Eu la prima sarcina pierduta am sangerat vreo 3-4 zile.Atunci am facut si primul si ultimul chiuretaj..pe viu..ma rog..
La a doua sarcina am sangerat vreo 5-6 zile,maxim o saptamana,in conditiile in care fusese sarcina oprita din evolutie insa n-am facut chiuretaj,s-a eliminat de la sine,fiind o sarcina mica.
La a treia tot cam ca la doua,si tot fara chiuretaj..
Tratament am facut cu ampicilina,ergomet,indometacin,vit C si calciu.Apoi o perioada am luat vitamine si minerale.
Mie dr. mi-au zis asa la a doua si a treia sarcina,pt ca n-am vrut sa fac chiuretaj din cauza ca-s traumatizata de la primul.."daca nu-ti trece intr-o sapt.maxim,ai sangerari mari,dureri vino inapoi imediat""daca apare si febr.te prezinti de urgenta la medic"
Mie 2 luni mi se pare enorm..asta si din cunostiintele mele..
Eu am avut o perioada,cam 10 zile-2 sapt niste scurgeri maronii,si mi s-a spus ca nu-i infectie,ca asa se elimina dupa o pierdere de sarcina.
Pupici cu lipici.
Eu zic ca iei neaparat antibiotice pt a evita o infectie.
Imi pare rau ca treci prin ceea ce treci..sincer n-am cuvinte!Te inteleg perfect,iti inteleg durerea.Sper sa ai puterea sa mergi mai departe si sa lupti.La mine durerea sufleteasca,psihica a fost mai mare..ma terminase..offf..imi pare sincer rau!
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!
Va multumesc f.mult pt.incurajari sper sa pot face fata situatiei...
Am sa iau trat ca sa pot rezista .
Va pup
Ginnet
Moni25,
Imi pare rau sa aud ca mai sufera si altcineva la fel ca mine...e cumplit prin ce trecem, dar trebuie sa gasim putere sa trecem peste asta...
Iti doresc multa sanatate si sa auzim numai de bine.
Te pup
Ginnet