Balante (dez)echilibrate (9)
Raspunsuri - Pagina 7
alexandrina spune:
Am editat mult la mesajul anterior, si vad ca ai o suma de alte raspunsuri, sunt convinsa ca am reusit sa te confuzam.
Iau si coordonatele celea noi sa incerc sa ma conving si eu ca ai ascendentul in Capricorn cum zice gabirus.
Probabil ca am gresit in ecuatie ora Chisinaului fata de GMT
Alexandrina.
alexandrina spune:
Algoritm pentru ticka:
- daca ora Chisinau = GMT + 2 ore, ai ascendent Varsator
- daca ora Chisinau = GMT + 3 ore, ai ascendent Capricorn, cum zice gabirus
La adresa asta zice ca in octombrie 1975 ora Chisinaului era inainte cu 2 ore fata de GMT: www.timezoneconverter.com/cgi-bin/tzc.tzc" target="_blank">http://www.timezoneconverter.com/cgi-bin/tzc.tzc
Alexandrina.
ticka spune:
E normal sa fie o mare confuzie, pentru ca acum ora Chisinaului e GMT + 2 ore, pe vremuri ora Chisinaului era GMT + 3 ore. Orasul in care m-am nascut - e oras de hotar cu Transnistria (spre granita de est a MD) aproape de Ucraina. Ori in Ucraina, adica la 50-60 km mai spre est e GMT + 3 ore.
Las ca e bine si asa, ma consolez ca balansez (cum shade bine unei balantze adevarate!!!!) intre capricorn si varsator
alexandrina, gabirus: inca o data cate o de la mine!!!!
Cary spune:
Hai pupici tuturor si Bine ai venit! Alexandrina.
Azi sunt intr-o mare graba ca doar e Valentine's Day,nu!?
Am facut mici aranjari prin casa cu inimioare si cateva aperitive.
Rebi va primi o oglinjoara de domnisoare,pentru camera ei,Axel va primi un avion si tati un parfum!
Mami cu siguranta va primi flori si un cadou surpriza de la Tati(va spun maine ce!).
Sambata am fost la niste prieteni care au o fetita de apropape 6 ani,cand am intrat in bucatatrie am dat cu ochi de un mic tabel si m-a ros curiozitatea!???Am chemat-o pe Simona sa intreb ce este acel tabel ca e tare haios?????
Raspunsul e:Eu am scris regulile si Alexandra(copilul) a dat pedeapsa aferenta,pe care si-a ales-o singura!!!!!adica:
-cand o supar pe Mami si Buni,NU primesc 3 zile ou kinder.
-cand nu impachetez hainele si nu le pun aranjate sau in dulap,NU am voie 2 zile la desene animate;
-cand uit sa-mi pun papucii,NU am voie sa mananc o zi bomboane;
-cand nu fac curatenie in camera mea,NU am voie sa colorez in carticele 4 zile;
-cand nu mananc tot din farfurie,mi se taie portia de ciocolata!
Ticka sa stii ca de comun acord am sa fac si eu un tabel cu reguli si pedepse atat pentru Rebi,cat si pentru Axel,cand va mai creste.
-Oare n-ar fi bun si pentru Tatici un tabel din acesta????
Gata pe maine,ca da dragostea peste mine!
Pupici si inimioare de la mine pentru fiecare.
ticka spune:
quote:
Originally posted by Cary
Ticka sa stii ca de comun acord am sa fac si eu un tabel cu reguli si pedepse atat pentru Rebi,cat si pentru Axel,cand va mai creste.
-Oare n-ar fi bun si pentru Tatici un tabel din acesta????
Gata pe maine,ca da dragostea peste mine!
Pupici si inimioare de la mine pentru fiecare.
Super ideea!!! Abia astept sa ajung acasa sa vad ce zice fii-mea!! Eu zic ca e destul de mare ca sa inteleaga si sa accepte. Cat despre tatici.......ma abtin, nu cred ca am vreo sansa!
Cary, sa-mi zici daca Rebi va fi receptiva la idee!
AdynaB spune:
Saliu balantele,
Alexandrina,bine ai venit!
Ticka,faine poze,e asa de dulce si fotogenica Sandica!
Cary,am copiat pedepsele ca sa le pot aplica mai incolo la fimea...distractie placuta deseara! Osa fie romantic cu ?
Fetelor,la noi iar a nins....nu mai vreau zapada,gata!!
Va pupacesc si fug la bucatarie!! o zi buna
Adyna si Selina bambina
gabirus spune:
Alexandrina, am testat convertorul tau pentru octombrie 1975 si mi-a dat o diferenta de 3 ore: ora 14 Chisinau este ora 11 GMT!
Si sunt destul de sigura ca nu am gresit nici prima data, iar acuma si mai sigura.
Totusi, eu zic ca e semnificativa diferenta de la un Capricorn la un Varsator ... Si faptul ca sotul si mai ales fiica au AC sau nativitate Capricorn e un semn puternic in plus (in general, la o nastere naturala, copilul preia semnul solar sau AC unuia din parinti). Si eu am o situatie similara: eu Balanta, sotul AC (Ascendent) Balanta, fiica AC Balanta.
Si am facut destul harti natale pana acuma ca sa-mi dea siguranta sa afirm ca nu gresesc asa de usor
gabirus
ticka spune:
Gabirus- , pot sa indraznesc din nou, please??? Dar fii-mea si sotul meu ce ascendent au? Nascuta pe 8 ianuarie 2000, 2:45 noaptea , or Chisinau (deh, la mama acasa unde te ajuta si peretzii :))) ) si sotul meu nascut pe 7 ianuarie 1975 2:15 noaptea, tot or Chisinau???
Multzam frumos!!!!!!
alexandrina spune:
Si eu sunt de acord cu tot ce zici despre coincidenta de semne si ascendente intr-o familie.
Si faptul ca am folosit eu gresit convertorul ala nu mai are nici-o importanta pentru ca oricum ticka a zis clar ca pe vremea nasterii ei era diferenta de 3.
Nu mai intereseaza pe nimeni ascendentul? Haideti sa-mi intru in mana si o rog pe gabirus sa ma supervizeze. Glumesc.
Va pup, pe maine!
Alexandrina.
ticka spune:
quote:
Originally posted by AdynaB
Ticka,faine poze,e asa de dulce si fotogenica Sandica!
Multzumim . Si nu mai fi suparata ca ninge! faceti si voi o Alinutza ca sa fie cu folos !!!