Bebelusi martie aprilie 2004 (42)
Raspunsuri - Pagina 11
mariana tache spune:
Malina, felicitari pt pasii lui Danutz! . Citind ce ai scris, ma tot intreb ce regionalisme am folosit, ca nu-mi amintesc. O fi "pitigaie-gaie", sau altceva de care nici nu am realizat ca am scos pe gura .
Anca iti fac cu drag ce poze vrei tu. Trimite-le si spune de care vrei, ce sa scriu pe ele si se face treaba! Sa stii ca eu ii dau lui Stefan carnea separat de piure, spanac, paste etc. Am renuntat la blender de la 7 luni si jum. Sigur, de cand ii dau asa dureaza mai mult masa, ca trebuie sa mestecam , dar merita. Cand il vad in ce fel mesteaca ma topesc toata. Dar voi aveti alte performante: beti lapte singurele! Pai, daca ar fi sa las pe Stefan sa bea lapte singur, nu ar bea nici o picatura. Si asa ma chinui sa bea dimineata 200 ml, de imi ies ochii din cap. (seara nu mai bem lapte; am trecut la cereale cu lapte sau cu iaurt).
Simona, nu stiu cand vom vedea sexul, dar va mai dura ceva. Medicul meu are un eco f performant (poate cel mai bun din CJ), dar cu toate astea eu stiu ca nu se vede decat dupa 16-18 saptamani. S-ar vedea mai repede la eco transvaginala, dar nu imi fac; consider ca nu e cazul si ca pot sa am rabdare. Dar, cel mai sigur, vom stii in jurul varstei de 20 sapt. Deci mai avem de asteptat.
Stefan, prostutul de el, nu a vrut azi sa doarma decat un somn. S-a trezit de dimineata pe la 7.15 si l-am culcat iar pe la 10.30 (de fapt, a adormit singur in leagan). A dormit pana la 12.00 Ei, de atunci nu a mai vrut sa puna ochi pe ochi; nici afara, nici in casa. Si era rupt de somn, dar degeaba. Pe la 19.45 a adormit singur stand pe pat (de obicei, nu adoarme decat in patut sau in leagan). L-am lasat vreo 15 min. sa motaie, dupa care l-am trezit sa-i fac baita, sa manance, iar apoi a adormit la loc. Cred ca e clar, nu? Vrea un somn/zi?!?!
mariana, Stefan (20.04.04) si bebe din burtica (11 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Vai de mine! Dar numai eu prin zona???
Ce-ati patit fetelor??? Ati intrat in weekend? Sau faceti . Noi am fost mai harnici am gatat cu , iar acum sotul sforaie si eu pot sa bantui pe DC
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
SimoV spune:
A, am uitat - Klaus, bine ai venit! ai o scumpete de copilas! Si o sa fie smecher dupa cum se vede.
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)
SimoV spune:
Clau, tot am vrut sa-ti spun si am uitat. Legat de gresie - eu zic ca totusi se simte diferenta intre gresie si parchet. La noi cand intri de pe parchet din sufragerie in bucatarie pe gresie eu simt diferenta mare - e mult mai rece gresia si nu ii prea las pe copilasi sa mearga in 4 labe prin bucatarie, dar daca ii las un pic, imediat simt ca li-s tare reci manutele. Tu fa cum vrei, bineinteles, am vrut doar sa iti spun si parerea mea. Casa noastra asa a fost cand am luat-o, cu gresie in bucatarie, si nu vreau sa ne apucam acum de spart si schimbat, (mai ales ca nu cred ca o sa mai stam in ea mai mult de 4-5 ani), dar daca ar fi sa imi fac eu, mi-as pune si in bucatarie parchet sau ceva imitatie de parchet, care se curata usor si se mentine bine. Poate la urmatoarea casa oi avea noroc de parchet in bucatarie.
Pupici la toata lumea si weekend placut!
spic de grau spune:
Neata fetele!
Legat de petrecere, nu am cum sa fac una la restaurant. In primul rand ma gandesc ca ar fi ingrozitor de scump. Si in al 2 lea rand, nu am cu cine sa las copilu' acasa ca sa nu-l tin mult timp acolo.
Ar mai exista o posibilitate, sa vorbesc la primarie si sa inchiriez sala de ceremonii..dar aceiasi problema: va rezista David? Ca acasa am patut, si daca i se face somn il pun acolo (desi sincer la cat zgomot va fi nu cred ca va reusi sa doarma).
Noi aici suntem singuri, bunicii nu cred ca reuseasca sa vina - si nici nu cred ca imi doresc sa vina - ar insemna inca 4 adulti in apartamentul nostru - as innebuni! (ca: daca ar fi sa ii duc la hotel s-ar simti dati la o parte, am mai incercat cand au venit cate 2 si ne-au spus din start ca ei nu vor la hotel, ca ei vor sa stea cu noi chiar daca e sa doarma pe o saltea!...si sincer daca ar veni toti 4 o data, o pereche ar trebui sa doarma pe saltea - cel mai probabil eu si sotu', iar ei pe cele 2 canapele extensibile).
Dar nu vor veni. In afara de tata care e pensionar, fiecare are servici, socrii sunt privatizati si nu-si pot lasa afacerile... Deci va trebui sa ma descurc singura.
Nu stiu - stau si ma gandesc ca va trebui sa aranjez casa, sa arate shic, sa iau baloane; acum nu are rost, dar cand Dav va fi mai mare ma gandesc sa angajez un clovn (desi eu am oroare de clovni! ma gandesc numai la scenarii macabre cnd ii vad, sunt clovno-foba).
Poate va ganditi si voi la menu..ce sa cumpar, sa fac... Hai ca eu sunt prima care trece prin asta si ma streseaza rau evenimentul .
Pupici si we placut!
Rayuela nu cred ca ti-am spus cat de mult imi place pupicu lui Amelie. Parca ar fi frati ea si David, ca si al meu la fel da pupici.
Sunt adorabili bebelusii nostri!
Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
gabivalceanu spune:
LUMI, eu am aceeasi problema...Casa mica, nasi "mari"...Nu stiu unde sa pun masa ca voi ocupa toata casa. Daca invit pe unii, trebuie sa invit pe toti, ca la noi asa e , se vine in gasaca. Ori tot familionul, ori nimeni (suntem invariabil etern si obligatoriu 16!). Dar tot am pofta s-o serbez. La restaurant nu merg, ca n-are cine sa stea cu Ioana, plus ca e ziua ei, pt ea fac, doar n-o sa stea singura acasa fara mami... Cu mincarea m-am gindit sa comand eu ce vreau dinainte de la restaurant si sa pun pe masa (poate nici nu se prind ca n-am gatit-o eu, am mai facut asa :-). Stiu ca sora-ma in Franta ducea carnea la nu stiu ce mic restaurant sau asa ceva si i-o gateau iia si iesea mult mai ieftin la pret..
Gabi si Ioana
mariana tache spune:
Mare, mare apatie e pe la noi!
Dar ce faceti fetelor? Munciti din greu? Aseara am inteles ce ati lucrat , dar azi? Faceti
pozicile noastre
Sanatate Maxima!!!
alona spune:
Amelie
Sa cresti mare si cuminte si sa ai o viata plina de bucurii.
Si pentru ca miine nu intru o sa-i felicit de azi pe sarbatoriti.
Robert Mihai
Andrei
Sa fiti cuminti, sanatosi si mincaciosi si sa aveti o viata frumoasa.
Anca,Vlad si Thea
Claudelu spune:
Amelie
Sa cresti mare, frumoasa esti, cuminte, harnica, inteleapta si nu in ultimul rand sanatoasa!!!
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
SimoV spune:
La Multi Ani AMELIE
Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume!!