Bebelusi martie aprilie 2004 (42)
Raspunsuri - Pagina 3
LauraFlo spune:
Am plecat la meci !
Hai ROMANIA !
O zi buna !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
spic de grau spune:
Mirinda! cu sanatate, bucurii si succese!
Bine ati venit! Claudia si Andrei! (si pe puiul meu il cheama Andrei: David-Andréi, cu accent pe "e", ca suntem frantzuji)
Cuscra draga, bine ca te mai vad pe net, ca pe YM nici vorba sa dau de tine! In schimb ma bucur cand imi vad nora ce mare si frumoasa e! (saracul David - e cu 10cm mai mic decat ea )
Fetele mi-a trecut sperietura de ieri..de unde sa stiu eu ca i se poate simti laptele in stomac?
Noutati nu avem. Imitam la greu, facem chestii premeditate...sa-l vedeti cum se uita in ochii mei in timp ce arunca jucariile pe masa lui, si apoi scoate limba in coltul gurii! I-am spus lui ta-su: " ce esti tu shmecher, dar ce-o sa fie fi-tu!"
Am observat ca stie sensul lui NU. Cand e obosit, si ii spun NU, incepe sa planga de mama-focului! Daca e in forma rade la mine si mai tare fuge in directia interzisa!
Ne jucam de-a prinselea prin casa: ma pun in 4 labe si ma iau dupa el, iar el fuge (tot in 4 labe), si rade!! se uita inapoi si rade in timp ce creste viteza! Vad ca e din ce in ce mai rapid
Ieri mi-am facut damblaua (ca era mai mult dorinta mea decat a lui), si i-am cumparat copilului un pitic! Nu stiu cum il cheama, e acela cu urechi mari din Alba ca Zapada. Am dat o fuga ieri pe Champs Elysee la magazinul Disney si mai ca era sa golesc cardu de credit. As fi cumparat tot magazinu! Noroc ca ratiunea a invins . Pitici mancam pana la sfarsitul lunii!
Pupicei!
Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
georgescu oana spune:
Nu credem pana nu vedem,pune pentru muritori niste poze cu piticu"
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Rayuela spune:
LA MULTI ANI
MIRINDA
fetitei scumpe ANA(am uitat ieri ,mii de scuze)
TUDOR
Miri,sanatate si numai bucurii ,alaturi de familie,copilasilor le doresc numai bine!!!
intru rapid sa va dau la toti un pupic de la Amelie,ca io am treaba pina peste cap!
Elena si Amelie
Claudelu spune:
Treaba de asta ai??
Frumos fetitzu!!1 M-am topit toata cand am vazut pozele!!
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
georgescu oana spune:
Rayuela bestiala fata ta ,ma topesc cand o vad,are lipici la greu.
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
spic de grau spune:
PITICII MEI
Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
mariana tache spune:
Fetelor, mor de ciuda!
Tocmai va scrisesem un mesaj substantial si eram gata sa-l trimit, cand s-a luat curentul!!!
Acum ma gandesc cu groaza ca trebuie sa-l rescriu, dar o sa fac, ca si asa sunt in urma cu activitatea.
Deci:
La multi ani pt sarbatoritii de ieri si alaltaieri! Sa cresteti mari, sanatosi si cuminti!
Veve, multumim de .
Fetelor multumim pt felicitari! Suntem tare "nealcosi".
Laura eu merg (cu toata fam.) la Campulung daca voi fi sanatoasa si ma va lasa burtoiul. Voi mergeti?
Mai merge cineva?
Katalina salutari! Ce mai faci?
Simo, ti-am zis eu ca ne semana baietii, dar nu mai crezut! Acum te-ai convins si tu. Noroc ca stam in tari diferite si nu ne putem pune intrebari hihihihihihihi.
Malina multumesc inca odata pt explicatii. Inca nu am pus in aplicare, dar incerc in seara asta, de ma lasa curentul!
Clau astept pozele; le fac cu drag!
Mickyyy hihihihihi e tare faza cu "cum tuseste bunica" si taticul! Eu am noroc ca taticul e cuminte si nu ne invata la prostii, ca si noi suntem mari imitatori. Tu cum te mai simti?
Elena multumim pt pupic! A fost tare dulce! Dimineata il transmit si lui Stefan, ok?
Spic de grau e frumos tare piticul! Cat a costat? La noi nu am vazut inca, dar sunt curioasa.
Gata, nu ma mai lungesc, ca ma risc! Sper sa apuc sa trimit pana se ia iar curentul!
mariana, Stefan (20.04.04) si bebe din burtica (9 sapt.).
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Nu mi-a iesit nici acum!
Malina sau oricine e binevoitor (cred ca v-ati dat seama ce vreau sa fac, nu?), ma ajutati si pe mine in problema asta??? Am incercat cum mi-ai spus tu, Malina, dar nu reusesc. Nu-mi dau seama ce gresesc.
mariana, Stefan (20.04.04) si bebe din burtica (11 sapt.).
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.
Sanatate Maxima!!!
LauraFlo spune:
quote:
Originally posted by mariana tache
Nu mi-a iesit nici acum!
Malina sau oricine e binevoitor (cred ca v-ati dat seama ce vreau sa fac, nu?), ma ajutati si pe mine in problema asta??? Am incercat cum mi-ai spus tu, Malina, dar nu reusesc. Nu-mi dau seama ce gresesc.
mariana, Stefan (20.04.04) si bebe din burtica (11 sapt.).
pozici.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet.
Sanatate Maxima!!!
Buna, Mariana ! Asa iti place ?
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004