endometru, ovulatie, temperaturi (12)
Raspunsuri - Pagina 3
MRL spune:
Fetelor, as fi vrut sa fac echipa cu Tonnia, dar nu fost sa fie. Eu la 28 de zile m-am trezit cu napasta. Acum stiu sigur ca faza luteala la mine este de 15 zile. La mine endometru in ziua 10 a fost de 8 iar pe stanga un folicul de 16 iar in ziua 12 am facut inseminarea.
danangie, despre cat ar trebui sa fie endometru si foliculii vorba lui Cata, parerile sunt impartite. Eu stiam ca in preajma ovulatiei ar fi bine ca endometru sa fie peste 8 iar foliculii peste 18. Sa nu fi ingrijorata daca cm este pe la 28-30 de zile. Asta ar insemna sa stai bine cu faza luteala.
Mii de
pentru fete
LilianaM
miki iris spune:
La ora 13 ma duc la un film. Se numeste "cresterea foliculului".
Apropo' ruleaza la cinema Niculescu.Vi- l povestesc si voua cand ma intorc.
miki-cinefila
miki iris spune:
Sper sa nu fie prea multi spectatori ca nu e premiera...Si regizorul sa vina repede.
miki iris spune:
Acum am vazut ca la mine la tara apare Russia iar eu sunt din Bucuresti-Romania.Pe ce oi fi apasat frate?
MRL spune:
miki iris, abia astept sa ne spui ce tema are. Sper sa fie de actiune sau romantic. Nu imi plac dramele. Apropos, cat mai este biletul la sfarsit de saptamana?
Pupici
LilianaM
utocatalina spune:
Miki Iris....si eu care credeam ca esti din Siberia!
Succes la foliculfilm
....
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
AYSHA 2 spune:
Astazi mi s-a naruit si ultima speranta 

Nu-i nimic, tragem aer in piept si ne continuam alergarea !Ai reusit, continua, nu ai reusit, continua ! partea mai buna este ca mi-a iesit progesteronul in limite normale, deci am ovulat. Daca n-ar fi pardalnica asta de oligospermie....
Va pup, chiar daca am lacrimi de crocodil...Aysha
utocatalina spune:
Aysha...ia o panseluta
....si nu mai plange...nu de lacrimi ai nevoie..ci te multa incredere in tine...ca va fi bine pina la urma...chiar daca acum totul nu pare roz...eu te pup
...
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
AYSHA 2 spune:
Merci,Cata, ia si tu de la mine o frezie
Sa speram ca va fi bine pana la urma...nu se poate sa nu reusesc...
Vedeti, fetelor, care sunteti in perioada propice, ca luni este ziua indragostitilor ![]()

Aysha
Anca Wish spune:
Miki, poate in rusia ruleaza filmul ![]()
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish