romtelecom

romtelecom | Autor: angelp

Link direct la acest mesaj

Lucreaza cineva la Rom telecom sa/mi zica si mie daca pot face cerere de desfiintare a postului telefonic care e la rintii mei dar e pe numele meu.Mentionez ca eu sunt plecat in strainatate si ei vor sa renunte cat mai urgent la el.multumesc anticit de raspuns.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

daca au buletinul tau... sau cel putin o copie (lizibila sau legalizata) DA

exista la documente, la www.romtelecom.ro ... de downloadat o cerere pt. desfintzarea postului. Am fost eu la romtelecom (Vitan) acum 1 sapt. si asta e procedura.

Cu respect,
Florin

Choose life

p.s. http://www.romtelecom.ro/upload/binary/Cerere_desfiintare_Serv_Tel-[1071456858].pdf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

suni la 930 si ceri desfiintarea. O sa-ti ia citeva date ca sa se convinga ca tu esti titular si nu faci vreo gluma proasta sa ceri desfiintarea unui post care nu-ti apartine.
Se rezolva pe loc, chiar din minutul in care ai solicitat asta.
Sa ceri numarul de inregistrare a cererii.
930 e numar local - bucuresti, nu stiu daca e bun si pt Brasov

http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

Cererea de desfiintare a unui post telefonic se poate face intr-adevar telefonic la 930, insa doar de catre titularul postului telefonic, care se identifica pe baza datelor din buletin. In cazul tau, deoarece esti plecat din tara, solicitarea o pot face si parintii tai, insa nu telefonic. Vor trebui sa se prezinta la un ghiseu relatii clinti Romtelecom cu copie dupa buletinul tau de identitate si bine-nteles cu buletinul persoanei care se va prezenta la ghiseu (mama sau tatal tau). Lucrarea se va executa in 48 de ore de la solicitare, si nu imediat!!! Toate prestatiile efectuate pana la momentul desfiintarii iti vor fi facturate intr-o factura ulterioara, care va trebui bine-nteles achitata.
Daca mai ai alte intrebari, adreseaza-le!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelp spune:

multumesc pt raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Am niste prieteni care au plecat in Canada si doreau desfiintarea postului telefonic fix. Titularul era plecat in strainatate. Romtelecom a refuzat sistematic desfiintarea, pana cand le-a zis (ideea mea) ca daca nu il desfiinteaza oricum nu il mai plateste ca pleaca...
Este si asta o modalitate: nu platesti o vreme (cred ca 2 luni). Vine somatie, tot nu platesti si pe urma il desfiinteaza ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by m34

Am niste prieteni care au plecat in Canada si doreau desfiintarea postului telefonic fix. Titularul era plecat in strainatate. Romtelecom a refuzat sistematic desfiintarea, pana cand le-a zis (ideea mea) ca daca nu il desfiinteaza oricum nu il mai plateste ca pleaca...
Este si asta o modalitate: nu platesti o vreme (cred ca 2 luni). Vine somatie, tot nu platesti si pe urma il desfiinteaza ei.

Mihai

Asta este o idee !

Pacat ca mai exista si tribunale care te determina pana la urma sa platesti tot, inclusiv acele restante + dobanzi + cheltuieli de judecata... iar ca BONUS, te trec baietii la lista de rau-platnici si ai probleme apoi cu Connexul, Zappul, luarea de credite si altele de acest gen !

Asa ca eu iti recomand tot varianta cu cererea, buletinul... etc...
Ce sa-i faci, sistemul este facut doar sa ia, nu sa-ti dea ! Si, cu cat iti ia mai mult si-ti da mai putin, cu atat afecerea se apropie de acel statut de afacere "de succes"...

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

Intr-adevar, la 2 luni de neplata a facturii telefonice, postul telefonic se desfiinteaza pt. neplata. Insa in tot acest timp se acumuleaza penalizari la suma neplatita, iar in final, intreg debitul va trebui achitat, altfel se ajunge in tribunal (asa cum bine a subliniat DARAEL). Si eu iti recomand sa faci o cerere de desfiintare.

Mergi la inceput