endometru, ovulatie, temperaturi (12)
Raspunsuri - Pagina 10
Sorina7 spune:
Mneata fetelor !
dat-mi voie sa recomand ceva fetelor cu trompe infundate, anexite, infertilitate. Faceti cate o tura de Sovata, la un hotel bun, unde se fac proceduri cu namol, tampon cu namol, apa sarata din Lacul Ursu, curenti interferentiali, irigatii cu apa sarata. Nu fac reclama gratuita, dar credeti-ma ca au rezultate spectaculoase. Si toti banii care se dau pe HSG, laparo si alte alea ar ajunge de un concediu acolo.
eu am fost in august anul trecut si in septembrie eram gravida, dupa 8 luni de incercari. Ca n-a fost sa fie, e din alte cauze, hormonale, progesteron mic, de care nu stiam atunci.
si vreau sa va spun de exemplu ca mi-a facut niste sedinte de curenti interferentiali pe partea dreapta, si de atunci ovarul drept ovula fara probleme. L-a scuturat nu gluma.
eu am stat numai 7 zile si proceduri 5, ca nu se face sambata si duminica, si tot au avut efect. Recomandarea e de 14 zile.
cam aceleasi rezultate sunt si la Techirghiol, mare, ceva cu namol si apa sarata.
apropo de trompe infundate, sora mea a avut trompele infundate, tratamente peste tratamente, isi luase gandul, si la 40 de ani s-au dus la mare, a facut namol, pentru alte motive (reumatism) si cand a ajuns acasa era gravida si a facut un baietel.
Sorina
ariadna33 spune:
Cum adica 'tampon cu namol', sa-ti bagi acolo namol?!
Si in ce constau sedintele de curenti interferentiali?
Pe bune, io n-am mai avut concediu de o vesnicie, cred ca mi-ar prinde bine si Sovata...
Sorina7 spune:
sunt niste chestii de tifon, in care baga namol fierbinte din lacul Ursu, si il baga usor inauntru...primul e nasol, dar te obisnuiesti si oricum dupa te simti super, e de mare efect. Si apoi te impacheteaza cu namol fierbinte si stai intre o gramada de cearceafuri si paturi vreo 30 minute. Apoi la curenti iti pune un buretel sub fund si in zona cu probleme, la mine a fost in dreapta, o sarma conectata la aparat, stai 20 minute si asistenta mareste incet incet frecventa si intensitatea, sunt la inceput ca niste gadaleli care cresc si te lasa pana la intensitatea pe care o suporti. De aceea merita sa mergi la un hotel unde se fac aceste proceduri in mediu foarte steril, eu care sunt ipohondra am fost super multumita de igiena, de exemplu e pat din ala ca la ginecologie, dar dupa fiecare pacienta e spalat cu toate minunile de lotiuni si apoi cearceaf curat, etc...aici nici in spital nu am vazut asa ceva. Daca te intereseaza iti dau pe PM unde am fost.
Sorina
Kariris spune:
Sorina, eu de ramas oricum nu raman... da' pentru tamponul ala caldut cu namol inauntru "dupa care te simti super" ....zau ca m-as duce!![]()
Hai ca am glumit... da pe bune o sa ma duc; eu am mai fost si mi-a placut la nebunie statiunea, lacul Ursu si imprejurimile (padurile) ....eu am fost vara si uite chiar anul asta o sa merg din nou.
Anca Wish spune:
quote:
Originally posted by lachione
Sorina, eu de ramas oricum nu raman... da' pentru tamponul ala caldut cu namol inauntru "dupa care te simti super" ....zau ca m-as duce!
Hai ca am glumit... da pe bune o sa ma duc; eu am mai fost si mi-a placut la nebunie statiunea, lacul Ursu si imprejurimile (padurile) ....eu am fost vara si uite chiar anul asta o sa merg din nou.
Ia-ma cu tineeeeeeee!!!!!!
anca...poate intr-o zi

http://community.webshots.com/user/ancawish
Kariris spune:
Pai sa stii ca te iau Ancuto, vezi ca tocmai ti-am facut "curte" la aspirante optimiste!![]()
mergem la vara la Sovata, singure, ca sa ne tratam... si poate ne intoarcem gravidutze...
... ce naiba...ca doar de aia o fi vorba aia "hai cu mine la Sovata, ca sa ti-l arat pe tata"... o fi ceva pe acolo prin zona...
Felicity spune:
sunteti simpatice foc, "cu hai cu mine la sovata .."hahaha
cand am intrat eu pe forumul asta prima oara era o intreaga discutie despre sovata si eram hotarata sa merg si eu, suna extrem de bine baile alea de namol, te relaxezi, cred ca e ideal, plus ca si util.
si daca mergeti in grup, o sa fie si amuzant!!!
rucsi, imi pare rau ca esti asa de suparata, imi amintesti de Tonnia care nu mai stia pe ce cale sa o apuce, si uite-o acum unde a ajuns. Nu cred ca trebuie sa dai crezare orbeste unor medici ca si ei gresesc. Si tratamente exista!!! Sper sa te simti mai bine acum ca te-au incurajat fetele si sa vezi ca orice problema are o rezolvare. 
ariadna mititico, cum sa te apuci de fumat??? tocmai luna asta cand ramai insarcinata??? eu zic sa nu iei hotarari pripite. mai bine mesteci guma ![]()
mirela si eu cred ca te panichezi un pic prea devreme...daca nu aveam exemplu Tonniei (Tonnia ai devenit de referinta!!), as fi zis, da nu ovulezi, da ai TPC negativ, dar nu se stie niciodata!! vei ovula mai tarziu si ai sa vezi ca totul o sa fie bine si vei fi gravidutza.
Tonnia gravidutzo, ce mai faci? ai zis la familie si prieteni?
Eu n-am zis la nimeni, decat voua, o sa zic dupa amniocenteza daca decurge bine totul. Am oroare sa le dau o veste buna si apoi sa ii dezamagesc.
ariadna33 spune:
Uite-o pe Felicity
, cea pe care o stiam eu! Imi faci impresia ca de cand ai vazut inimioara batand la eco ti-a mai venit si tie inima la loc.
Mai, tocmai ma pregateam sa spun ca vreau si io Sovata, tratament din ala cu gadeleli si tot tacamul. Atata imi trebuie, doar sa-mi dati cateva indicii, ca vin si io cu voi si va mai si invat figuri noi!
O sa fim gravide sigur! In gasca!
Mi-a mai trecut putin 'furia' cu fumatul, dar sincer va spun ca ma apucase rau de tot vineri... Uf. Sper sa ma tin tare. Asta e cu viciile astea, ca te lasi de unul si tb. musai sa te apuci de altul.
danangie spune:
Buna seara fetelor!
Fetele
TONNIA SI FELICITY ce mai fac? Va multumesc ca sunteti alaturi de noi cele care in fiecare luna o luam de la capat.
FELICITY dar de ce vrei sa faci amniocenteza?
UTOCATALINA tin pumnii.Poate la tine iese cu 2 linii!
Sa ma anuntati si pe mine daca plecati de aici pe vreun alt subiect.
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

!