Bebelusi martie aprilie 2004 (42)
Raspunsuri - Pagina 2
LauraFlo spune:
Nu te teme Gabi. Si relatia dintre Daria si iubitul ei tata e la fel.
Se pare ca nu numai copii nostri au perioade in care fac cu precadere un lucru ci si tatii lor. Daria e plina de apucaturi urate invatate de la taticul harnic care tine mortis sa o invete toate porcariile : sa tipe, sa plescaie, sa sara in pat, sa se incrunte, o lasa sa-i bage degetele in ochi si urechi, il trage de urechi, il pisca. Ce mai cand sunt impreuna se lasa cu tipete de durere. Partea care ma bucura e ca Dari a inteles ca numai cu el ii merge, si numai cu el face minuni dintr-astea.
Deci cred ca ar trebui sa-i educam intai pe tati, sau macar sa-i luam de perciuni putintel.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Mickyyy spune:
gabi, asa's tati, incantati ca odrasla ii imita. Barbata-meu a invatat-o pe Malina sa tuseasca, si m-am certat si eu cu el la greu pe tema asta....sa-nvete domne copilu lucruri utile, nu toata ziua buna ziua sunete care de care mai tampite. Mai ales ca eu acum nici nu stiu cand tuseste fata de bolnava sau cand o face doar ca sa imite pe taicas-o. Si cand am mai vazut-o si pe soacra-mea c-o invata "cum tuseste bunica" mi s-a zburlit paru-n cap si-am facut scanadal monstru, de a speriat saraca femeie.
Uite-aici ceva care desi n-are legatura cu bebelusii, mie mi-a placut la nebunie:
http://extra.waag.org/users/aske/moviez/sicaf_sand.wmv
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
katalina spune:
La multi ani TUDOR(Codritu) si MIRINDA(Marilena)!!!
Am prins-o si eu azi pe Miri!
Azi n-am chef de vorba, nu va suparati pe mine!
Catalina, ROBERT si CATALIN
Mickyyy spune:
Chiar, La multi ani Mirinda !!!
Te-asteptam din nou pe forum, speram ca nu ti-au pus cei de la Realitatea interdictie la net !
Si la multi ani Tudor!!! Inca putin si vom avea si noi primii sarbatoriti cu adevarat, se apropie primul anisor!!
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
LauraFlo spune:
La multi ani, MIRINDA ! Sa fii sanatoasa si fericita, si la cat mai multe reportaje super !
La multi ani, TUDOR ! Sa aduci numai bucurii parintilor !
Claudelu spune:
Corina, bine ai revenit!!! Ce inalta e Stephie!!! De fapt are pe cine semana asa inalta! fetitzu!!!
Gabi si tati al nostru la fel face...chiar azi am avut show pe tema asta Il invata numai tampenii, il duce tot unde nu-i voie si apoi zice catre mine ca Raul e prea neastamparat, ca eu il invat asa I-am dat azi sa aiba De imitat ne imita si Raul dar mie imi e drag cand il vad ce si cum face SI el ne imita cand tusim, cand ne besim, etc, dar nu ma supar, ca am observat ca ne imita 2-3 zile dupa care uita
Claudia, e voie sa dai adrese dar sa nu aiba trimitere la alte forumuri cu tema asemanatoare cu site ...Veve gresesc???
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
Claudelu spune:
TUDOR X 11
Sa cresti mare, sanatos si cu minte agera!!!
MIRI
Sa fi sanatoasa, sa ai multa bafta si mult succes la noul loc de munca!!!
Martie Aprilie 2004
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by Mickyyy
Uite-aici ceva care desi n-are legatura cu bebelusii, mie mi-a placut la nebunie:
http://extra.waag.org/users/aske/moviez/sicaf_sand.wmv
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
Ce interesant!!! Deja e a treia oara cand ma uit la fimulet...imi place la nebunie ce face tipu asta cu nisipu
Martie Aprilie 2004
LauraFlo spune:
Ai dreptate Clau ! Are dexteritate si imaginatie !
georgescu oana spune:
Eu nu pot sa-l vad ca am Linux
La multi ani Tudor si Mirinda forumista care nu mai da semne de viata decat la televizor
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)