sangerare dupa chiuretaj

sangerare dupa chiuretaj | Autor: ginnet

Link direct la acest mesaj

Fetelor sunt disperata pana ajung la dr.Am pierdut o sarcina oprita din evolutie sapt.trecuta vineri si acum acum am sangerari...
Am facut trat ptr. mentinerea sarcinii cu duphaston si gravibinon am citit ca de la gravibinon poti avea sangerari .....s-a mai intamplat cuiva asa....e groaznic prin ce trec

Va doresc numai bine
Ginnet

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

dupa chiuretaj am avut sangeri ca la menstruatie, apoi la alte 7 zile am luat-o de la capat. dureaza pana se reface organismul, important este sa se opreasca aceasta sangerare.

nu stiu daca are legatura, dar si eu facusem gravibinon

o sa fie bine, ocupa-ti timpul cu ceva placut, orice, nu lasa gandurile sa te copleseasca

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ginnet...nu descuraja...si Roxee a trecut printr-un chiuretaj ca si tine...de curind...si eu mai demult....s-ar putea ca singerarea sa dureze mai mult...urmareste-te...daca ti se pare ca ai febra du-te la doctor...daca nu...asteapta sa se opreasca singerarea...timp in care ia niste calciu...si nu face efort...si mai ales nu uita: "toate pentru una...una pentru toate"...pupici...

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

Ginnet eu am avut sangerari 2 saptamani dupa chiretaj in primele zile mai abundent apoi din ce in ce mai putin ,sarcina mea a fost oprita in evolutie la 10 saptamani. A 3a saptamana sangerarea a inceput sa fie mai puternica, am fost la medic, mi-a facut eco si mi-a spus ca e totul in regula cu uterul si ca ar trebui sa apara menstra. De a 2 a zi a inceput o sangerare de menstra care m-a tinut vreo saptamana.

Mergi la medic si vezi ce spune, ar trebui sa faci o ecografie sa te asiguri ca e uterul curat si ar fi bine sa iei niste calciu, eu am luat la indicatia medicului. Incearca sa nu faci efort si nu te mai gandi la ce a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Draga Ginnet,
Imi pare tare rau sa aud ca ai pierdut sarcina.
Noi am fost "colege" la mamici de iulie-august 2005, nu stiu daca-ti mai aduci aminte de mine. Te inteleg si stiu prin ce-ai trecut , stiu ce simti. Mie mi s-a intamplat la fel acum o luna, pe 7 ianuarie, tot din cauza sarcinii oprite din evolutie.
Eu n-am sangerat foarte mult, dar din pricina asta mi-am facut chiar ganduri. Eu auzisem ca e bine sa sangerezi dupa chiuretaj, din ratiuni de "curatire". Asa ca nu te speria. poate sa-ti dea injectii de ergomet. Mie mi-a dat la iesirea din spital sa fac in ziua respectiva si inca doua zile dup-aia, cate una. Dar fiecare are metodele lui.
Stiu ca acum ti-e greu, dar incearca sa fii optimista.
Te asteptam pe forum la "aspirante". Ai sa vezi ca va fi bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnet spune:

Sunt disperata vineri am fost la dr.si m-a chiuretat din nou.E ingrozitor ce mi se intampla.
Sunt terminata de abia mai stau in picioare... dupa unul (sau doua in cazul meu) chiuretaj ce a-ti luat sa va mai reveniti.
Motivul dr.ca sunt eu sanatoasa ca mi s-a inchis colul nu ca a gresit el...si pe deasupra s-a purtat f.urat cu mine.

E f.greu stiu ca trebuie sa imi revin dar in afara de antibiotice ce sa iau sa ma mai intaresc un pic.
Va pup
Ginnet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

eu am facut intrerupere..si una peste alta am sangerat cam....2 luni...timp in care m am dus la medic 1 data si atunci am refuzat sa mi se faca control ....mi au dat ergomet ..clorocalcin si vitamina C...o vreme m am mai linistit dar tot am sangerat....Iar la primul ciclu a fost groaznic...ideea e ca trebuie sa ai rabdare...la mine cred ca ramasesera resturi..in cazul tau daca te ai reqiuretat inseamna ca e ok,,,si ca o sa tzi revi ..important e sa nu te stressezi..sa stai cat mai mult in pat ..sa bei lichide..sa iei calciu...fiole ci vitamina C si elentual clorocalcin ..nu au ce rau sa tzi faca....stai calma ca e cat de cat normal sa sangerezi pentru ca se ciratza uterul..eu una exclud sa mai ai resturi si acum..dupa 2 interventzii...

tot binele din lume.

danna2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni25 spune:

ginnet,acum 2 sapt m-am dus la un control-eram gravi in 9 sapt-ma durea spatele si la baie am observat o usoara sangerare.Am stat o spt in spital cu diagnosticul sarcina oprita in evol si iminenta de avort-s-a vazut la ecograf.luni noaptea sangerari puternice,hemostatice,marti dimineata m-a chiuretat pentru ca nu mai ara nimic de facut.Am sangerat normal ca la menstra am crezut ca se va decolora treptat si pana maine-la o saptamana o sa-mi traca.Dar azi m-a apucat o sangerare cumplita cu durere de spatesi burta de turbez.Eu am luat utrogestan si am facut injectii cu papaverina si scobutil si no-spa +indometacin.Acum iau sorbifer,calciu,ciprofloxacina si ergometul l-am terminat ieri
dupa ce ca sunt traumtizata acum sunt si ingrijoraa cu sangerarea asta.
Asa ca si eu ca si Ginnet asteptam incurajari si sugestii.E normal ce ni se intampla?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serenity spune:

Doamne Dumnezeule , este ingrozitor ceea ce s-a intamplat si atata suferinta prin care treceti ginnet si moni25 ! Curaj si luati calmante ale durerii mai puternice cum ar fi Novalgin , Calmaforte . Un gand bun pentru voi si am sa ma rog ca durerile voastre sa fie alinate cat mai repede !

Mic album

Alexandra , mamica lui Mihaita

Trebuie sa traim si sa cream. Sa traim pina la lacrimi ( A.Camus )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lulu_N spune:

Ginnet,

Dar, dr. nu ti-a recomandat nimic? De exemplu, mie mi-a dat Ergomet, Indometacin supozitoare si antibiotic - Ospamox. Ergometul se elibereaza din pacate doar pe baza de reteta, insa este f. benefic mai ales daca ai hemoragie.

Oricum, singurul lucru de care trebuie sa ai grija este febra. Daca depaseste 38, atunci urgent la doctor.

Imi pare rau, ca te-a chiuretat din nou

Cu bine,

Lulu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emi si mami spune:

Fetelor, nu va speriati.
E normal sa sangerati. Eu am sangerat cel putin o saptamana dupa chiuretaj (sarcina oprita in evolutie, 11 sapt) si dupa aia, vreo luna, am mai sangerat intermitent. Si eu m-am speriat, dar a trecut.
Monitorizati-va temperatura, sa nu apara vreo infectie.
Sfaturile cu medicamentele sunt f bune. E important sa luati ciprofloxacina (sau alt antibiotic cu spectru larg), ergomet, no-spa si alte antispastice, clorocalcin, calmante pentru durere.
Curaj, ca totul va fi ok! Din proprie experienta.
Va pupam si suntem alaturi de voi,

Emi bebelusa si mami Raluca

Mergi la inceput