endometru, ovulatie, temperaturi (12)
Raspunsuri - Pagina 2
ariadna33 spune:
Stai putin, nu stiu ce s-a inteles, eu am vrut sa zic ca pun mana pe gat si simt ca am o temperatura mai ridicata decat de obicei.![]()
Felicity spune:
Tonnia daca nu te lasi acum, sigur mai incolo nu vei mai putea chiar daca vei vrea sa o faci. ti se face rau, chiar si in preajma celor care fumeaza.
si ca sa te speriu, se zice ca riscul unui avort spontan e mai mare in randul persoanelor fumatoare.
ariadna esti de admirat, desigur ai procedat foarte corect sa te lasi inainte de a fi insarcinata!! si esti perserverenta, bravo tie, esti tare!! si eu cred ca ai ovulat acum cateva zile!! si ai avut si endometru pe masura, luna asta e luna cadourilor pt tine.
eu le astept pe danangie si pe Liliana cu vesti marete!! si Cata mai are un pic!
utocatalina spune:
Felicity
...si restul fetelor
...eu nu mai am nici un simptom
...nici sinii nu ma mai dor
...azi este a 8-a zi DPO...si in fine...cred ca nici luna asta nu se lasa cu bebe...in fine
...mergem mai departe
....azi noapte am avut probleme cu somnul si azi de dimineata cind mi-am luat temp. crescuse brusc de la 37.1 la 37.3....nebunie totala....eu oricum nu mi-am pierdut optimismul si sti ca la capatul tunelului se afla si luminita mea...totul este sa ajung acolo...asa ca acum sunt pe drum.
...pup toate fetele dulci...si va tin pumnii celor care sunteti in preajma rusilor....ca sa nu mai vina....na .....i-am luat la foc continuu pe rusii aia rai
....
http://community.webshots.com/user/utocatalina
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Tonnia spune:
Cata, treaba cu simptomele e cam inselatoare!
Nu m-as baza pe ele!
Stiti ce nu inteleg, unde a disparut Rucsi?!
utocatalina spune:
Antonia...pupici
...tu cum te simti?
Din pacate la mine de cite ori a fost sa ramin.....am avut toate simptomele...absolut toate....ori acum...zero
...in fine...deja imi stabilesc strategia pentru luna viitoare
...cit priveste Rucsi...nici eu nu stiu nimic...hai sa-i dam o strigare
...
danangie spune:
Aseara pe la 22,00 au venit rushii.
Deci acest CM l-am avut de 29 zile.Iar s-a dereglat.
Luna aceasta voi merge si eu sa vad de-o monitorizare.POate ma ajuta si pe mine D-zeu luna aceasta.
UTOCATALINA tin pumnii!
MRL pe unde esti?
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
utocatalina spune:
Danangie
...mama lor de rusi
....dar la 29 de zile este ok cm...scuze dar nu stiu care era durata standard a cm tau...si eu fac ca si tine...in fiecare luna...bag o monitorizare...poate cine stie? Sa nu ne pierdem speranta...o sa fie bine
....Liliana este si ea pe aici pe undeva...cred ca a scapat deja de rusii aia nesimtiti
....
danangie spune:
Eu dupa ce m-am oprit de luat anticonceptionale am inceput cu un CM de 27 zile,pe urma am avut si 29; iar ultimele 2 luni l-am avut de 25 zile. Ma gandeam ca s-a reglat.Dar luna aceasta...29 zile.Eu e prima oara cand voi merge la monitorizare.Cat trebuie sa fie endometru si foliculii daca e totul ok?
Sper LILIANA macar tu sa faci echipa cu TONNIA luna aceasta.
FELICITY ce mai faci?M-am inscris si eu la site-ul ala fertiliyfriend.Nu inteleg in totalitate ce scrie acolo,dar sa vedem cum merge.Un pupic.
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
utocatalina spune:
Danangie...eu zic ca e mai bine sa fie cm de 29 decit de 25 pentru ca s-ar putea sa fie cam mica faza luteala...la 25 de zile...asa ca mai bine ti se regleaza la 29 de zile
....despre monitorizare depinde in ce zi vei fi cheamata si de organismul tau....eu in ian. aveam in ziua a 10-a un endometru de 6,5 mm si un folicul de 17 mm de dreapta...si am ovulat in ziua a13-a....tinind cont de faptul ca ambele cresc in medie cam cu 1,5 mm/zi...fa si tu o socoteala cam ce valoare aveau...in febr. in ziua a 11-a...un endometru de 7 mm si un folicul de 18 mm pe stinga..si am ovulat in ziua a 13-a...la fel ca data trecuta....doctorita mi-a zis ca este foarte bine.....acum cit trebuie sa fei endometru si foliculul la modul ideal parerile sunt impartite...sa ma vei si alte pareri
...