endometru, ovulatie, temperaturi (12)
Raspunsuri - Pagina 8
utocatalina spune:
Ufff mai fetelor nu mai fiti triste...acum oricum nu mai putem da inapoi...si chiar daca sansele la inseminare sunt de 15% Mirelas...sunt fete care au reusit chiar de la prima inseminare...parca Ana Maria...daca tin bine minte...Antonia...ce sa mai zis...la mine de fiecare data cind am ramas...am avut niste simptome...dar acum chiar daca as vrea ca lucrurile sa stea alfel...sunt 100% sigura ca nu se lasa cu nimic luna asta....si asteptarea ma omoara...citeodata ma bate gindul si la FIV...desi stiu ca trebuie sa mai am rabdare...si cred ca daca nu ar fi costurile ridicate m-as si repezi sa fac...la 50% sanse....este cu totul altceva, nu? Oricum traseul meu pina in vara ramine acelasi...luatul temp...monitorizarea ovulatiei...si prestarea la indicatiile doctoritei...oricum speranta nu mi-am pierdut-o si le doresc tuturor fetlor sa aiba puterea sa mearga inainte!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
mirelas76 spune:
Tonnia, da, l-am vazut, tocmai ma pregateam sa-ti raspund!!
pai tocmai de aia am facut TPC-ul ieri, pt ca marti era o speranta ca voi ovula! vineri nu putea sa-mi faca intai eco si apoi TPC!
oricum, in caz ca voi ovula, ca ma duc iar marti la eco sa vad ce si cum, voi repeta TPC-ul..dar nu cred ca acum stagneaza foliculii si apoi vor incepe sa creasca ca Fat- Frumos!!
si oricum..ok, nu eram la ovulatie...dar totusi toti
erau morti!!! Exista o f mica sansa sa se schimbe ceva!!
merci Tonnia, Ariadna, Cata de incurajari!!

ariadna33 spune:
Ma scuzati, stiu ca s-a discutat muuuult pe tema TPC, dar eu totusi nu inteleg: Mirela, tu ai ramas cu sotul tau acum 2 ani, intre timp ce s-a intamplat, corpul tau a inceput sa fabrice anticorpi? De cat timp esti cu sotul tau?
Tonnia spune:
Pana una-alta, TPC-ul tau nu are nici o valoare! Si marele T. trebuia sa stie! De fapt, nu cred ca el te-a speriat, ci singura ai construit scenarii. Cu ovulatia este alta poveste. Poate ai mai tarziu, sau poate ciclul asta nu ai! Sau poate n-a surprins-o el. E el fantastic, dar nu pe ecografii, sa fim seriosi! Altii sunt tari pe eco, numai asta fac si inca unul din asta tare a zbarcit-o si cu mine!
Cata, asa eram si eu odata! Si uite ca nu mai seamana!
mirelas76 spune:
Ariadna,am ramas acum 3 ani si 5 luni, sunt cu el de 6 ani...si habar nu am ce s-a intamplat intre timp, ca io nu ma pricep

ma rog, dr biolog, a zis ca am un col super curat ( a ramas chiar impresionata de asta, de spermograma sotului nu mai zic )...glera era f putina dar cristalizata ( ceea ce inseamna ca s-ar putea sa ovulez, s-ar putea deci, subliniez..)...dar..probabil ca tot inseminarea ma asteapta, si asta dupa ce intai se va incerca obtinerea ovulatiei, prin stimulare, dr spera sa raspund la ea..
cica marele meu avantaj la inseminare ar fi varsta mea si spermograma sotului! Dar pentru asta tre sa am io ovulatie!!!

Tonnia, EL stie asta..tocmai de aia m-a chemat in continuare la monitorizare si, daca voi ovula totusi, voi repeta TPC-ul...dar marele minus, chiar si in cazul asta, e ca totusi TOTI
erau morti, chiar si in conditiile astea!! Exista o sansa sa se schimbe ceva, dar...nu f mare!!
ariadna33 spune:
Mai, colul il am si io curat. Dar la celelalte 2 ... stam cam prost. Varsta mea, ce sa mai zic...
Tonnia spune:
Chiar nu intelegi ca TPC-ul este zero barat, ca a fost executat incorect si ca nu trebuie sa te gandesti inca la inseminare?!!!
Normal ca erau TOTI morti din moment ce nu aveai glera preovulatorie. Altfel, ar fi suficient sa prestam din 4 in 4 zile!!!
mirelas76 spune:
Tonnia..ok...am spus ca e posibil sa fie asa...dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma bazez pe asta si sa nu fiu trista deloc!! Pana la urma, fiecare e cu felul lui de a fi...asa sunt io mai pesimista...ok..
Tonnia spune:
Pai nu vreau sa fii pesimista decat cand ai motiv, Doamne fereste! Deocamdata, n-ai aflat nimic, asta incerc sa-ti spun. Iar stresul ridica prolactina!