea insa zilele trecute m-am tot gandit la tine si la ce anume ar fi putut destrama o familie (caci ati trecut de faza de cuplu de cand sunteti 3). Nu zic sa stati impreuna de dragul lui Bogdanel, asa compromis nu recomand nimanui ci sa analizati exact situatia cu puncte bune si slabe sa vedeti ca nu poate fi asa neagra incat sa merite sa intoarceti spatele acestui mariaj cand nici macar n-ati apucat sa savurati bine viata de familie, in trei. Fiecare inceput e greu, e nevoie de ajustari ale rolurilor. Si in viata in doi e nevoie la inceput de ajustari, pentru ca fiecare e obisnuit cu viata libera si cu tabietul lui insa se adapteaza, se muleaza reciproc.La fel si in viata in trei, e o perioada de dezechilibru, de agitatie, trebuie sa faceti fata situatiei cu maturitate, si io plang cat ma tin ochii si nu rar, si uneori imi vine sa-mi trag pumni in cap de nervi (asa ca Danut) si-mi vine s-o iau razna din diverse motive unele de-a dreptul revoltator de simpliste, altele mai serioase, insa mai bag un magneziu+B6, mai respir adanc, mai fac o baie cu ulei de lavanda si mai plang acolo pana ma racoresc si o iau de la capat. Copilul e pe primul loc, si pentru el merita sa scanati situatia cu seriozitate inainte de a se destrama totul. Unul din voi va deveni parinte de weekendiar celalalt ca avea sarcina cresterii copilului, intretinerii unei case etc, etc. Unde-s doi puterea si resursele sunt mai multe. Daca sotul tau nu e betiv, afemeiat, agresiv, prostanac si lenes....se poate cu putina rabdare si tact, aplana conflictul si criza actuala prin comunicare deschisa rationala si nu in ultimul rand afectiune si responsabilitate fata de cel mic care are dreptul la o familie.
Daca am scris aiurea sa nu te superi, eu asa gandesc, nu vreau sa tin prelegeri am vrut doar sa iti spun ca uneori cand ne cade valul de pe ochi e prea tarziu si poate ebine sa fiitras de maneca inainte de a face un pas regretabil...spun toate astea cu riscul de a ma considera pisaloaga.