Propuneri de emoticonuri
Salut, vreau sa fac si eu doua mentiuni:
1. Emoticonul pentru masina apare in lista scurta de emoticonuri, dar nu a functionat niciodata... si ar fi util, ca sa nu mergem toti cu
2. Cred ca ar fi utile si niste emoticonuri pentru catel (nu e corect sa avem pentru pisici si pentru catei nu, asta-i discriminare ) si pentru ski (mai de sezon asa)...
Mersi!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Sa-l ajutam pe Mihaita!
Raspunsuri
aysha spune:
Eu vreau unul cu "jos palaria" si unul cu "ti s-au inmultit cucii la cap".Plssssssssss!
Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."
Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by iileana
Pct. 1: , ....
Scuze, nu l-am vazut pe cel cu soferul. Mersi!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Sa-l ajutam pe Mihaita!
desprecopii spune:
fetelor - cautati si propuneti- dar sa fie in aceeasi linie grafica de pina acum. si mie im plac astia.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iren spune:
Io ma gindeam ca un emoticon cu datul bitei in balta ar fi taaare bun ...si unu cu femeia deasupra, la emoticoanele sexoase
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
Poze cu noi nou noute!!
Poze ian- februarie '05
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
arboria spune:
1. o duamna cu tulpan si mainile in solduri
2. un macho, gen Johnny Bravo
3. un domn, eventual cu palarie
Julia
Elenalove27 spune:
quote:
Originally posted by iren
Io ma gindeam ca un emoticon cu datul bitei in balta ar fi taaare bun ...si unu cu femeia deasupra, la emoticoanele sexoase
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
Poze cu noi nou noute!!
Poze ian- februarie '05
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA
symaco spune:
lupu ala rau din desenele alea minnate care nu mai stiu cum se numesc(ati pricipit ce am vrut sa zic)
care la sfarsit zice`´nu pagady`´si care inseamna(parca,ma voi intoarce,ceva de genul:iti arat io tie!
corectati-ma care stiti despre e vorba ca l-am ametit pe admin