Ati comandat carti la Libraria All, Diverta Online

Ati comandat carti la Libraria All, Diverta Online | Autor: ML

Link direct la acest mesaj

Imi puteti spune va rog daca ati comandat in Bucuresti online carti la:
- Libraria All (Editura All),
- Diverta Online,
- Editura Corint sau
- Librarie. net (Anticariatonline.ro)?
Sunt de incredere? Va multumesc mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danais spune:

Eu am comandat recent la Corint. Au venit cartile in doua zile, fara probleme. Nu iti percep nici taxe postale. Am mai comandat carti la Rao si au venit in circa 5 zile. Ei dau si reduceri pentru comenzi on-line. La All a comandat sotul meu de mai multe ori. Nu au fost niciodata probleme.

O alta sursa de incredere este www.raft.ro dar iti taxeaza 50.000 lei pentru expediere.

Daniela si Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

la primele doua din lista ta, si da, au fost corecti sila bani si la timpul de expeditie.

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Eu am comandat de 4 ori de la Diverta (dol.ro) si mi le aducea la librarie (le poti ridica si de oficiul postal, dar librarie imi e mai aproape decat oficiul postal) 2 comenzi au fost foarte rapide, iar 2 au intarziat, dar m-au anuntat cei de la Diverta ca intarzie. Plus in momentul in care ajunge comanda ma sunau si ma anuntau ca ma asteapta la librarie s-o ridic. Am cumparat de la ei cand aveau reduceri de 20% si imi iesea mai ieftin decat as fi cumparat din librarie si mai ieftin decat sa fi comandat de pe site-ul editurii. Din pacate acum au scos reducerile. Am mai comandat si de la "Curtea Veche" si au fost la fel de seriosi si corecti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Sorry, acum am vazut ca esti din State, dar parca trimit si in alte tari aia de la Diverta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Eu am comandat de la www.librariilehumanitas.ro/" target="_blank">Humanitas si nu am avut probleme. De sarbatori a durat ceva mai mult comanda, dar mi-au raspuns la mail si mi-au explicat. Nu stiu daca livreaza si afara din tara.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Sa-l ajutam pe Mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Multumesc frumos tuturor. Nu e o problema ca nu sunt in tara. Prefer sa mi le comande mama in Bucuresti si trimita prin cineva. Dar despre Librarie.net (Aniticariatonline) a auzit/comandat cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

de pe anticariat am comandat eu, chiar luna trecuta. am fost foarte multumita, iar cartea desi citita era in fb conditii, pret super.

Serban

cazut la datorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Eu am comandat de 2 ori de la Diverta Online si cartile mi-au fost livrate aici fara probleme.

http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina73 spune:

Da,si eu am comandat de la Diverta carti si casete video cu Veronica si am fost multumita de serviciile lor,pachetul a ajuns rapid si in stare excelenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

quote:
Originally posted by AYUMI

Eu am comandat de 2 ori de la Diverta Online si cartile mi-au fost livrate aici fara probleme.

http://community.webshots.com/user/ayumi118

Ayumi vorbesti de livrarea din Ro in Jp? Cat te-a costat transportul? In cat timp ti-a ajuns?

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput