laparoscopie

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lala_1 spune:

Eu azi am 17 zile de la operatie(laparo) si ma simt foarte bine, azi chiar l-am intrebat pe dr. cand pot reincepe sa fac gimnastica ptr. ca-mi lipseste atat de mult...
Mi-a zis sa mai astept 2-3 saptamani.

Diagnosticul meu a fost "sindrom aderential". Mi-au verificat si trompele(au introdus albastru de metil...) si sunt permeabile.
Voi dupa cat timp ati avut contact sexual(mi-a fost rusine sa-l intreb pe dr)si mentruatia v-a venit normal sau a intarziat?

Pupici. Lala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Lala, mi-a zis repaos sexual 30 de zile. Iar ciclu mi-a venit la timp.

Sanatate multa si bafta!!!

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Offff, mi-a venit si mie randul la laparo...Vroiam sa va intreb la cate zile dupa esti in stare sa mergi la servici ? ( eu nu prea pot sa lipsesc...)
Si vroiam sa va intreb, dupa laparo, ati reusit sa ramaneti insarcinate?
Eu o sa o fac la Elias..Cine a mai facut acolo, va rog, spuneti-mi si mie, cum e spitalul, care sunt conditiile, ce trebuie sa-ti iei la tine?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri,

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Victoria, in primul rand bafta multa si te rog sa fii puternica ca nu-i chiar asa complicat.
Ce pot sa-ti spun eu e faptul ca in a 6-a zi de la laparo eram la birou, dar recunost ca nu prea era cazul sa ma duc asa de repede, dar aveau mare nevoie de mine acolo si...m-am dus. M-am simtit insa pregatita ptr. serviciu din a 10-a zi.
Cea mai grea etapa este cea petrecuta la reanimare cand te vei simtii ceva mai rau, stari de voma(eu chiar am vomat) plus durere si disconfortul dat sonda, oricum eu dimineata, dupa ce m-am trezit am plecat acasa(m-a luat sotul meu, e drept ca m-a dus cu caruciorul pana la masina dar am stat in casa mea si am dormit, ca altceva nu puteam face).
Eu am primit multe incurajari aici pe DC care m-au ajuta mult caci eram destul de speriata.
Succes mult, mult de tot si te asteptam cu vesti bune.
Pupici.
Lala

Mergi la inceput

Multumesc mult de raspuns. Probl. e ca eu dupa cateva zile de la op. tre sa plec in delegatie la Timisoara...nu stiu cum o sa ma descurc

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Eu cred ca trebuie sa amani plecarea, nu e bine sa pleci la drum mai repede de 3 saptamani si daca mai tinem cont si de vreme, e tare riscant, deoarece trebuie sa te feresti mult timp de frig...

Sanatate multa!

Lala

Mergi la inceput

Nu pot sa aman, trebuia sa plec in ziua operatiei si am reusit sa aman cu o saptamana...asta e...sper sa ma pot tine pe picioare..

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca spune:

Victoria, sati linistita, eu m-am operat vinerea si sambata dimineata eram acasa; Nu am avut probleme, luni eram chiar fresh; iar vinerea urmatoare, deci la o sapt am fost singura cu masina sa-mi scoata firele;
acum depinde si ce o sa ai, dar nu e ca la o operatie clasica;
te asigur ca vei fi OK;
eu tot la Elias am facut laparo cu dl dr tutunaru;

te pup
si bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Victoria - eu zic ca e cam devreme sa pleci chiar in delegatie. Lasa-ti si tu o portita de scapare, ca nu ai de unde sa sti cum va fi. Eu sper din toata inima sa te simti in stare. Am mai spus, ca eu am fost cam mamaliga: la birou m-am dus dupa 7 zile, dar in vizita, ca nu am fost in stare de prea multe, asa ca m-am dus in pat repede, iar cand am inceput serviciul dupa 10 zile m-am dus sa duc declaratiile la salarii si am stat cam stramba in taxi, ca de condus, nu prea am fost in stare. Acum depinde si de organismul fiecareia. La prima laparo, am fost tare zglobie, in 2001 si cred ca puteam si eu sa merg in delegatie; chiar am fost in stare sa conduc la nici o saptamana. Dar, acum, nu a mai fost asa.
Departe de mine gandul de a te speria; operatia e simpla in principiu si a doua zi poti fi la tine acasa, chiar.
Te dulce si sanatate, sa-ti revii repede si daca nu ai incotro, sa te poti duce in delegatie.
Succes!
Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Of Doamne , catde gru imi este sa va scriu. Din pacate, ma asteapta si pe mine aceasta mare interventie. Mai vreau si eu detalii, va rog!
Pupici, musete

Mergi la inceput