endometru, ovulatie, temperaturi (12)
Raspunsuri - Pagina 7
mirelas76 spune:
fetelor, io am scris la "test postcoital"...asa, ca sa scriu cat de cat la subiect..
sunt f suparata acum, bocesc de aseara

dar va pup si va tin pumnii voua..daca la mine...
ariadna33 spune:
Lasa Mirela ca am citit tot ce ai scris, peste tot. Nu e dracul asa negru, ti-a zis ca este posibil sa ovulezi mai tarziu... iar cu TPC iar ti-a zis ca exista o rezolvare, inseminarea. Eeee, ieri parca erai vesela si favorizata de soarta?
Lasa ca esti pe maini bune...
utocatalina spune:
Sunt si eu
...neata fetelor
...din pacate eu nu am nici o veste noua
..iara nici un simptom
...sunt in a 9-a zi de DPO...dar sunt sigura ca nici luna asta nu se intimpla minunea...in fine...ce sa fac altceva decit sa merg inainte...? V-am citit pe toate
...dar cum netul asta merge ca un
...nu pot decit sa ies cit mai repede...dar nu inainte de a va pupa
pe toate si a le incuraja pe Mirelas si pe Rucsi...sa mearga inainte!
...O zi buna si reusita tuturor!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
mirelas76 spune:
cand am zis io ca-s favorizata de soarta????? si vesela???
cand sa ma i ovulez?? in atatea zile doar endometrul crescuse, foliculii stagnasera de tot...nu cred ca e posibil sa stagneze o perioada si apoi sa o ia iar din loc!!!
iar despre inseminare ce sa zic!! ai vazut ca are 15 la suta sanse!!!
merci oricum de incurajari!!
Tonnia spune:
Mai Mirelas, normal ca ti-a iesit TPC-ul negativ din moment ce nu erai in preajma ovulatiei!!! Eu , sincer, nu inteleg cum ti l-a facut dim moment ce se vedea ca nu ovulezi in urmatoarele 2 -3 zile! E chiar absurd. Iar cu ovulatia, cred ca mai e timp, pt. ca ai ciclu lung si foliculii pot sa creasca mult mai repede in preajma ovulatiei!
Si nu in ultimul rand, presteaza chiar daca e asa!
Cata, eu nu am nici acum simptome!
mirelas76 spune:
ariadna...asta-i altceva, am avut noroc cu dr, ca l-am prins intr-o pasa buna si am discutat mai mult, etc...
dar asta nu inseamna ca e bine cu mine
...sunt 2 lucruri diferite!!
PS daca poti rezista, nu te apuca iar de fumat!! ca io fumez si...