Vergeturi

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns salma spune:

salutare.stie careva dintre voi dk l'oreal perfect slim patch are pe bune efectttt?multam' fain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

^ imi pare rau personal nu stiu

dar am si eu o problema, am citit subiectul si sunt in dilema

am nascut, alaptat 1 an 1 luna si 3 saptamani, am intarcat, luand niste pastile pt oprirea lactatiei, de atunci incetul cu incetul sanii mei arata ca niste smochine ofilite, cu niste dungulite albe, ca si cum ar fi tesut de grasime...acum voi ziceti ca celulita la inceput e rozalie, or eu nu-mi amintesc sa fi avut vreodata culoarea asta....avand siun nodul la san, doctoru de aici mia recomandat niste pastile, care cica ar ajuta la refacerea tesutului mamar si o buna functionare a acestuia si la depozitarea de tesut gras pe san (marire)
am luat pastilele 5 luni, sanii arata mult mai "bine" dar tot am acele chestii albe......

Am cautat creme anti-celulita pe aici dar nu am gasit Ce ar putea fi si cum scap de ele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by Annie80

Am cautat creme anti-celulita pe aici dar nu am gasit

Trebuie sa te uiti mai bine! Gasesti cel putin 10 feluri,fara a le mentiona pe cele de la Paris Gallery (cele cu nume grele).

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Luna75
unde? la lulu, sau prin farmacii ? Am gasit una la K.M.T care costa 12 dhs si.....hahaha ma si bufneste rasul ca o sa aibe vre-un efect la banii astia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Annie,la Lulu chiar n-am vazut deloc,in general nu prea sunt bine aprovizionati.Intr-adevar farmaciile sunt baza.Intrebi de crema anticelulitica si iti ofera "cu gramada"in functie de buget.
Ca si tine,nu am incredere in produsele ieftine-gresim sau nu – cine stie?
Daca doresti sa vezi o schimbare iti recomand crema anticelulitica de la Roc (150 Dh).
Momentan am una chiar de la Dove-in care nu prea am incredere datorita pretului scazut (se gaseste la Carrefour,tot acolo gasesti si de la Loreal (are miros palcut si face pielea fina).

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Luna75, poate no sa crezi dar am gasit de la L'oreal in LULU vreo 45 dhs..si aici in fujairah nu avem carrefour, si sa platesc taxiul pana in dubai...nu-mi permit asta des si lulu aici e cel mai aprovizionat hypermarket :S

si cu cea ieftina dupa 3 zile se vede diferenta....poate chiar gresim cateodata cand ne luam dupa pret...who knows!

acum o s-o termin pe asta de la jeergens si dak o sa fiu multumita o sa countinui cu ea, dak nu incerc L'oreal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Annie, dungulitele albe de pe sani sunt vergeturi, adica stratul de grasime a plesnit, in perioada cand aveai lactatie si volumul sanului era depasit. Pielea se intinde prea mult, si nefiind foarte hidratata si elastica plesneste la nivelul straturilor profunde. Nu exista celulita pe sani, deoarece sanul nu este un organ care sa retina apa si toxinele asa cum se intampla la nivelul abdomenului, soldurilor, coapselor. Deci nu stiu daca rezolvi ceva folosind un anticelulitic la nivelul bustului. Parerea mea, care am vergeturi pe fund, nici produsele antivergeturi nu au cine stie ce efecte. Poti doar sa preintampini formarea altora, mancand multe fructe si legume proaspete, band peste 2 l apa pe zi, si evitand oscilatiile de greutate. Vergeturile, din pacate raman. Poate daca te intereseaza un tratament chirurgical, cu laser, dar la nivelul sanilor...mai bine lasa.

Mary si Anna Maria- 08.04.2006

Mergi la inceput

miai stricat pofta de viata !
glumesc normal....asta eu .o sa termin cu crema...mai cred si in miracole, macar sa le diminuez..cat de cat

implatul de silicon oare poate ajuta????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns exotic spune:

Pt>Deanny . sa sti ca si mie mi se intampla la fel cu aceasta crema de la L`oreal si nu cred ca este expirata ,daca ai observat intra in piele si masajul devine dificil ,ceea ce inseamna ca ar trebui sa ciupesti un pic pielea ,este foarte dureros dar masajul de celulita cam asta este ,in saloanele pt.infrumusetare ma refer la cel pt celulita si vergeturi cam asta este procedeul ,iti rasuceste pielea ,nu stiu daca intelegi dar este groaznic de dureros.efectele fiind pe masura.Asa ca te sfatuiesc sa continui

Mergi la inceput