Ati comandat carti la Libraria All, Diverta Online
Imi puteti spune va rog daca ati comandat in Bucuresti online carti la:
- Libraria All (Editura All),
- Diverta Online,
- Editura Corint sau
- Librarie. net (Anticariatonline.ro)?
Sunt de incredere? Va multumesc mult.
Raspunsuri
danais spune:
Eu am comandat recent la Corint. Au venit cartile in doua zile, fara probleme. Nu iti percep nici taxe postale. Am mai comandat carti la Rao si au venit in circa 5 zile. Ei dau si reduceri pentru comenzi on-line. La All a comandat sotul meu de mai multe ori. Nu au fost niciodata probleme.
O alta sursa de incredere este www.raft.ro dar iti taxeaza 50.000 lei pentru expediere.
Daniela si Denisa
Freia spune:
la primele doua din lista ta, si da, au fost corecti sila bani si la timpul de expeditie.
Freia si Alexa
ticka spune:
Eu am comandat de 4 ori de la Diverta (dol.ro) si mi le aducea la librarie (le poti ridica si de oficiul postal, dar librarie imi e mai aproape decat oficiul postal) 2 comenzi au fost foarte rapide, iar 2 au intarziat, dar m-au anuntat cei de la Diverta ca intarzie. Plus in momentul in care ajunge comanda ma sunau si ma anuntau ca ma asteapta la librarie s-o ridic. Am cumparat de la ei cand aveau reduceri de 20% si imi iesea mai ieftin decat as fi cumparat din librarie si mai ieftin decat sa fi comandat de pe site-ul editurii. Din pacate acum au scos reducerile. Am mai comandat si de la "Curtea Veche" si au fost la fel de seriosi si corecti.
ticka spune:
Sorry, acum am vazut ca esti din State, dar parca trimit si in alte tari aia de la Diverta....
Kehleyr spune:
Eu am comandat de la www.librariilehumanitas.ro/" target="_blank">Humanitas si nu am avut probleme. De sarbatori a durat ceva mai mult comanda, dar mi-au raspuns la mail si mi-au explicat. Nu stiu daca livreaza si afara din tara.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Sa-l ajutam pe Mihaita!
ML spune:
Multumesc frumos tuturor. Nu e o problema ca nu sunt in tara. Prefer sa mi le comande mama in Bucuresti si trimita prin cineva. Dar despre Librarie.net (Aniticariatonline) a auzit/comandat cineva?
roxana1974 spune:
de pe anticariat am comandat eu, chiar luna trecuta. am fost foarte multumita, iar cartea desi citita era in fb conditii, pret super.
Serban
cazut la datorie
AYUMI spune:
Eu am comandat de 2 ori de la Diverta Online si cartile mi-au fost livrate aici fara probleme.
http://community.webshots.com/user/ayumi118
cristina73 spune:
Da,si eu am comandat de la Diverta carti si casete video cu Veronica si am fost multumita de serviciile lor,pachetul a ajuns rapid si in stare excelenta.
ralucami spune:
quote:
Originally posted by AYUMI
Eu am comandat de 2 ori de la Diverta Online si cartile mi-au fost livrate aici fara probleme.
http://community.webshots.com/user/ayumi118
Ayumi vorbesti de livrarea din Ro in Jp? Cat te-a costat transportul? In cat timp ti-a ajuns?
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!